ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2021 | 21:36

Ο κιθαρίστας

Γειά σας και πάλι. Ελπίζω να είναι η τελευταία εξομολόγηση που κάνω. Σχετικά με τον κιθαρίστα, τελικά βρήκα το κουράγιο να του δείξω τι νιώθω. Τελικά, δεν ανταποκριθηκε διότι λόγω απόστασης δεν με γνωρίζει πολύ καλά και για να κάνει κάτι με κάποια πρέπει να είναι 100% σίγουρος,όπως μάλιστα είχε πει. Είπε επίσης ότι θέλει να με γνωρίσει καλύτερα αλλα έτσι όπως είναι τα πράγματα, το κάνει δύσκολο γιατί προτιμάει να με γνωρίσει καλύτερα απο κοντά. Να σημειώσω κάτι το οποίο δεν είχα αναφέρει στις δύο προηγούμενες εξομολογησεις ότι είμαστε και οι δύο διαχείριστες σε μια ομάδα (είμαστε 8 διαχειριστές) οπότε τα λέμε κι εκεί και σε προσωπική συνομιλία γενικότερα. Προσπάθησα όσο μπορούσα να φανώ ψυχραιμη και να δείξω κατανόηση, μιας και δεν είχα σκεφτεί το ενδεχομένο να τα φτιάξουμε, μονο εαν εμενα στη πόλη όπου μένει ή εαν εκείνος εμενε εδώ, τότε μπορεί να σκεφτόμουν το ενδεχόμενο να ήθελα να είμαι μαζί του. Απλώς του απάντησα ότι καταλαβαίνω τι θέλει να πει και αν απλά ΔΕΝ είναι αμοιβαίο, τότε καλώς. Αυτό γιατί ήθελα να του δείξω τι νιώθω και αν έβλεπα ότι ήταν αμοιβαίο, τότε να το συζητούσαμε και να βλέπαμε τι θα κάναμε για αυτό. Δεν ξέρω τι άκρη θα βρίσκαμε. Πάντως μετά από αυτό, έληξε η συζήτηση μας. Δεν ξέρω αν το διαχειριστηκα σωστά. Δεν ξέρω αν έκανα το σωστό που του έδειξα τι νιώθω. Δεν ξέρω εαν νιώθω απογοητευμένη ή αν έφυγε ένα βάρος απο μέσα μου. Θυμωμένη δεν είμαι πάντως, δεν υπάρχει λόγος να είμαι. Πιστεύετε ότι έκανα το σωστό; Το ότι θα προχωρήσω με τη ζωή μου, θα το κάνω, όπως συνήθως κάνω. Ευχαριστώ.
6
 
 
 
 
σχόλια

Έπραξες άριστα. Για τους ΧΨ λόγους το παιδί δε θέλει κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή αφού υπάρχει και η απόσταση. Καλώς έγινε αυτή η κουβέντα για να ξέρεις και να σου φύγει και εσένα το άγχος. Για εμένα απλά προχώρα παρακάτω και να θυμάσαι πως αν η ζωή σου τον χρωστάει θα στον φέρει στο δρόμο σου κάποτε. Είτε αυτός είτε άλλος θα είναι δίπλα σου πάντως.

Ναι κατάλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ.
Αν και για κάποιο λόγο νιώθω άσχημα για όλο αυτό και δεν έχω βρει την αιτία.
Ξέρω ότι δεν θα έπρεπε να νιώθω άσχημα γιατί έκανα αυτό που ήθελα, αλλά και πάλι.. 🙄

Έχουν περάσει μέρες απο τότε που του έδειξα τι νιώθω.
Όμως τον έχω συνέχεια στο μυαλό μου.
Συνέχεια σκέφτομαι ότι έπρεπε πριν μήνες να είχα ανταποκριθεί,σκέφτομαι ότι έχασα αυτή την ευκαιρία. Σκέφτομαι ότι τώρα που έκανα τη κίνηση, ότι είναι αργα.
Θέλω τόσο να του πω να μη σκέφτεται την απόσταση αλλά από την άλλη δεν θέλω να το κάνω γιατί θα μοιάζει σαν να τρέχω απο πίσω του. Προσπαθώ να διατηρώ την αξιοπρέπεια μου γιατί δεν θέλω να αρχίσω να κάνω βλακειες..

Αυτα που κυρίως σκέφτομαι είναι :
1) μήπως κομπλαρε επειδή έκανα αυτή τη φορά εγώ τη κίνηση κι όχι εκείνος; ξέρεις συνήθως στους άντρες αρέσουν αυτοί να είναι οι κυνηγοί και όχι οι γυναίκες.
2) μήπως απλά του έφυγε και επέλεξε να μου το πει με ποιο ευγενικό τρόπο;
3) κάνει απλά τον δύσκολο; (γενικά καταλαβαίνω εάν ο άλλος είναι απλώς επιφυλακτικός αλλα αν το παίζει δύσκολος αυτο δεν ξέρω κατά πόσο καλο/κακό είναι).
4) Απλα θεωρεί την απόσταση εμπόδιο;
5) Προσπαθεί να με μπερδέψει περισσότερο;
Δεν έχω καταλάβει γενικά διότι δεν είχε απαντήσει στο αν είναι αμοιβαίο ή όχι (αν με θέλει κι εκείνος δηλαδή).

Μήπως απλά όλα είναι μέσα στο μυαλό μου γι αυτό είμαι έτσι; ένα ξέρω σίγουρα, ότι μου αρέσει αυτός και θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα...
Δεν ξέρω βέβαια αν θα το δεις το σχόλιο μου, μιας και έχουν περάσει μέρες.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ