ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.7.2021 | 18:33

Μήπως είναι νωρίς;

Είμαστε μόνο 4 μήνες με την κοπέλα μου,και θέλω να της πώ ότι την αγαπάω.Κομπλάρω,γιατί σκέφτομαι μήπως το θεωρήσει επιπόλαιο και υπερβολικό για τόσο μικρό χρονικό διάστημα.Εκείνη είναι πιό συγκρατημένη στα λόγια,αλλά εγώ αυτό νιώθω και θέλω να το εκφράσω.Είχα 3 σχέσεις στο παρελθόν,και είναι η πρώτη φορά που νιώθω τόσο έντονα συναισθήματα.Λέτε να το παρεξηγήσει;
8
 
 
 
 
σχόλια

Εγω στη θέση σου δε θα βιαζόμουν να κάνω βαρυγδουπες δηλώσεις.

Γενικώς είμαι επιφυλακτική με τους ενθουσιώδεις τύπους, όχι γιατί με ενοχλεί αυτό που δηλώνουν, αλλά γιατί με την ίδια ευκολία πηγαίνουν στο άλλο άκρο. Εσύ βέβαια μπορεί να είσαι η εξαίρεση.

Γιατί να το παρεξηγήσει; Εκτός από το χρονικό διάστημα που πρέπει να περάσει πριν κάνουμε σεξ για να μην μας πουν τσούλες, υπάρχει και χρονικό διάστημα που πρέπει να περάσει για να μας πουν σ'αγαπώ και να μην είναι υπερβολικό και επιπόλαιο; Έχει χαθεί πια εντελώς ο αυθορμητισμός!

Από την μια λέμε οι άντρες να μάθουμε να εκφράζουμε αυτά που νιώθουμε κτλ και όταν το κάνουμε πολλές φορές βλέπεις κ δω εξομολογούμενες που λένε "είναι νωρίς" δεν το περίμενα" κτλ. Οπότε κανεναπλαναυτο που νιώθεις. Αν βρεις πόρτα τότε δεν σου αξίζει και δεν μπορεί να δεχτεί αυτά που προσφέρεις. Τέλος.