ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2021 | 10:55

Εσείς τι πιστεύετε;

Έχω εκνευρίστει πολύ γιατί εμένα η οικογένεια του αγοριού μου δεν με δέχτηκε ποτέ ενώ έχουν όλοι ξετρελαθει με την κοπέλα του μικρότερου αδερφού του. Αρχικά έχουν διαφορά ηλικίας και αυτή είναι μόλις 20 χρόνων. Εγώ δεν βλέπω τίποτα ιδιαίτερο. Μια απλή κοπελίτσα που εξαιτίας και της ηλικίας της δεν έχει πετύχει και κάτι άξιο θαυμασμου. Είναι μια μέτρια εμφάνισιακα κοπελίτσα. Αυτο που με νευριάζει είναι ότι έρχεται τώρα τελευταία να μας βοηθήσει στην δουλειά του αγοριού μου (και του δικού της) χωρίς να πληρώνεται. Εμένα αυτό μου φαίνεται ότι απλά προσπαθει να φανεί καλή και τα σχετικά. Της έκανα και εγώ μια συζήτηση και μου είπε ότι της φαίνεται περίεργο να πληρώνεται από το αγόρι της για μια βοήθεια και ότι είναι καλή εμπειρία για την ίδια.Εγώ πιστεύω ότι αυτό ήταν υπονοούμενο για εμένα γιατί πιστεύουν ότι εκμετάλλευομαι οικονομικά το αγόρι μου μετά από ένα σκηνικό που είχε γίνει με ένα σπίτι των γονιών του ( και από αυτό με αντιπαθησαν οι γονείς του). Είναι αυτονόητο να πληρωνομαι για την δουλειά μου και αν αυτή την ταιζουν οι γονείς της και θέλει να παίξει το καλό κορίτσι δεν με ενδιαφέρει. Και μου φαίνεται χαζό να λένε πράγματα για εμένα που ουσιαστικά διεκδικώ αυτά που δικαιούμαστε. Προχθές νευρίασα γιατι το αγόρι μου την έπιασε και της μίλησε γιατί έρχεται αρκετά και λέει πως νιώθει άσχημα να μην πληρώνεται καθόλου για τον χρόνο της. Εγώ τα πήρα που δείχνει ακόμα και αυτός τόση συμπάθεια απέναντι της και του είπα ότι έχω την εντύπωση ότι μερικές φορές την κοιτάει. Αυτός μου είπε ότι λέω βλακείες και ξεκινάω πάλι τα δικά μου. Αλήθεια δεν μπορώ άλλο αυτή την κατάσταση και γι'αυτό μερικές φορές εγώ και η φίλη μου της λέμε διαφορά μήπως και φύγει. Ξέρω ότι δεν είναι σωστό αλλά δεν βρίσκω άλλη λύση.
9
 
 
 
 
σχόλια
Με όλη αυτή τη συμπεριφορά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε βλέπουν όλοι ως αντιπαθητική κακιασμενη και τελικά να σε απορριψουν. Σίγουρα ο,τι κάνετε εναντίον της κοπέλας θα μαθευτεί σύντομα και τελικά δε θα σου βγει σε καλό.
Ειλικρινά τι σου φταίει η άλλη κοπέλα και την κακολογεις???? Με τους γονείς του πρέπει να τα έχεις, και βασικά γιατί σε νοιάζει η έγκριση τους?.Μακριά και αγαπημένοι(είτε όχι)...
Πιστεύω ότι απλά έχεις σπάσει επειδή η κοπέλα κέρδισε τη συμπάθεια των πεθερικών της, κάτι που εσύ δεν έχεις καταφέρει. Εάν δεν έχεις απτές αποδείξεις για τον χαρακτήρα που θεωρείς ότι έχει, δεν μπορείς να την κατηγορήσεις για τίποτα. Με το να την πειράζετε με τη φίλη σου για να φύγει πρώτα από όλα πληγώνεις τον αδερφό σου και μετά εκθέτεις και τον εαυτό σου.Αν η αντιμετώπιση σου είναι τέτοια σε όλα τα θέματα τότε δεν απορώ που η οικογένειά του αγοριού σου δεν σε θέλει
"Αρχικά έχουν διαφορά ηλικίας και αυτή είναι μόλις 20 χρόνων. Εγώ δεν βλέπω τίποτα ιδιαίτερο. Μια απλή κοπελίτσα που εξαιτίας και της ηλικίας της δεν έχει πετύχει και κάτι άξιο θαυμασμου. Είναι μια μέτρια εμφάνισιακα κοπελίτσα."Ενώ εσύ που φαντάζομαι ότι είσαι πάνω από 20 χρονών, είσαι αξιοθαύμαστη με τέτοιο χαρακτήρα, γεμάτο ζήλια, εμμονές και κατινίστικες συμπεριφορές που απλώς φανερώνουν την κακία σου.Ασήμαντη κοπελίτσα την ανεβοκατεβάζεις, αλλά έχεις σκάσει να ασχολείσαι μαζί της και έχεις πάθει ψύχωση από τη ζήλεια σου για αυτήν. Προτού θελήσεις να κερδίσεις τη συμπάθεια των άλλων, τράβα λύσε τα θέματά σου, μάθε να φέρεσαι έντιμα και αναρωτήσου αν όντως αξίζεις τη συμπάθειά τους.
Διαβάζοντας την τελευταία πρόταση κατάλαβα και το λόγο που ποτέ δε θα σε συμπαθήσουν οι δικοί του. Σε ενοχλεί και σε τρώει η ζήλεια που δεν είσαι αποδεκτή από την οικογένεια του συντρόφου σου ειδικά βλέποντας ότι σε μια άλλη κοπέλα δείχνουν τη συμπάθειά τους. Μπορεί η κοπέλα να είναι όντως καλή απλά εσύ δεν το αντιλαμβάνεσαι επειδή νομίζεις πως όλοι είναι σαν τα μούτρα σου. Θα πρότεινα να συνέλθεις και να γίνεις εσύ καλύτερος άνθρωπος..
Κατι εγινε με ενα σπιτι της οικογένειας του δικού σου και από τοτε δε σε χωνεύουν. Θελεις να διεκδικειτε όσα σας αναλογούν (σας?). Εσύ και η φιλη σου λετε διαφορα στην κοπελα του αδερφού μπας και φυγει. Εντάξει, καταλάβαμε.
Η ζήλεια σου έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο που πολύ πιθανόν να βλέπεις"φαντάσματα" . Δυσκολεύομαι να καταλάβω τι μπορεί να ισχύει στα αλήθεια απ'αυτα που λες και τι όχι γιατί το μόνο που κυριαρχεί στο κείμενο σου είναι η ΖΗΛΕΙΑ. Κοίτα τη δουλειά σου θα πω εγώ γιατί αν συμπεριφέρεσαι έτσι όχι μόνο δε θα κερδίσεις ποτέ τα πεθερικά σου αλλά θα πεσεις στα μάτια και του αγοριού σου. Άσε την κοπέλα ήσυχη.