ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2021 | 18:32

Χρειάζομαι συμβουλές

Έχω μια φίλη που όπου δει αρσενικό εμφανίσιμο ορμάει. Τις προάλλες συναντήθηκε τυχαία μ'εναν γνωστό μου. Τον βρήκε στα σοσιαλ και του έστειλε μήνυμα, η συζήτηση προχώρησε και άφησαν υπονοούμενα ότι κάποια μέρα θα συναντηθούν και από κοντά. Ύστερα από μερικές μέρες εκείνος της έστειλε μήνυμα μάλλον για να προχωρήσουν αυτό που άφησαν στη μέση. Είχα την εντύπωση ότι σ εκείνον άρεσα εμφανισιακά διότι είμαι εμφανίσιμη γενικά και μου είχε δείξει κάποια σημαδια αλλά τώρα αυτός δείχνει ενδιαφέρον σ εκείνη που από μουρη είναι πολύ μέτρια και επιπλέον βρίσκεται στα όρια παχυσαρκίας. Μην πέσετε να με φάτε δεν το λέω ρατσιστικά απλά θέλω να σας δώσω να καταλάβετε τι παίζει. Επίσης να σημειωθεί ότι γνωρίζω από πρώτο χέρι πως ο τύπος αυτός είναι κάτι σαν τον "Μάνθο Φουστάνο" αν καταλαβαίνετε τι εννοω και κάνει περιστασιακές σχέσεις.
8
 
 
 
 
σχόλια
Δεν το λες ρατσιστικά αλλά θεωρείς ότι η φίλη σου που έχει παραπάνω κιλα δεν αξίζει να της την πέφτουνε! Πολύ πεζό και υποτιμητικό ακόμα και για σένα την ίδια να συγκρινεις την εμφάνιση μεταξύ δυο γυναικών. Είναι απλά τα πράγματα, της άρεσε ένας, του έδειξε ενδιαφέρον, της έδειξε το ίδιο και κάπως έτσι ξεκινάει το οτιδήποτε μεταξύ δυο ανθρώπων.
Μιλάτε έτσι επειδή τώρα νιώθετε απογοητευμένη. Ευελπιστούσατε ότι ο γνωστός σας θα σας διεκδικούσε ενεργά, αρκεί να του δίνατε χρόνο και να μην δείξετε ότι σας αρέσει. Αλλά η φίλη σας δεν φοβήθηκε τίποτα, με μια απλή συνάντηση και μετέπειτα κουβέντα θα προχωρήσουν! Λογικό είναι να ζηλεύετε λίγο, μα τέτοιες καταστάσεις συνήθως είναι αυτό που λέμε "easy come, easy go." Μπορεί πάλι να ταιριάξουν τόσο, που ο γνωστός σας θα γίνει ξαφνικά των σοβαρών σχέσεων. Ίσως ηφίλη αυτή να έχει κάτι που είναι ασύγκριτο με την κουκλίστικη ομορφιά ή τον τέλειο σωματότυπο: μπορεί να έχει αυτό που αποκαλείται "τσαχπινιά" και να αρέσει γι' αυτό. Αν θυμάστε τη Βίκυ Σταυροπούλου στο ρόλο της Στέλλας στην παλιά καλή σειρά "Είσαι το Ταίρι μου," θα με καταλάβετε. :-)
Αυτό λέγεται οφσάιντ. Και είναι εκνευριστικο σε όποιον τομέα και να γίνεται. Συμβαίνει για να μας θυμίζει ότι κάποια πράγματα δεν περιμένουν εμάς να πάρουμε μπρος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ