ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2021 | 02:08

ΧΕΛΠ

Παιδιά βοήθεια έκανε τρομερή βλακεία! Έχω χωρίσει εδώ και 6 μήνες ο πρώην μου βρήκε μια άλλη κοπέλα (την οποία εννοείται κοροϊδεύει) αλλά δεν ξέρω τι με έπιασε μέσα στην θολούρα μου έκανα ένα φεικ προφίλ αγοριού που και καλά τα έχει μήνες με την κοπέλα του πρώην μου. Το θέμα είναι ότι ίσως με κατάλαβε γτ αυτός έστειλε μνμ στο προφίλ και άρχισε να υπερασπίζεται την νυν αλλά στο τέλος πέταξε ένα ...Η πρώην μου ήταν πολύ μαλακ**μενηη και χίλια δυο και λέει πάντως ο τρόπος που γράφει ένα άτομο δεν ξεχνιέται....μάλλον με κατάλαβε από τον τρόπο που έγραφα.
6
 
 
 
 
σχόλια

Σβήσε το προφίλ , βρές με κάτι να απασχολήσεις το μυαλό σου . Εάν δεν τα καταφέρνεις , αναζήτησε επαγγελματική βοήθεια. Νομίζω ότι κ εσύ καταλαβαίνεις ότι αυτή η συμπεριφορά δεν είναι υγιής ..

αυτό δεν ξέρω τι με έπιασε...ξέρεις πολύ καλά τι σε επιασε. Ζήλεια λέγεται. Δεξου το να πας παρακάτω και μην κάνεις τέτοια άλλη φορά. Σβήσε και το προφίλ, και αν σου ζητήσουν και το λόγο πες δεν ξέρω τίποτα.