ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2021 | 19:17

Βρήκα το μπελά μου χωρίς να φταίω

Είχα το αμάξι μου στο συνεργείο,και θα πήγαινε σήμερα ο σύντροφος μου να το πάρει,όπως και έγινε.Στο συγκεκριμένο συνεργείο πήγα πρώτη φορά,μου το σύστησε ο αδερφός μου λέγοντας μου ότι αυτός που το έχει είναι γνωστός του και καλός στη δουλειά του.Όταν γύρισε ο σύντροφος μου στο σπίτι,αφού πήρε το αυτοκίνητο,ήταν σε έξαλλη κατάσταση και μου έδειξε ένα χαρτί που βρήκε στο ντουλαπάκι πίσω απ'το χειρόφρενο.Κάποιος είχε γράψει ότι από την πρώτη στιγμή που με είδε δέν μπορεί να με βγάλει απ'το μυαλό του αλλά δέν έβρισκε το θάρρος να μου το πεί από κοντά.Έγραφε ότι θέλει πολύ να γνωριστούμε,κι άν θέλω κι εγώ,να επικοινωνήσω μαζί του.Ναί,όπως ίσως καταλάβατε,αυτός που το έγραψε ήταν αυτός που έχει το συνεργείο.Έγραψε και το όνομα του και τα τηλέφωνα του,κανονικά όλα.Ο σύντροφος μου μου ζήτησε εξηγήσεις,και με λίγα λόγια άντε τώρα εγώ να αποδείξω ότι δέν είμαι ελέφαντας.Του εξήγησα ότι δέν ευθύνομαι γι'αυτό,μα αυτή είναι η αλήθεια,και ότι δέν μπορεί να με κατηγορεί για κάτι που κάποιος σκέφτεται για εμένα χωρίς εγώ να έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα.Έδειξε να με πιστεύει,όμως πιστεύω πως έχει κάποιες αμφιβολίες,και δέν τον αδικώ,ίσως κι εγώ έτσι να ένιωθα.Μου είπε ότι θα πάει να τον βρεί και να του ζητήσει το λόγο,και του είπα πως άν το κάνει θα χωρίσουμε.Του το είπα γιατί δέν θέλω τέτοιες καταστάσεις,δέν μου αρέσουν,μου θυμίζουν άλλες εποχές.Θέλω να το αφήσουμε πίσω μας,να μήν δώσουμε καμία σημασία σε κάτι που μόνο για γέλια είναι πραγματικά,και δέν αξίζει να μας χαλάει.Εσείς άν ήσασταν στη θέση μου θα κάνατε κάτι; Σημασία για εμένα έχει μόνο να με πιστέψει ο σύντροφος μου,και να διαλυθεί η όποια αμφιβολία έχει.
7
 
 
 
 
σχόλια

Μα ποιός δεν γουστάρει να την πέφτουν αβερτα στην γκόμενα του με το που μείνει μόνη της, είναι δυνατόν;;; Γι αυτό και έχει δομηθεί έτσι το φλερτ, για να γουστάρουμε ακόμα περισσότερο!!

Πολύ κομπλεξικός ο δικός σου. Ξέρω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι αλλά θα προτιμούσα έναν άνθρωπο να το δει πιο χαλαρά και με χιούμορ, ή να χαρεί που αρέσω. Όπως είπε και κάποιος άλλος προηγουμένως.. να τον προσέχεις. Υπερβολική συμπεριφορά για κάτι τέτοιο.
Ξαναλέω βέβαια δεν είναι όλοι ιδιοι και σεβαστό.

το γένος των αμοιβαδων θα τον απέβαλαν ως μειωμένης ευφυίας, προτείνω σουταρισμα πανυγηρικο άμεσα, το μέλλον μ τον πίθηκο πολύ μελανό ...

Εγώ λέω να κυκλοφορείς με ταμπέλα που θα γράφει "πιασμενη". Μην τυχόν και βρεθεί κι άλλος "ανώμαλος" που θα του αρέσεις και θα σε προσεγγίσει (ασχετο που δεν θα ξέρει ότι είσαι σε σχεση). Πολύ caveman ουγκα μπούγκα ο δικός σου.

Γκαραζοτεκνο εεεε??? Μμμμ
Κοίτα, και συ αν έβρισκες κάτι τέτοιο το ίδιο θα έκανες.... θα μπορούσες να πάρεις τηλέφωνο μπροστά του για να δει ότι δεν θες τίποτα από αυτόν και ότι δεν γνωριζοσασταν...Τόσο απλά.