ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2021 | 23:23

45άρης

Πιστεύετε ότι μπορεί να δημιουργήσει οικογένεια ένας άντρας σε τέτοια ηλικια; Ένας άντρας δύστροπος, μαθημενος και βολεμενος στη μοναξιά του. Θα θέλει παιδιά;Τι θα έχει να προσφέρει από τα 50 και μετά όταν υποθετικά θα έχουμε αποκτήσει και το δεύτερο παιδί μας; Όπως καταλαβαίνετε είμαι αρκετά νεότερη και είμαι σε δίλημμα.
28
 
 
 
 
σχόλια

Αν ο καημός σου είναι να κάνεις παιδί, με όποιον να'ναι, καλύτερα κάνε με δότη σπέρματος (εφόσον έχεις χρήματα κι υποστηρικτικό περιβάλλον), παρά με άντρα που δεν βλέπεις κατάλληλο να είστε αγαπημένοι κι ενωμένοι για τα επόμενα 18 χρόνια τουλάχιστον.
Δεν χάθηκαν οι άντρες.

Επειδή βλέπω ότι τελευταία έχει γίνει της μόδας η απόκτηση παιδιών σε μεγάλη ηλικία και για τα δύο φύλα, η άποψή μου, για άνδρες και γυναίκες, είναι ότι "κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο".
Ένα παιδί νιώθει πολύ καλύτερα όταν έχει νέους γονείς. Καταρχάς όπως όλοι γνωρίζουμε με την πάροδο των χρόνων οι αντοχές πέφτουν και η πιθανότητα να εμφανίσει ο γονιός κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο θα ταλαιπωρήσει, σίγουρα ψυχολογικά αλλά ίσως και σε πρακτικό επίπεδο το παιδί, αυξάνονται. Επίσης, ιδίως η μεγάλη ηλικία του πατέρα αυξάνει ένα σωρό κινδύνους για το παιδί, από το να εμφανίσει αυτισμό, μέχρι ψυχικές ασθένειες. Και όταν μιλώ για μεγάλη ηλικία δεν αναφέρομαι στα 50 ούτε τα 60 αλλά στα 45, τουλάχιστον αυτό λένε πρόσφατες έρευνες.
Πέραν αυτών όμως, τις περισσότερες φορές τα παιδιά που έχουν γονείς σε μεγάλη ηλικία, όσο κακό και αν ακουστεί, ντρέπονται για την ηλικία των γονιών τους, τους βλέπουν γέρους. Πιθανότατα θα πέσετε να με φάτε τώρα, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Εμένα λχ οι γονείς μου με έκαναν σε μεγάλη ηλικία, η μαμά μου για την ακρίβεια ήταν 41 και σε όλη μου την μαθητική ζωή την έβλεπα γριά σε σχέση με τις μαμάδες των συμμαθητων που που ήταν νεότερες. Δεν ήθελα με τίποτα να με συνοδεύσει στο σχολείο ή σε κάποια εκδρομή. Μάλιστα θυμάμαι να σκέφτομαι ότι θα προτιμούσα να έχει παραπανίσια κιλά ή να είναι άσχημη, παρά να είναι τόσο μεγάλη, μολονότι ήταν αντικειμενικά πολύ όμορφη γυναίκα.
Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, η άποψή μου, που σίγουρα δεν είναι δημοφιλής, είναι ότι καλό θα ήταν μετά τα 40 η απόκτηση παιδιών να αποφεύγεται.

Κοπελια δεν γνωριζω τι ηλικια έχεις αλλά έχεις απαρχαιωμένες αποψεις. Επισης δεν νομιζω οτι η επιχειρηματολογία υπερ. του αντιθέτου απο αυτά που υποστηρίζεις θα αλλάξουν την οπτική σου οπότε αυτό που έχω να πω είναι καλό βράδυ.

Μεγάλη ηλικια τα 40 για παιδια !!!!
Ήταν να το ακουσουμε και αυτο εν ετη 2021 !!!!!!!!
,Αν ειναι μεγάλη ηλικια για παιδια τα 40 τότε η ηλικία των 60 - 65 που κάνουν κάποιοι τι είναι ;;

Αναρωτιέσαι αν θα θέλει παιδιά, αλλά υποθετικά έχεις φτάσει να κάνεις και 2ο παιδί μαζί του. Μόνη σου λες ότι είναι βολεμενος στην μοναξιά του, αλλά φαντάζεσαι οικογένεια μαζί του. Μέχρι στιγμής έτσι όπως τον περιγράφεις αυτός είναι πιο ξεκάθαρος για το τι θέλει στην ζωή του απ' ότι εσύ. Για την ακρίβεια προσπαθείς να κουμπώσεις τον λάθος άνθρωπο στις ανάγκες σου.

Προς εξομολογουμενη,

Αν μου έλεγες ότι έιναι 65 ετών, ανύπαντρος και θέλει να κάνει παιδια θα σου έλεγα πες του να παει να κοιταχτεί στον ψυχίατρο αλλα 45 χρονων ειναι ηλικιακά νέος άνθρωπος και σαφέστατα μια χαρά για οικογένεια
Αλλού έγκειται το πρόβλημα και όχι στην ηλικία . ----> Στον χαρακτήρα του.
Θέλει κόπο για να αλλαξει ο ίδιος και απο την δική σου μεριά υπομονή μαζί του .Διότι όπως γνωρίζεις ο χαρακτήρας του ανθρώπου ( με την προυπόθεση ότι το θέλει ο ίδιος να αλλάξει ) δεν αλλάζει πατώντας ένα κουμπι , αλλαζει σταδιακά , θέλει χρονο και κόπο.
Εν ολιγοις αν έχεις την υπομονή και ο δικός σου ειναι θετικός στον να αλλαξει με τις πράξεις του τότε προχώρα μαζί του.

Ελπίζω να βοήθησα,

Γιώργος
Τουμπιώτης
39 ετών.

Ρωτάς εμάς αν θα θέλει παιδιά κάποιος 45χρονος που δεν γνωρίζουμε. Που να το ξέρουμε;; Και για ποιόν ακριβώς λόγο σε απασχολούν τέτοιες σκέψεις για κάποιον που χαρακτηρίζεις "δύστροπο"; Τα έχεις ψιλοπαίξει μου φαίνεται.

Ναι, το πιστεύω ότι ένας 45ρης με ενέργεια και καλή διάθεση και σε καλή φυσική και ψυχολογική κατάσταση μπορεί μια χαρά. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα. Όλα τα υπόλοιπα όμως που αναφέρεις καθώς και οι αμφιβολίες σου αν θέλει και ο ίδιος, ε αυτά είναι όντως πρόβλημα! Δεν κάνεις και μεγαλώνεις με το ζόρι παιδιά.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Τι κάνεις με έναν άντρα δύστροπο και βολεμενο;;;
Το θέμα δεν είναι αν.καμει για πατερας. Πολλοί 50ρηδες κάνουν παιδιά. Το θέμα είναι να το θέλετε και οι δύο..

H ηλικία σαφώς δεν είναι πρόβλημα. Γιατί να ασχοληθείς όμως με κάποιον δύστροπο; Στα 50 ο άνθρωπος είναι νέος ακόμα. Τώρα ο δύστροπος άνθρωπος και στα 35 δύστροπος είναι. Στα 50 μπορεί να είναι ακόμα περισσότερο.
Αλήθεια τον δύστροπο τον ρώτησες ή μόνη σου κάνεις στα σχέδια;
Λείπει τελείως ο αυθορμητισμός σε όλο αυτό όμως...Το αντιμετωπίζεις λες και είναι πρότζεκτ και οι σχέσεις των ανθρώπων δεν είναι...

Προφανώς όταν λέει να προσφέρει αναφέρεται στο μεγάλωμα των παιδιών. Καλώς ή κακώς άλλες είναι οι αντοχές ενός ανθρώπου στα 35 και άλλες στα 50, όση ζωντάνια και καλή φυσική κατάσταση και αν έχει.

Αριανδη εδω είσαι λάθος.
1) Πρώτον ο τύπος δεν ειναι 50 αλλα 45.
2) Αλλα και 50 ετών να ήτανε δεν σημαίνει ότι δεν είναι για γαμο Υπάρχουν 50αρηδες και 50αρηδες. Για του λόγου το αληθές πάνε μια βολτα με το που θα ανοιξουν στα γυμναστηρια - κολυβητηρια αυτης της χώρας θα δεις κάτι 50αρδηες που θα πάθεις την πλάκα απο τις αντοχές που έχουν και τα σώματα που φτιάχνει η γυμναστική.
3) Το ότι ειναι 35αρηδες δεν λεει τίποτα. Σε διαβεβαιώ 35αρηδες που δεν μπορουν να πάρουν τα πόδια τους απο την ξάπλα έχει γίνει το μπυροκοιλι βαρέλι.
4)Στο γάμο το σημαντικότερο απο όλα είναι να συμβαδίζουν στα μυαλά το ζευγάρι , και να έχουν λυσει το οικονομικο.
Τα υπολοιπα έπονται.

Έχω ένα θείο που στα 50 του ήταν να τον πιεις στο ποτήρι. Οι τριαντάρηδες δεν έλεγαν τίποτα μπροστά του. Για αυτό οι γυναίκες έτρεχαν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ