ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.2.2021 | 12:42

Πεθερος

Δεν θέλω ούτε να τον βλέπω.. Πάλι καλά η πεθερά μου είναι καλή αλλά δεν τολμάει να σηκώσει κεφάλι..Πάλι καλά μένουν μακριά. Τέσσερις ώρες από εδω.. Κλασικός τύπος που και καλά ι άντρας έχει το πάνω χέρι, ξερόλας και εννοείται η γνώμη του για όλες τις παρενοχλησεις που ακούγονται φυσικά φταίνε οι γυναίκες που προκαλούν.. Μου ανεβάζει το αίμα σγο κεφαλι και εχω πρόβλημα που πιέζομαι να μην τον βρισω. Στο άντρα μου για να μην τον στενοχωρησω του λεω απλώς οτι δεν ταιριαζω με τον πατέρα του σαν χαρακτήρες. Αυτο και μονο. Και ανακατευεται και με τον τρόπο του και απο μακριά... Τι θα κάνω;;; Εχω φτάσει στο σημείο να λεω μακάρι το Πάσχα να μην επιτρέπεται απο νομο σε νόμο η μετακίνηση για να μην πάμε. Πραγματικά.. Και οχι τίποτα άλλο θέλει να αφησω και την δυο χρονων κόρη μου για διακοπές λίγες μέρες εκεί. Πείτε με υπερβολική αλλα άνθρωπος που δεν σέβεται τις γυναίκες δεν θα σεβαστεί ούτε τα παιδιά. Οπότε ούτε καν..
4
 
 
 
 
σχόλια
Σε βρίσκω κάπως υπερβολική. Μένω στην επαρχία, οι μισοί άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας είναι ακριβώς έτσι όπως περιγράφεις τον πεθερό σου. Οι παλιάς κοπής που λέμε. Είτε το εγκρίνουμε, είτε όχι, έτσι είναι, έτσι εξελίχτηκαν, μεγάλωσαν με άλλα βιώματα, με προβλήματα επιβίωσης να τίθενται στην ζωή τους οι περισσότεροι, έγιναν αυτοί που έγιναν. Χοντρόπετσοι ας πούμε. Κάτι θα έχει καλό πάνω του, κράτα αυτό. Αν πάλι αδυνατείς να το κάνεις κι αυτό, προσπάθησε να τον αγνοήσεις και να αδιαφορήσεις. Δεν γίνεται να ταιριάζουμε με όλους, απλά, για να διασφαλίζεται η κοινωνική ισορροπία και γαλήνη, οφείλουμε να επιδεικνύουμε ψυχραιμία, υπομονή, ωριμότητα, αυτοέλεγχο, ακόμα και διπλωματία κάποιες φορές κτλ., κτλ. Εκτός αν έχεις δείγματα βιαιότητας από μέρους του, σε βρίσκω υπερβολική και στο θέμα του παιδιού. Άσε που ένα παιδί πάντα αγγίζει ευαίσθητες χορδές των ανθρώπων γενικά και βγάζει στην επιφάνεια μια άλλη πτυχή του εαυτού τους.