ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2021 | 19:19

Πάλι τα ίδια...

Επανάληψη ξανά....Γνωρίζω έναν τύπο.. 10 χρονια μεγαλύτερο μου...Μετά από πολλά αποτυχημένα ραντεβου, ghosting κλπ λεω εδώ είμαστε.. ενδιαφέρον, μηνυματα,τηλεφωνα, βγήκαμε πολλά ραντεβου ,κεράσματα,και μωρό μου και αγάπη μου,σχεδια για διακοπές,σχεδια για τα πάντα...μου πηρε και ενα συμβολικο δωρακι..και ελεγε συνεχεια εχω πολυ καλο προαίσθημα για μας και περναω καταπληκτικά μαζι σου..το κάνουμε 3 εβδομάδες μετά την πρώτη γνωριμία( αφου βγηκαμε 10 ραντεβου,Δεν έχει σημασία απλα το αναφερω )συνεχίστηκαν για μια βδομάδα αυτά δεν άλλαξε κάτι από πλευράς του εμεινα και 2 μερες σπιτι του και όλα κυλούσαν τελεια..Και ξαφνικά με μια χαζη αφορμή- μιλουσαμε στο τηλέφωνο και χαριτωμένα του είπα Καλά χαζό είσαι παιδί μου;;;- παρεξηγηθηκε τοσο πολυ που από τότε ήταν κοφτος και μου είπε κατάλαβε από Αυτό ότι δεν ταιριάζουμε και πως φερομαι σαν δεκάχρονο...και καλυτερα να το ληξουμε..Επειδή τον ειπα χαζο..!!!!!!.Και σκέφτομαι εγω..Γιατί τόσο μεγάλα λόγια,γιατί τοσες αγάπες και έρωτες ρε αγόρια αν δε το νιωθετε;;; που να του έλεγα και τίποτα πιο βαρύ...Τι λάθος κανω;; πραγματικά ειμαι κοπελα που σέβομαι, δεν βρίζω και γενικά είμαι πολύ προσεκτική σε όλα στο ν μην προσβάλω κάποιον...ειμαι και σοβαρή δηλαδη δεν θελω ξεπετες...Πραγματικά ετσι όπως έχετε γίνει θα μισησουμε τους αντρες
9
 
 
 
 
σχόλια

Και εμενα, αν μια 10 χρονια μικροτερη μου που ειχα μονο για σεξ(γιατι μονο για αυτο σε ειχε, μην γελιεσαι) με ελεγε "χαζο" και "παιδι", θα μου εδινε την ιδανικη ευκαιρια να την ξεφορτωθω.

Lovebombed and devalued σε λιγότερο από μήνα; O νάρκισσος που δεν λατρεψες αρκετά, οπότε κ σε έστειλε. Μην αγχώνεσαι θα βρεις καλύτερα. Τελικά είναι πολλοί.

Μου φαίνεται ότι μπορεί να γίνονταν πράγματα που τον πείραζαν και δεν το έλεγε, οπότε τώρα έσκασε ξαφνικά ή απλά ο τύπος είναι λίγο ανισόρροπος. Κι αν λες ότι είχαν προηγηθεί στην αρχή 10 αποτυχημένα ραντεβού συν ghosting, ε, δεν είναι και λίγα. Μάλλον δεν τραβούσε απ' την αρχή το πράγμα και απλώς έβαλε τα δυνατά του να προχωρήσει τη γνωριμία σας μόνο επειδή δεν είχε κάτι καλύτερο. Ξέκοψε και προχώρα στη ζωή σου. Σίγουρα η κάθε σχέση θέλει επένδυση και προσπάθεια, αλλά όταν ταιριάζετε στα βασικά, το πράγμα στην αρχή τσουλάει από μόνο του, όχι 10 ραντεβού που δεν βγήκαν και ghosting και αλλοπρόσαλλες καταστάσεις.

Αν είναι όλα όπως τα λες τότε απλά ήθελε να σε καταφέρει αλλά μάλλον βρήκε και κάτι άλλο οπότε βρήκε την αφορμή να σε σουτάρει. Πραγματικά ορισμένοι είναι για μπατσες.

Εξομολογούμενη...μην πας να βγάλεις την ουρίτσα σου απ'εξω...είναι καμια φορα και πως το λες κάτι,και ξέρεις πολύ καλα πως το είπες....

Η φράση σου "καλα χαζό είσαι παιδάκι μου"για έναν άνδρα που σεβετε τον εαυτό του και νιώθει μεσα του "υψηλης αξιας" είναι κάπως υποτιμητική .
Σε εμενα δειχνει ότι δεν τον σεβεσε και τοσο,και τον θεωρείς "κατώτερο"σου.
Γεγονός που ούτε και εσύ μπορεί να το γνωρίζεις σε συνειδητό επίπεδο,ομως αυτού νου το "πιάνουν" οι κεραίες του μέσω του τρόπου που εκφραζεσε αυθόρμητα ,και ίσως να ήταν η σταγόνα...

Αν μου την έλεγες και σε εμενα αυτή τη φράση ,μαλλον την ιδια αντίδραση θα είχα...
(Έχω "σουτάρει" γυναίκες ,απο φράσεις του τυπου:
"Πας καλα παιδάκι μου","Θα πέσει φάπα",κτλ.

Αναρωτήσου λίγο αν θες.
Θα το έλεγες αυτό αν απέναντι σου είχες τον Τζωνυ Ντεπ....?

Γενικά οι σχέσεις οι άνθρωποι είναι ότι ναναι πλέον. Ανεξαρτήτως φύλου, σεξουαλικότητας κτλ. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν χωρίζουν κάποιοι αφού δεν είναι ερωτευμένοι. Γιατί βαριουνται αυτό το ότι ναναι.
Το ότι ήταν μεγαλύτερος δεν σημαίνει ωριμοτερος. Πλέον οι 30-40 είναι σα 15χρονα. Ίσως θα έπρεπε να είσαι ευγενικη μεν(προφανώς) αλλά να μην το παίζεις επίτηδες καλή για να σε συμπαθήσουν. Πίστεψέ με γλιτώνεις πολλά ραντεβού και χρόνο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ