''Οι γυναίκες της εποχής μας έγιναν πιο αρσενικές...''

''Οι γυναίκες της εποχής μας έγιναν πιο αρσενικές...'' Facebook Twitter
12
''Οι γυναίκες της εποχής μας έγιναν πιο αρσενικές...'' Facebook Twitter

« Νομίζω ότι το χάπι άλλαξε πάρα πολύ τις γυναίκες της εποχής μας, τις έκανε πιο αρσενικές. Έδιωξε τον ρομαντισμό από τη ζωή μας και είναι τόσο κρίμα »

Ο Ρομάν Πολάνσκι είναι που στα 79 του, από το κόκκινο χαλί των Καννών, μιλά για τα σύγχρονα μαύρα φεγγάρια του έρωτα.

« Την πρώτη ημέρα που είχαμε ρεπό μετά από 26 συνεχόμενες συναυλίες, μας σταμάτησε η αστυνομία επειδή είχαμε μακριά μαλλιά, ενώ περπατούσαμε στους δρόμους της Αθήνας... Έπειτα από δύο ώρες ανάκρισης στο τμήμα, αφεθήκαμε ελεύθεροι... Γ@μ@ την αστυνομία σε όλο τον κόσμο »

Τα μέλη του συγκροτήματος The Shrine που ήρθαν, γνώρισαν τα αξιοθέατα της ΕΛ.ΑΣ. και θερμά ευχαριστούν.

''Οι γυναίκες της εποχής μας έγιναν πιο αρσενικές...'' Facebook Twitter

« Ουδείς δικαιούται να σιωπά πλέον. Και, κυρίως, να σιωπά μπροστά στην ύπουλη, διαβρωτική και απειλητική αφύπνιση του αυγού του φιδιού... »

Η δημοσιογράφος Έλλη Στάη που υπέστη τη φτήνια των λέξεων της Χ.Α. προειδοποιεί γι' αυτό που επώαζε ένα λαός και γέννησε μια κρίση.

''Οι γυναίκες της εποχής μας έγιναν πιο αρσενικές...'' Facebook Twitter

« Έχω παρακολουθήσει τους ρυθμούς με τους οποίους εξελίσσεται η τεχνολογία. Γίνονται όλο και πιο γρήγοροι. Δεν μπορώ, λοιπόν, παρά να αναρωτιέμαι πόσο καιρό ακόμα θα συνεχιστεί αυτό πριν "εξαντληθεί" »

Ένας παλιός του σινεμά και της ζωής πια, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ζαλισμένος από τις ταχύτητες της τεχνολογικής εξέλιξης.

« Θυμώνω με τις χώρες που υποδέχονται τους νέους μετανάστες μας. Ξοδεύει η χώρα μας για να σπουδάσουν οι νέοι μας και να τους παραλάβουν δωρεάν άλλες χώρες και να τους αξιοποιήσουν »

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης, θυμωμένος με το παιδομάζωμα της κρίσης.

« Είναι συστατικά ενός παράλληλου σύμπαντος, στο οποίο πλήθη κόσμου αγκαλιάζουν αυτά τα υπέροχα αναζωογονητικά, ενδιαφέροντα λευκά και τα προτιμούν από ένα Pinot Grigio »

Ο Έρικ Ασίμοφ, κριτικός οίνου των «New York Times», μεθυσμένος από τα ελληνικά αμπέλια, υψώνει το ποτήρι του με επαίνους.

''Οι γυναίκες της εποχής μας έγιναν πιο αρσενικές...'' Facebook Twitter

« Βοηθήσαμε εμείς οι δύο. Η μία οδηγούσε την άλλη. Γελούσαμε και το χαρήκαμε. Άλλωστε, δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία, αρκεί ν' αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο, μακριά από τα βλέμματα συντηρητικών θεατών »

Η 19χρονη αποκάλυψη των Καννών Αντέλ Εξαρχόπουλος θυμάται τα δύσκολα της ταινίας που της έστρωσε νωρίς το κόκκινο χαλί.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Κύριε Πελεγρίνη η χώρα που μας γέννησε, η χώρα που μας μεγάλωσε και η χώρα που μας μόρφωσε "δωρεάν" φρόντισε και να μας αφήσει στον άσσο. Όταν δεν έχεις δουλειά και δεν υπάρχει και η προοπτική δουλειάς, μιας και είσαι πολύ εξειδικευμένος, δε μου κάνεις και λοιπές μπαρούφες, φυσικά και θα αναζητήσεις δουλειά "αλλού" έστω και αν αυτό το "αλλού" είναι σε άλλη ήπειρο. Όπως θα γνωρίζετε ήδη είμαστε ένας λαός περήφανος και το να μας "ταΐζει ο μπαμπάς μας" μέχρι τα 40 δε μας αρέσει. Από τη θέση του πρύτανη θα μπορούσα να λέω και εγώ, και ο κάθε εγώ, πολλά! Θα αρπάξουμε λοιπόν την ευκαιρία και ας μας δοθεί και από "ξένα" χέρια! Τουλάχιστον έτσι θα βγάζουμε τα προς το ζην και κάποιοι τα προς το ευ ζην!
@ Πολάνσκι: Αν το χάπι δώσει δύναμη και στα ανήλικα, τι θα κάνεις εσύ μετά; Με σωματοφύλακα θα τα κυνηγάς; @ Πελεγρίνης : Αν θεωρήσουμε την προσφορά εργασίας ένα είδος "ασύλου" προς αυτούς τους νόμιμους μετανάστες, να υποθέσω πως είστε υπέρ της κατάργησής τους;
Κ. Πρύτανη, φοβάμαι πως οι χώρες που μας παραλαμβάνουν έχουν επενδύσει πάνω μας πιο πολυ χρόνο και χρήμα απ´ο,τι η Ελλάδα (ειμαι εξαιρετικά ευγνώμων παρόλα αυτα για το δωρεάν εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδας και για όλες τις ευκαιρίες που δίνει στους οικονομικα αδύναμους). Επίσης, με ξενίζει η λογική οτι, ως παραγωγική δύναμη, πρέπει οπωσδήποτε να ανήκω σε καποια χώρα. Ανήκω στην επιστήμη μου και στους ανθρώπους που αυτη υπηρετεί, όσο γραφικό κι αν ακούγεται. Επίσης, νοιώθω ευγνωμοσύνη μονο για τους ανθρώπους που αναγνωρισαν και αναγνωρίζουν την αξία μου και μου εδωσαν/δίνουν ευκαιρίες. Τι είδους "νταβατζιλικια" ειναι αυτα, κ. Πρύτανη; Παρεμπιπτόντως, προσωπικά νοιώθω τρομερό θυμό για όλους αυτούς που με έδιωξαν μακριά απο τη χώρα μου. Και εννοω όλους αυτούς που εχουν πιασει τις θέσεις για τα καλα και δεν "κουνανε ρουπι", τους "μοναχοφαηδες". Δώστε ευκαιρίες στους νέους, έλεος πια!
" Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης, θυμωμένος με το παιδομάζωμα της κρίσης."Έλεος. Αυτοί που έκαναν τους νέους να φύγουν από την χώρα θυμώνουν τώρα με τις χώρες που τους έδωσαν την ευκαιρία να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον!
Στο βιαστή Ρομάν Πολάνσκι δεν αρέσει που το χάπι έδωσε δύναμη και ελευθερία στις γυναίκες και τους επέτρεψε να εχουν το έλεγχο της σεξουαλικότητας τους. Απ' ό,τι φαίνεται θεωρεί πως είναι χαρακτηριστικά που αρμόζουν μόνο σε άντρες!
Η δίωξη που ασκήθηκε στον Πολάνσκι ήταν για βιασμό, αποπλάνηση και για κάμποσες ακόμη παράνομες πράξεις. Έπειτα από διαπραγμάτευση με την εισαγγελία, ο ίδιος αποδέχτηκε την ενοχή του ως προς το σεξ με την ανήλικη και ο εισαγγελέας απέσυρε τις άλλες κατηγορίες.