ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.5.2021 | 16:37

o σύντροφος μου σχεδον ίδια ηλικία με τη μητέρα μου

είμαι σε σχέση εδω και 1 μιση περίπου χρόνο και έχουμε 15 χρόνια διαφορά, ο συντροφός μου μεγαλύτερος. αν και δε του φαίνεται... οι γονείς μου επίσης έχουν 14 χρόνια διαφοράς μεταξύ τους, με τον πατέρα μου να είναι μεγαλύτερος. ο σύντροφος μου είναι πολύ καλός, γλυκός και τα πάμε καλά... αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα! η ΜΗΤΕΡΑ μου!!! αν και η ίδια έχει παρόμοια σχέση με τον πατέρα μου και όλα είναι καλά μέχρι και σήμερα, δε θέλει να δεχτεί πως είμαι με έναν άνδρα 15 χρόνια μεγαλύτερο μου. θεωρεί πως πρέπει να βρω κάποιον πιο κοντά ηλικιακά μου! γυρω στα 35 αντί να είμαι με αυτόν τον άνθρωπο... ο λόγος είναι πως θέλει να είμαι με κάποιον που θα ζήσω περισσότερα χρόνια μαζί του... και οτι δε θέλει να έχει μονο 3 χρόνια διαφοράς με τον μέλλοντα γαμπρό της... όποτε της λέω πως και αυτή με το μπαμπά έχουν την ίδια διαφορά ηλικίας δε της αρέσει και πάντα λέει πως ήταν άλλα χρόνια τότε!!! αλλά εγώ τι φταίω που με έκανε στα 17 της ???
19
 
 
 
 
σχόλια

Καλά αυτό είναι σχεδόν σίγουρο, οι γυναίκες διαλέγουν άντρες που της θυμίζουν τον πατέρα τους. Ο τύπος είναι ο πατέρας της εξ αλλά στην ηλικία της μάνας.

Το καλύτερο για τον εαυτό σου το ξέρεις εσύ, εγώ είμαι 38 και η σύντροφός μου είναι 15 χρόνια μεγαλύτερη. Η κατάστασή μου είναι φυσικά διαφορετική από την δικιά σου διότι ο άνδρας έχει πιο πολλά περιθώρια ακόμα και στην τεκνοποιηση, (δεν το λέω σεξιστικά). Ξεκίνησα την σχέση χαλαρά και τώρα είμαστε 10 χρόνια. Πίστεψέ με όμως η τόσο μεγάλη διαφορά δημιουργεί κάποια προβλήματα όσο και να αγαπάς κάποιον. Έχω εγκλωβιστει στην αγάπη που νιώθω και ζω ένα τεράστιο δίλημμα τα τελευταία χρόνια. Κάνε αυτό που θες εσύ, μην ακούς κανένα, φρόντισε όμως να ακούς τον εαυτό σου γιατί όταν είμαστε σε μία σχέση δεν ακούμε ούτε αυτόν. Συνήθως να ξέρεις σε τέτοιες σχέσεις, ο μεγαλύτερος είναι αρκετά χειριτικός και ας μην το αντιλαμβανόμαστε. Σου εύχομαι καλή τύχη μέσα από την ψυχή μου. Καθαρό μυαλό και να σε ακούς.

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! το δίλημμα που έχεις τα τελευταία χρόνια έχει σχέση με τη τεκνοποίηση? (συγνωμη για την ερωτηση) και οσον αφορά το '' χειριστικός '' στην αρχή το φοβόμουν όταν ξεκίνησε η σχέση μας, γιατί η ξαδέρφη μου μου είχε πει οτι οι μεγαλύτεροι έτσι είναι! μέχρι στιγμής δε το έχω νιώσει, γτ ότι μου πει απο το ένα αυτί στο άλλο χαχαχα καμιά φορά κάνω το χαζούλι!

Ρώτα ότι θες δεν με πειράζει, κι εγώ ευ, το δίλημμα έχει σχέση με πολλά ακόμα και με την τεκνοποιηση, όχι μόνο όμως. Τα παιδιά δεν πρέπει να είναι σκοπός στη ζωή του ανθρώπου, αλλά ένα αποτέλεσμα μιας όμορφης σχέσης. Αν δηλαδή γνωρίσεις ένα άνθρωπο στην ηλικία σου και δεν μπορεί να κάνει παιδιά τι θα κάνεις θα τον πετάξεις;;; Όχι βέβαια, αυτό που εννοώ σαν δίλημμα είναι μην μετανιώσω εκ των υστέρων για πράγματα που όφειλα να δω εξ αρχής. Αν ο άλλος σου βγάλει ένα ελάττωμα ή ενα κέρατο πχ μετά από χρόνια, δεν μπορείς να κάνεις κάτι, αν όμως στην πορεία σε ενοχλήσει κάτι που μπορούσες να προνοήσεις από την αρχή, αυτό είναι άσχημο και μετά τα βάζεις με τον εαυτό σου.

μμμ καταλαβαίνω τι λες.. ότι και να είναι είτε το είχες προνοήσει... είτε όχι.. το θέμα είναι πως έγινε.. αμα εγινε.. τότε νομίζω είναι απλά στο χέρι μας αν το δεχόμαστε.. (( ειδικά για κέρατο,, εγώ δε θα το δεχόμουν,, αλλά ξέρω αρκετά άτομα που το δέχονται.. )) ελαττώματα δυστυχώς έχουμε όλοι μας,, αλλά τα βασικά ελαττώματα φαίνονται απο τα πρώτα χρόνια της σχέσης και της συγκατοίκησης.. τώρα θα μου πεις.. οι άνθρωποι αλλάζουν.. ισχύει.. αλλάζουν και δε ξέρεις που θα βγεί.. μονο μπορούμε να ελπίζουμε πως θα αλλάξουν με ένα τρόπο που δε θα έχουμε θέμα κι εμείς.. γι'αυτό πάντα έχω στο μυαλό μου αυτή τη φράση '' Το να γνωρίζεις κάποιον πραγματικά δε σημαίνει τίποτα.. οι άνθρωποι αλλάζουν.. '' απο τη ταινία Chungking Express (1994) αχχ δυστυχώς.. εύχομαι να κάνεις ότι καλύτερο νομίζεις για τον εαυτό σου .. ^.^ ..

Λες και αν παντρευτείς κάποιον κοντά στην ηλικία σου είναι σίγουρο πως θα είστε πολλά χρόνια μαζί! Και οι γονείς μου έχουν 10 χρόνια διαφοράς και έχω μεγαλώσει με την άποψη πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Μπορεί να ακούγεται κλισέ αυτό αλλά όντως είναι ένας αριθμός που δεν πρέπει να εμποδίζει τα συναισθήματα δύο ανθρώπων. Συνέχισε να είσαι μαζί του και μην σε νοιάζει η γνώμη της μητέρας σου. Όσα σου λέει η μητέρα σου απο το ένα αυτί να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν. Είσαι μεγάλη και θα κάνεις όποια επιλογή εσύ θεωρείς πιο σωστή! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά :)

Συμφωνώ μεν εξ. ΑΛΛΑ επειδή πάντα θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, σκέφτηκες μήπως θέλει να σε προστατεύσει γιατί βλέπει και η ίδια ότι η επιλογή της δεν ήταν σωστή???

Αφού δέν ήμουν καλή ατα μαθηματικά,αυτά τραβάω τώρα,καλά να πάθω! Προσπαθώ να κάνω υπολογισμούς... Γράψε κι εσύ βρε κοπέλα μου τις ηλικίες να τελειώνουμε!