ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2020 | 20:13

Απαίσια μάνα

Είμαι 19 κι Εδώ και 4 μέρες κάθε βράδυ μέχρι το πρωί έχω ανεβασμένο πυρετό στους 38.5-40. Προχθές είχα τόσο έντονο στομαχόπονο που νόμιζα πως με τρυπούσαν το στομάχι. Η μάνα μου ήταν διακοπές, 1 ώρα μακριά από το σπίτι μας, το ήξερε και ενδιαφέρθηκε καθόλου. Τηλέφωνο για να δει τι κάνω δεν επαιρνε και πολύ συχνά. Μόλις επέστρεψε δεν μπήκε καν στο δωμάτιο μου να δει πως ειμαι και άρχισε να φωνάζει επειδή δεν είχα πλύνει 3 ποτήρια. Το επόμενο πρωί ξύπνησα πάλι με τρέμουλο και κεφάλι που καιγόταν, πήγα να πάρω από το δωμάτιο της ένα παυσιπονο, την είδα που ξύπνησε και της είπα ότι ψήνεται το κεφάλι μου και μου είπε ειρωνικά:"πως ψήνεται δηλαδή;" Κι άρχισε να γκαριζει επειδή υποτίθεται την ξύπνησα. Μετά έπεσε πάλι ο πυρετός, δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου, μου είπε να της πλύνω τα πιάτα και όταν της είπα πως εγώ είμαι άρρωστη κι εσύ έκανες διακοπές, μου είπε αυτολεξεί:"φυσικά διακοπές, δεν κατάλαβα; Χέστηκα κιόλας". Δεν μπήκε καν στη διαδικασία να πάρει τηλέφωνο έναν γιατρό, ενώ γενικώς ο οργανισμός μου είναι πολύ ευαίσθητος κι έχω ταλαιπωρηθεί από αρκετά προβλήματα υγείας. Δεν ξέρω τι να κάνω, είναι τόσο αδιάφορη και διπρόσωπη που την σιχαίνομαι.
6
 
 
 
 
σχόλια
Μην περιμένεις να νοιαστει ,πάρε τηλέφωνο ένα νοσοκομείο και γιατρό ,φριντισε εσύ τον εαυτό σου ή μιλά με κάποιο κοντινό πρόσωπο, προσπάθησε να ξεπεράσεις το θέμα υγείας και όταν γίνεις καλύτερα,φρόντιζε με κάθε ευκαιρία να της υπενθυμίζεις πόσο αδιάφορη επιπόλαιη και κακή μάνα είσαι.
Μεγάλη κοπέλα είσαι αν βλέπεις ότι δε σε παίρνει να πάρεις πόδι από το σπίτι.Ούτε εσύ θα έχεις ψευδαισθήσεις ότι έχεις καλή μάνα αλλά ούτε και αυτή θα σε σέρνει από πίσω σαν βάρος.Μέχρι τα 18 ήταν.Ξύπνα και ανέλαβε μόνη σου.
Επειδη προεχει η υγεια σου παρε τον γιατρο μονη κοπελα μου μην περιμενεις..Και αν ειναι ο γνωστος ιος??Τοσο αναισθητη η μανα πια? Τι να πω..Υπομονη και καποια στιγμη θα πας σε δικο σου σπιτι..