ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2020 | 09:27

Καλημερούδια

Αυτό το διάστημα είμαι πολύ μπερδεμένη και σίγουρα μια γνώμη πάρα πάνω θα βοηθήσει αρκετά.Πριν δύο χρόνια γνώρισα ένα παιδί έκτοτε μένουνε μαζί. Όλα ήταν πολύ ωραία στην αρχή όπου άρχισαν να εμφανίζονται πράγματα από το παρελθόν του.Ενα παιδι δικό του,από άλλη κοπέλα,αγνώστου πατρός,τρέχοντας στα δικαστήρια.Μετα την απόρριψη του από το δικαστήριο να αναγνωρίσει το παιδί μπλέκει με ναρκωτικά επί 8 μήνες περίπου.Μια προβληματική σχέση και προβληματική συμπεριφορά απέναντι μου η οποία συνεχίζει έως σήμερα.Δηλαδη θεωρεί πως τα χρήματα από την δουλειά μου είναι να πληρώνουν λογαριασμούς και όχι να πάρω κάτι ή να κάνω κάτι για μένα.Που λέτε,με αυτά και με αυτά γνώρισα ένα παιδί τελείως τυχαία και υπήρχε πολύ ωραία χημεία.Απο τότε σκέφτομαι πόσο καλά πέρασα μαζί του και τι ωραία που θα ήταν να περνούσα έτσι κάθε ημέρα.Ειμαι μπερδεμένη,δεν ξέρω τι να κάνω.Ωρες ώρες νομίζω πως αυτή η σχέση δεν τραβάει άλλο.
6
 
 
 
 
σχόλια
Απλα τα ξεκαθαριζεις μεσα σου τι θελεις πιο πολυ και με ποιον θελεις να εισαι.Θελεις να μεινεις στην προβληματικη σχεση?Θελεις να προχωρησεις με τον αλλον?Εσυ θα βρεις τι θελεις πιο πολυ και τι σε γεμιζει περισσοτερο.Για μενα αφου ειδες μεχρι τωρα οσα ηθελες να δεις απο τον πρωτο δεν εχεις κανενα λογο να επιμενεις για αυτη τη σχεση,τη βλεπω ηδη τελειωμενη απλα δεν του το εχεις πει ακομα.
Δηλαδή, για να καταλάβω, χρειάζεσαι ακόμη περισσότερα δείγματα ανωριμότητας του νυν σου για να ξεμπερδευτείς; Τί παραπάνω θα έπρεπε να κάνει για να τον αφήσεις, για όνομα; Και όλα αυτά τα συνειδητοποίησες αφού γνώρισες τυχαία τον νέο; Να μαντέψω... Με δικό του σπίτι ο νέος; Κοίτα, το καλό παιδί με την ωραία χημεία που μάλλον έχεις συναντήσει μόνο μια φορά και ήδη ονειρεύεσαι νέα ξεκινήματα και νέους αγώνες με μια εσάνς επιπολαιότητας εκ μέρους σου, θα έλεγα να το αφήσεις λίγο στην άκρη και να μην το μπερδέψεις στην τωρινή σου περίπλοκη κατάσταση. Τελείωνε πρώτα με τον έναν που έχετε και πολλά να διευθετήσετε, κάτσε και λίγο μοναχιά σου στα πόδια σου, δε βλάπτει και μετά βλέπεις πόσο καλό παιδί είναι τελικά ο δεύτερος και πόση χημεία έχετε και πόσα απίδια βάζει ο σάκος.
Εγώ δεν βλέπω μπέρδεμα. Δεν λέω ότι αυτός που γνώρισες είναι λύση αλλά σίγουρα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να δεις πως είναι να περνάς όμορφα με έναν άνθρωπο. Οπότε είσαι σε μια σχέση που σε κάνει δυστυχισμένη και ξέρεις ότι αν φύγεις εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους μπορείς να περνάς υπέροχα. Τι διαλέγεις;