ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.5.2021 | 06:03

Φωτογραφίες

Κάποιες φορές όσο κοιτάζω φωτογραφίες μου και βλέπω την φυσική ασχήμια μου σκέφτομαι να μην ξαναβγώ από το σπίτι... Για αυτό δεν παίρνω και καθρέφτη στο δωμάτιο. Άμα με έβλεπα κάθε φορά που ετοιμαζομουν να βγω δεν θα έβγαινα ποτέ. Ξέρω, να αγαπατε τον εαυτό σας κλπ, αλλά ίσως άμα βλέπεις και πολύ αποδοχή γύρω σου αυτό γυρνάει πίσω και όχι μονο το αντίστροφο...
5
 
 
 
 
σχόλια

Υγιεινή διατροφή, γυμναστική, βρες το στυλ σου, κάνε ωραία μαλλιά, μπορείς να ασχοληθείς με την επιδερμίδα σου για να την κάνεις τέλεια, αν είσαι κοπέλα ψάξε βιντεάκια στο γιουτιουμπ για διάφορα μακιγιάζ, αν έχεις κάποιο χαρακτηριστικό που δεν σου αρέσει ίσως κάποια μικρή αισθητική επέμβαση ή μπορείς να το διορθώσεις επίσης με μακιγιάζ, μπορείς να βρεις κάποιο χαρακτηριστικό σου που σου αρέσει, είτε στο σώμα σου είτε στο προσωπο σου ώστε να το τονίζεις, ίσως κάποιο πιρσινγκ που σου ταιριάζει και το βρίσκεις ωραίο πάνω σου σε κάποιο σημείο κι άλλα τόσα.
Δεν πρόκειται να αγαπήσεις την εικόνα σου ως δια μαγείας, οπότε κάνε κάτι για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου και βλέπεις.

Ένα πράγμα που μου έμαθα μεγαλώνωντας (όχι ότι τώρα είμαι ο πάνσοφος γέρων) είναι ότι η αποδοχή όλων των άλλων είναι παντελώς μα παντελώς άχρηστη. Σιγά μην περιμένουμε να μας δώσουν το οκ οι άλλοι για να προσδιορίσουμε τον εαυτό μας και να ζήσουμε.
Δεν θα σου πω αγαπά τον εαυτό σου. Θα σου πω όμως ότι απόδεξου τον. Αυτός είσαι( ο εαυτός δεν ξέρω αν είσαι αρσενικό ή θυληκο). Στόχος να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Από κει και πέρα όλοι έχουμε τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες μας.

Ευχαριστώ! Ναι, αυτό υποστηρίζω και εγώ, αυτή είμαι. Δεν προκειται να αλλάξω καμιά μύτη και ούτε να κρύβω το σχήμα του προσώπου μου με στρώσεις μέικ απ ή το ύψος μου με ψιλοτάκουνα όπου σταθώ και όπου βρεθώ... Γιατί αυτή είμαι εγώ. (Αν δεν είχα αυτή τη μύτη μαζί με τα άλλα μου χαρακτηριστικά, που μπορεί να μην είναι τα ιδανικά, θα ήμουν κάποιος άλλος 😆) Κάποιες φορές, περιτρυγιρισμένη από "πρότυπα" και επειδή δεν έχω και πολλούς ανθρώπους κοντά μου, το ξεχνάω και κλειδώνω σε άλλες σκέψεις.
Έχεις απόλυτο δίκιο και χρειάζεται να καταλάβουν και άλλα άτομα την 2η παράγραφο σου.
Ευχαριστώ!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ