ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2021 | 10:14

Η πλήρης απομυθοποίηση

Σας έχει τύχει να απομυθοποιήσετε έναν μεγάλο έρωτα από το πρώτο κιόλλας ραντεβού;
14
 
 
 
 
σχόλια

Θυμάμαι το πρώτο ραντεβού με αδερφό συμμαθήτριας μου. Σπούδαζε ιατρική και βιοχημεία ταυτόχρονα ήταν 4 χρόνια μεγαλύτερος, ωραίος έξυπνος με πολλά ενδιαφέροντα και μεγάλη παρέα.
Βαρέθηκα την ζωή μου μαζί του, η συζήτηση πολύ επιφανειακή, δεν μοιραζότανε καμία του άποψη. Στρείδι από τα λίγα, δηλαδή και πιο την πιο απλή ερώτηση να έκανες δεν είχε κάτι να απαντήσει.
Σκέφτηκα μήπως εγώ τον ξενέρωσα στην αρχή αλλά μου ζήτησε να ξανά βγούμε την επόμενη μέρα και έκανε ενεργές προσπάθειες για να μου τραβήξει το ενδιαφέρον.
Τι να κάνεις έναν έξυπνο μορφωμένο άτομο όταν φοβάται να πει την γνώμη του ακόμα και για ασήμαντα ζητήματα;

Άρα μιλάμε για πλατωνικό έρωτα. Προφανώς και τον μεγάλοποιησες στο μυαλό σου, εξου και ξενέρωσες στο πρώτο ραντεβου. Έκανες σενάρια η έβλεπες αυτό που ήθελες. Το κιόλας με 1 λ καλέ!

Δεν συνηθίζω να μυθοποιώ ανθρώπους -τουλάχιστον πριν τους γνωρίσω- ώστε μετά να μη χρειαστεί να τους προσβάλλω που δεν πιάσανε τα φαντασιόπληκτα στάνταρς μου

Kαι πολύ καλά κάνεις. Απλά ακόμα και η πραγματικότητα κάποιες φορές ξεπερνάει κατά πολύ τη φαντασία (προς το πολύ χειρότερο...)