ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.5.2021 | 20:27

Δε μου αρέσει καθόλου

να βλέπω γυναίκα έξω να φοράει σαγιονάρες. Νιώθω ότι είναι παραμελημένη. Πώς να το εξηγήσω; Χάνει τη θηλυκότητά της.
15
 
 
 
 
σχόλια

Ίσα ίσα αναδεικνύεται η θηλυκότητα της γυναίκας με ανοικτές καλαίσθητες σαγιονάρες. Υπάρχουν εμφανίσιμα καλοκαιρινά με στρασάκια, ή έστω με κομψή γραμμή που σε συνδυασμό πεντικιούρ, είναι μια όμορφη εμφάνιση. Δεν ήξερα ότι πρέπει να φοράμε αρβύλες ή ψηλοτάκουνα καλοκαιριάτικα.

Και αξύριστη και άλουστη να είναι σίγουρα θα μυρίζει καλύτερα από το μέσο "παραμελημένο" άντρα. Καλά τα λένε πιο κάτω ρατσισμός και σεξισμός. Βρείτε κάποιον στα μέτρα σας και μη ζητάτε πολλά.

Εξαρτάται που τις φοράει! Αν δεν σου αρέσει να τις φοράει ούτε στη θάλασσα ή για να πάει μέχρι το περίπτερο, νομίζω πως είναι υπερβολή. Τώρα αν μιλάμε για καφέ, ποτό κλπ, νομίζω πως είναι έξω από το dress code της περίστασης.
Εγώ βέβαια υποψιάζομαι ότι για να το αναφέρεις, μάλλον έχεις στο μυαλό σου όχι τις σαγιονάρες σαγιονάρες αλλά τις διάφορες παντόφλες που είναι τα τελευταία χρόνια στη μόδα και φοριούνται ακόμη και έξω βράδυ.
Εγώ δεν μπορώ να βλέπω άντρα με εσπαντριγια.

Χάχα και τι θες να φοράει δηλαδή ψηλοτάκουνα η γόβες με την ζέστη?
Ενώ ο άντρας ο αγυμναστος, ο αξύριστος, με την μασχαλιλα, με την κοιλαρα και τις τρίχες, να φοράει βερμουδα, αμάνικο και σαγιοναρες με νύχια παραμελημένα είναι οκ!!!
Έλεος τι ρατσισμός είναι αυτός.

Κατ' αρχάς αν έχεις ο όμορφα δάχτυλα μπορείς να φορέσεις ο,τι θέλεις... Δεν τι γνωρίζαμε ότι πρέπει να κυκλοφορούμε με τακούνια ή γόβες ψηλοτάκουνες συνεχώς για να φαινόμαστε θηλυκές... Η Χέντυ Λα Μαρ που για εμένα ήταν η ομορφότερη διάσημη γυναίκα που υπήρξε ποτέ( πριν λίγο διάβαζα για εκείνη ) και σαγιονάρες να φορούσε πάλι θα ήταν χάρμα οφθαλμών!!! Όπως και η Μέριλιν Μονρόε που ήταν η θηλυκότητα προσωποποιημένη!!! Με το δικό σου σκεπτικό να παραπονιούνται και οι γυναίκες τότε ώστε να μην φορούν σαγιονάρες οι άνδρες γιατί θα δείχνουν ατημέλητοι, χάνουν τον ανδρισμό τους κ.α ... ???

Ποιος ορίζει τι είναι καθολικά «όμορφα δάχτυλα»; Μπορείς να φορέσεις ο,τι θέλεις ότι δάχτυλα και να έχεις. Και όποιος έχει πρόβλημα με αυτό, ας κοιτάξει να διορθώσει την αισθητική της στάσης του!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ