ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2020 | 14:59

Μια φράση από ταινία με την οποία ταυτίστηκα

'' Να σε ξέρουν όλοι και να μη σε ψάχνει κανείς''.Η φράση αυτή είναι από μια ταινία που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, είναι της σκηνοθέτιδας Αγγελικής Αντωνίου και πρωταγωνιστεί η υπερλατρεμένη μου Αγγελική Παπούλια, αυτή η τόσο ταλαντούχα και υπέροχη και πανέμορφη ηθοποιός.Είδα το τρέιλερ και αναμένω την ταινία με ανυπομονησία.Και με αυτή τη φράση που λέει η ηρωίδα στο τρέιλερ, ταυτίστηκα απόλυτα.Μοιάζει σαν να μιλάει για τη ζωή μου.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ω, ναι. Αγγελική Παπούλια μαζί με Ευθύμη Φιλίππου στις ''Άλπεις'', ξέρω ποιά σκηνή λες.Στον ''αστακό'' έπαιζε το ρόλο της γυναίκας χωρίς συναισθήματα αλλά ήταν πολύ σύντομος ο ρόλος της.Την είχα ξεχωρίσει από το ''σπιρτόκουτο'' του Οικονομίδη, που έπαιζε την θυμωμένη κόρη της οικογένειας.Το εξαιρετικό υποκριτικό της ταλέντο το έχει ξεδιπλώσει στον''κυνόδοντα'' του Λάνθιμουκαι στις δύο εξαιρετικές αριστουργηματικές ταινίες του Σύλλα Τζουμέρκα ''η έκρηξη'' (2014)και ''το θαύμα της θάλασσας των Σαργασσών''. (2019).Στις προτείνω ανεπιφύλακτα τις ταινίες αυτές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ