ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2021 | 13:16

Με χάλασε αυτό που άκουσα

Εχθές το βράδυ την ώρα που γύρισα απ'τη δουλειά,η κοπέλα μου ήταν στο δωμάτιο και δέν με κατάλαβε.Πλησίασα και την άκουσα να μιλάει με μιά φίλη της στο τηλέφωνο.Άκουσα την κοπέλα μου να λέει στη φίλη της για τον πρώην της.Συγκεκριμένα της είπε ότι ήταν μεγάλος μ.....ας,αλλά ήταν πολύ καλός στο σέξ γι'αυτό και την πάτησε και έμεινε τόσο καιρό μαζί του.Εννοείται ότι έπαθα πλάκα κι έφυγα και βγήκα στο μπαλκόνι να κάνω τσιγάρο.Μετά από λίγο ήρθε κι εκείνη,και με ρώτησε πότε γύρισα κι ότι δέν με κατάλαβε.Με αγκάλιασε,με φίλησε,τα γνωστά,σάν να μήν έτρεχε τίποτα,κι στο μεταξύ να είμαι χάλια όπως μέχρι αυτή τη στιγμή.Μ'αυτόν έχουν χωρίσει πάνω από 3 χρόνια,εμείς είμαστε μαζί σχεδόν 2,και εδώ και 6 μήνες συγκατοικούμε.Δέν έχω καταλάβει μέχρι τώρα ότι εξακολουθεί να έχει κόλλημα μαζί του,για να συζητάει όμως με τη φίλη της γι'αυτόν,κάτι σημαίνει.Μπορεί να ήταν και τυχαία συζήτηση,ξέρω κι εγώ;Δέν της έχω πεί τίποτα γι'αυτό που άκουσα,αλλά είμαι κάπως και το καταλαβαίνει και με ρωτάει τί έχω,και της λέω ότι απλά μου βγαίνει η κούραση απ'τη δουλειά.Να της μιλήσω ή να το αφήσω;Έχω επηρεαστεί πολύ απ'αυτό,το σκέφτομαι και δέν μπορώ να ηρεμήσω.
12
 
 
 
 
σχόλια

Απαγορεύεται δηλαδή δύο φίλες να μιλάνε για τους πρώην τους ;;;; Δεν είπε κάτι ασεβες και ειρωνικό για σένα. Χαλάρωσε λίγο.
Δες το θετικά, για να είναι με σένα σίγουρα κανείς καλό σεξ.

Κοίτα τώρα βρε τρελόπαιδο πωπς θα σου δώσω τελείως άλλη οπτική.

Αφού με σένα είναι όχι μόνο καιρό, αλλά συζείτε κιόλας, φαντάσου πόσο καλό σεξ της κάνεις! (έτσι, για να μην χάνεις το κίνητρό σου).

Είδες; Όλα στο κεφάλι σου ήταν. Τυχαία συζήτηση ήταν, κατά πάσα πιθανότητα για τα γκομενικά ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ. ;)

Να της μιλήσεις για να το βγάλεις από μέσα σου, αλλά μην περιμένεις να παραδεχθεί κάτι. Θα σου πει μια δικαιολογία για να καλύψει το θέμα.
Ίσως όμως κι εσύ από τη μεριά σου δίνεις πολλή σημασία. Αν άκουγες από την αρχή τη συζήτησή μπορεί να μιλούσε για εσένα κι ότι περνάει καλά κι να έφερε τη συζήτηση στον πρώην για να κάνει τη σύγκριση.

Εγώ πάνω στη συζήτηση με τη φίλη της, θα έκανα αισθητή την παρουσία μου. Και μετά ας έδινε εξηγήσεις. Και λέγοντας εξηγήσεις, θα έπρεπε να σου πει τι είναι αυτό που τελικά ψάχνει σε μια σχέση. Αν είναι διατεθειμένη να ξεφτιλίζεται, επειδή ο άλλος είναι καλός στο σεξ και μόνον, μάλλον δεν έχετε τις ίδιες αντιλήψεις για τις σχέσεις.

Δεν μπορείς να ηρεμήσεις ε; Τίποτε άλλο πέρα από την σεξουαλικοτητα σας, δεν έχετε να προβάλλετε εσείς οι άντρες; Μόνο από κει αντλείτε αυτοπεποίθηση; Δεν λέω ότι δεν είναι κάτι σημαντικό αλλά όποιος εστιάζει μόνο εκεί, και δυστυχώς έχω γνωρίσει αρκετούς τέτοιους, το έχει χάσει το παιχνίδι. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι πολυδιάστατο για να κινούν το ενδιαφερον