ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2020 | 04:32

Να ξαναδωσω

Πέρασα μακριά σε ένα τμήμα που δεν με ενδιαφέρει και οι γονεις που δεν με αφήνουν να ξαναδωσω, είναι ντροπή και ένδειξη ότι είμαι τούβλο λένε. Θα μου βγάλουν τη ψυχή όλη τη χρονιά όπως κάνουν πάντα. Σκέφτομαι να κάνω αίτηση για εστία, να διαβάζω για πανελληνιες ταυτόχρονα και να πηγαίνω στα μαθήματα της σχολής και να δινω ότι είναι εύκολο ίσα ίσα. Το θέλω πολύ να πιάσω εκείνο το τμήμα, είναι το όνειρο μου αλλά δεν καταλαβαίνουν.
5
 
 
 
 
σχόλια
Κι εμενα οι γονεις μου δεν ηθελαν να ξαναδωσω ,αλλα με τον καιρο αποδέχτηκαν την επιλογή μου και τον κοπο μου. Πραγματικα αγνόησε τους σε αυτα που λενε. Αν εχεις καθορισμένο στόχο και ειναι μια και μοναδικη σχολη που σε ενδιαφέρει θα ευγνωμονείς τον εαυτο σου που ξανα προσπαθησες. Πέρισυ με εκραζαν για την επιλογή μου να ξαναδωσω και μου ελεγαν ότι θα καταληξω να μενω για παντα μαζι τους ενω φετος τους αποχαιρετώ για να παω στην σχολη που αγαπαω. Προσπάθησε.
Αν θεωρείς οτι είναι ευκολότερο να πας στη σχολή και να διαβαζεις στην εστία για να εχεις την ηρεμία σου ναι θα σου έλεγα να το κανεις. Μη δίνεις σημασία σε όσα λένε. Κάνε αυτό που θες εσυ.
Έχουν ήδη ένα απτό παράδειγμα της ικανότητάς σου να κάνεις αυτό που θες.Μόνο με την προσωπική σου ΟΡΑΤΗ προσπάθεια θα καταφέρεις να τους αλλάξεις γνώμη.
Είναι πολύ κρίμα να μη σε στηρίζουν οι ίδιοι σου οι γονείς.Δεν είσαι σε καμιά περίπτωση "τούβλο" αν δεν περάσεις με τη μία εκεί που θες. Αφού έχεις σκοπό να μην προσπαθήσεις πάλι, προτείνω να του πεις ξεκάθαρα ότι αν σε στείλουν, τζάμπα θα χαλάσουν λεφτά. Μπορείς όμως εσύ να κάνεις βήματα για την ανεξαρτησία σου. Αν οι γονείς σου είναι τώρα έτσι, να ξέρεις δε θα στηρίζουν καμιά επιλογή σου, εκτός αν κάνεις αυτό που θέλουν. Διάβασε να ξαναδώσεις (είναι 4 μαθήματα και την ύλη την έχεις βγάλει έστω μια φορά) και ταυτόχρονα μπορείς να το ψάξεις για δουλειά.