ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2020 | 22:31

Με στεναχωρεί τόσο πολύ...

Ο πατέρας μου λέει συνέχεια ότι έχει "φάει τη ζωή του για εμάς". Είναι ιδέα μου, ή είναι ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ μικρόψυχο να λες συνέχεια στα παιδιά σου κάτι τέτοιο; Λες και αποφάσισαν να γεννηθούν μόνα τους και σου κατέστρεψαν τη ζωή που θα ήθελες να έχεις και δεν ήταν συνειδητή σου επιλογή η οικογένεια, που θα συνοδευόταν από ανιδιοτελή αγάπη προς εκείνα. Έχω ενηλικιωθεί και το έχω εκλογικεύσει, αλλά δεν έχει σταματήσει να με ενοχλεί. Αν δεν θέλετε οικογένεια, μην κάνετε επειδή "κάνουν όλοι". Κι εσείς δυστυχισμένοι θα είστε, όπως και τα παιδιά σας.
6
 
 
 
 
σχόλια
Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν παιδιά γιατί αυτό είναι το μικροαστικό τους όνειρο, πιστεύουν πως είναι υποχρεωτική η δημιουργία οικογένειας.Τα ίδια λέγανε και οι γονείς των γονιών σου και οι γονείς των γονιών τους και πάει λέγοντας.Φαύλος κύκλος.
Ο μπαμπας σου κανει αυτο που κάνουν οι περισσότεροι γονεις, γεμίζουν τα παιδιά τους ενοχές, να αναρωτιούνται μια ζωή μετα τι πήγε λάθος. Μη χαλιεσαι. Φυσικά και έχει ευθύνη. Δεν κανεις ενα παιδι για να του κοπανας μια ζωή Έχασα τα χρόνια μου εξαιτιας σου! Σε μεγάλωσα! Μου χρωστας! ΚλπΟλα αυτα ξεκάθαρα είναι μυαλά μιας κάποιας εποχής που τα παιδιά ήταν έρμαια κυριολεκτικά των γονιών. Κάνε αυτα που θέλεις στη ζωή σου, τις επιλογες και τα όνειρα σου και μη δίνεις σημασία και μη χαλιεσαι απο τα λεγόμενα του μπαμπά σου. Απλα έμαθε οτι το μοτίβο της οικογένειας ειναι αυτο. Τέρμα λάθος αλλα δεν θα αλλάξει τωρα νοοτροπία. Εσυ όμως μπορείς να αλλάξεις και να μην επιτρέπεις στον εαυτο σου να χαλιεται.
Αυτόν, αυτό τον ικανοποιούσε. Το να "τρώει την ζωή του για εσάς". Αντλούσε ευχαρίστηση απο αυτό αλλιώς δεν θα το έκανε. Οπότε μην στεναχωριέσαι.Απλα του αρέσει η θέση του θύματος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ