ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2021 | 23:54

Φοβοι

Προσπαθω για μωρακι..ειμαι 36..με εχουν αγχωσει ολοι οτι ειμαι μεγαλη κ τοσο που το σκεφτομαι κ εγω...με αποτελεσμα να εχω τοσο αγχος που με αγγιζει ο συντροφος μου κ σκεφτομαι λες κ αν... κ ξερω πολλες γυναικες το εχουν περασει....τι να πω..ευτυχως ο γιατρος μου λεει οχι αγχος κ να μην τρελενομαι....κ μπραβο μου που θελω τωρα...υπαρχει ενα τεραστιο ακομα θεμα ταμπου απεναντι στιε γυναικες δυστηχως κ αρκετα ρατσιστικο!
11
 
 
 
 
σχόλια
Αυτά που λένε βασίζονται σε δεδομένα προ 3 αιώνων (!!) ω ναι....Τεκμηρίωση από το bbc:https://www.bbc.com/news/magazine-24128176Μια χαρά θα πάνε όλα, υπολόγισε τις γόνιμες μέρες, και κάντε κι ένα τεστ κινητικότητας σπέρματος (οι νέοι άντρες πυροβολούν τζούφια εξαιτίας της μόλυνσης και των συνθετικών τροφών που καταναλώνουν που προκαλούν οιστρογονοδιέγερση). Προσωπικά έμεινα έγκυος και στα 41 εντελώς φυσικά με την πρώτη προσπάθεια (είχα βέβαια ήδη παιδί), κι είδα κι άλλες συνομίληκες στο μαιευτήριο, άρα δεν είναι και τόοοοοοσο σπάνιο. Καλή τύχη!
Σου ευχομαι συντομα να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου! Θα σταθώ ομως λιγο στην ατάκα του γιατρού. "Μπραβο σου που θελεις τωρα". Οτι τι δηλαδη? Οτι εισαι μεγάλη ας πουμε? Οταν ο ιδιος ο γιατρός, ο επιστήμονας, εκφράζει αυτη την αποψη τοτε τι να περιμενεις απο τους υπόλοιπους?
Καλημέρα.Το να δίνεις μπράβο στον εαυτό σου επειδή επέλεξες να τεκνοποιήσεις στα 36 σου, ακούγεται περίεργο. Θα ήταν, αν τεκνοποιούσες στα 22. Δεν είναι άθλος, ούτε σε πίεσε κάποιος σε τέτοια ηλικία.Επίσης ρατσισμός είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
Ο γιατρός της είπε μπράβο. "ευτυχως ο γιατρος μου λεει οχι αγχος κ να μην τρελενομαι....κ μπραβο μου που θελω τωρα.."Για τη λέξη ρατσισμός εννοεί ηλικιακός ρατσισμός (Αgeism) για το οποίο δεν υπάρχει άλλος ελληνικός όρος.
Να έχεις υπομονή και πίστη. Να μη σκέφτεσαι την ηλικία,μια χαρά ηλικία έχεις ώστε και έγκυος να μείνεις και να μεγαλώσεις το μωράκι σου.Να είσαι κοντά με τον σύντροφό σου και σε καμία περίπτωση να μη το βάλεις κάτω.Πολλές φορές ο δρόμος αυτός είναι αρκετά δύσκολος και ψυχοφθόρος για αυτο να είσαι δυνατή.Πάνω από όλα και από όλους να προσέχεις τον εαυτό σου,να είσαι εσύ καλά και αν είναι να γίνει θα γίνει. Πρώτα να είσαι εσύ καλά και η σχέση σου με τον σύντροφό σου,χωρίς άγχος όσο γίνεται.
Νομίζω πως αυτή τη σκέψη σχετικά με την ηλικία την καλλιεργείς περισσότερο εσυ η ίδια μέσα στο κεφάλι σου. Ίσως να έχεις επηρεαστεί και από απόψεις του περιβάλλοντος σου σχετικά με το θέμα. Βάλε τα όρια σου κ μη συζητάς τόσο προσωπικά θέματα με άλλους εκτός του αντρα κ του γιατρού σου.
Νομίζω πως αυτή τη σκέψη σχετικά με την ηλικία την καλλιεργείς περισσότερο εσυ η ίδια μέσα στο κεφάλι σου. Ίσως να έχεις επηρεαστεί και από απόψεις του περιβάλλοντος σου σχετικά με το θέμα. Βάλε τα όρια σου κ μη συζητάς τόσο προσωπικά θέματα με άλλους εκτός του αντρα κ του γιατρού σου.
Μπορεί να ακουστεί ρηχό τελείως, αλλά χαλάρωσε και απόλαυσε αυτές τις στιγμές με το σύζυγο σου και θα έρθει και το μωράκι. Δεν είσαι καθόλου μεγάλη και τους υπόλοιπους γράψε τους. Εύχομαι γρήγορα να γίνεις μανούλα!!!!

Απεργία την Πρωτομαγιά