ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.7.2021 | 14:03

δεν μπορω αλλο

Δεν μπορω αλλο τετοιου τυπου σκηνικα που αντιμετωπιζω καθημερινα.Δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη αλλα διαβαστε να μου πειτε. Σχολαει ο συζυγος απο τη δουλεια,παει καθε μερα γυμναστηριο και μετα ερχεται απογευμα σπιτι τρωει και λεει αντε παμε θαλασσα,?και καποιες φορες δεν εχω ορεξη η νυσταζει το παιδι η πειναει και δεν απαντω κατευθειαν γιατι θελω να δω αν εχω κουραγιο να σηκωθω 7 μηνων να ετοιμασω παιδι και πραγματα για τη θαλασσα και να πλυνω πιατα και να ετοιμασω φαγητα και και αλλα πολλα και.ολα σε μιση ωρα. Αν αργησω να απαντησω 5 δευτερολεπτα '"ναι παμε", τοτε φωναζει " εγω φταιω που θελω να χαλασω τοσα λεφτα σε βενζινεσ να σασ παω καπου και σασ παρακαλαω" και μενω εγω με το στομαανοιχτο και πριν προλαβω να απαντησω σηκωνεται φευγει παει μεσα βγια υπνο και μενω παλι εγω μονη με το παιδι (ενω ειμαι μονη μαζι τησ απο το πρωι).και πρεπει μετα να χω ορεξη να ασχοληθω με το παιδι και να κανουμε ησυχια μην ξυπνησειι.Αν ξυπνησει τοτε φωναζει οτι δεν τον αφησαμε να κοιμηθει που ολο το πρωι δουλευε και και και.και παει λεγοντας ως το βραδυ που παλι θα γκρινιαζει γιατι το παιδι δεν κοιμαται η δεν ξερει τι να φαει η εχει κουνουπια ζεστη κτλπ κτλπ/ και ξερω τι θα πειτε,σηκω φυγε αμα δεν σου αρεσει.
6
 
 
 
 
σχόλια

Μου θύμισες το τραγούδι μιας Μαίρης. Αφροδίτη Μάνου. Είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά... Αν δεν το έχεις ακούσει ακούσε το. Η ζωή σου όλη και κάθε Μαίρης σε αυτό τον πλανήτη. Οταν φέρεται έτσι, νομίζω σχεδόν σίγουρα οτι στην πραγματικότητα δεν έχει καμία απολύτως όρεξη να πάει στην θάλασσα και το λέει έτσι για να φανεί καλός οτι αυτός θέλει να πάτε βόλτα και να σας αφιερώσει χρόνο αλλά εσύ είσαι αλλού γι αλλού οπότε άστο. Και μετά την ευθύνη την έχεις εσύ μέσα στο κεφάλι του και όλα καλά γι αυτόν, δεν χρειάζεται να έχει τύψεις που θέλει να κάτσει να κοιμηθεί. Τελείως ανώριμος και παιδιάστικος ο τρόπος που σκέφτεται. Νομιζουν οτι έχουν απέναντι ακόμα την μαμά τους που θα τους καλοπιάνει και θα τους κάνει τα χατίρια μια ζωή. Και αντε εσύ του χάλασες την διάθεση, το παιδί τι του έκανε και το τιμωρεί και δεν θα πάει και αυτό στην θάλασσα; Άργησε και αυτό να απαντήσει; Αν δεν δουλεύεις όταν είσαι σε θέση πιάσε μια δουλειά οποσδήποτε για να είσαι ανεξάρτητη και να μπορείς να φύγεις αν ποτέ χρειαστεί . Αυτο είναι το πιο βασικό για όλες τις γυναίκες του κόσμου ασχέτος ποιον έχουν απέναντι τους, αν είναι καλός άνθρωπος, αν τις αγαπάει και αν έχουν παιδιά η όχι

οκ πέραν του ότι ο τύπος είναι μαλκοπιτουρας ολκής, ΑΥΤΟ το στυλακι το απέκτησε μετά τη γέννα? πριν ήταν υπέροχος σε όλα αυτά κ ξαφνικά άλλαξε? το παιδί το ήθελε όντως ή είναι τι ν κάνουμε αφού έχω κουλούρα στο κεφάλι ε είναι αναγκαστικό κ αυτό ως συμπλήρωμα σακιδιο ? μ άλλα λόγια ήξερες με ποιόν απέκτησες το παιδί ή οκ σου έτυχε σχέση άρα γάμος άρα παιδί κ όλα τ άλλα στην τύχη γιατί έτσι κάνουν ΟΛΕΣ (μη χέσω) Υποθέτω βάσιμα πως έχεις τιτανοκολοσσιαίες ευθύνες κ εσύ για την επιλογή σου κ τώρα βέβαια έρχονται τ δύσκολα κ τα αγγούρια Όπως στρώνεις κοιμάσαι Ιδού η Ρόδος ιδού κ το πήδημα των αποφάσεων για τ μέλλον σας (εσύ κ τ κυρίως τ παιδί)

Ο άντρας σου δεν έχει καταλάβει ότι έχει οικογένεια. Απ ο.τι περιγράφεις φαίνεται να μην ασχολείται καθόλου με το παιδί και αυτό γιατί φέρνει λεφτά στο σπίτι και θεωρεί πως όλα τα υπόλοιπα που δεν είναι καθόλου λίγα, πρέπει να τα αναλάβεις μόνο εσύ. Εσύ καλού κακού έχε έτοιμη την τσάντα με τα μαγιό και τα άλλα αφού κάθε μέρα θέλει θάλασσα, να βγαίνεις και συ να ξεφευγεις από το σπίτι. Μαγείρεψε φαγητά που μπορείς να αποθηκεύσεις στο ψυγείο και την κατάψυξη.

Υπάρχουν τηλέφωνα. Δ ν μπορείτε να μιλήσετε καμιά ώρα πριν να ξέρεις και να είσαι έτοιμη? Τεσπά, οι τύποι σβούρες που λέω εγώ, που όλη μέρα δεν βάζουν κωλο κάτω και δεν έχουν υπομονή, δεν μπορώ, αλήθεια. Θα το έλεγα κατάμουτρα το παράπονο μου.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ