ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.1.2021 | 19:39

Φίλοι με προνομια

Είμαι στα 22 μου και έχοντας κάνει 2 σχέσεις πλέον δεν με γεμιζει τίποτα. Από μικρή βιαζόμουν να κάνω σχέση , έλεγα η φίλες μου έχουν σχέση, οι γνωστές μου έχουν σχέση και από τα 17 μου έκανα και την πρώτη μου ολοκληρωμένη σχέση. Ήταν πολύ όμορφα όλα ήμουν πολύ ευτυχισμένη αλλά και πολύ ανώριμή. Χώρισα σε λίγους μήνες και κατευθείαν έκανα την δεύτερη μου σχέση που κράτησε και 3 Χρόνια. Βγαίνοντας από αυτή τη σχέση που κράτησε Χρόνια και ποιο ώριμη πλέον αποφάσισα να μείνω μόνη καθαρά από δική μου επιλογή. Είχα φίλους και φίλες και όσο περνούσε ο καιρός και ήμουν μόνη 2 φίλοι μου με πλησίασαν και ερωτικά. Εγώ με το σκεπτικό ότι δεν θέλω σχέση για τον χ,ψ λόγο το ξεκαθάρισα και έτσι από φίλοι μου έγινε ο ενας φίλος με προνόμια . Ξέρω μπορεί κάποιος να μην συμφωνεί με το σκεπτικό μου να το θεωρει ανώριμο η ότι χαλαω μια φιλιά αλλά το σκέφτηκα πολύ καλά πριν πράξω το οτιδήποτε. Όσο περνάει ο καιρός βλέπω ότι ακόμη δεν θέλω καθόλου σχέση δεν ψάχνω να βρω κάποιον άνθρωπο δεν θέλω καθόλου να βγω ραντεβού . Σκέφτομαι ότι πρέπει να ζω την κάθε στιγμή και να μην βιάζομαι όπως βιαζόμουν σε μικρότερη ηλικία. Είχα τρελή εμμονή στο να μην είμαι μόνη θεωρούσα πως ήταν μεγάλο κακό να μην έχεις σχέση και πίστευα πως όλοι όσοι με ήξεραν και φίλες μου θα με σχολίαζαν αρνητικά . Τώρα όσο αφορά τον φιλο μου με προνόμια σε καμία περίπτωση δεν επεξα με τα συναισθήματα του ξεκαθάρισα πως σε αυτή την φάση θέλω μόνο να περνάω ερωτικά καλά και τίποτα παραπάνω και το σεβάστηκε. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη δεν θέλω να πληγωσω κανέναν γιατί εγώ είμαι σε περίεργη φάση που δεν θέλω τίποτα .
5
 
 
 
 
σχόλια
Ολα καλά και ξεκάθαρα. Και πολύ καλά κανεις αφού κάτι τέτοιο είναι αυτό που σε ευχαριστεί σε αυτή τη φάση. Βέβαια δεν καταλαβαίνω το λογο της εξομολόγησης.