ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2020 | 23:07

Ουστ

Σε μερικούς άντρες κακοπέφτει να γνωρίσουν λίγο μια κοπέλα να βγούνε μια βόλτα σαν άνθρωποι να έρθουν λίγο πιο κοντά. Σε λίγο θα το κάνουμε με άγνωστους κινδυνεύοντας να μας κακοποιήσουν για να ικανοποιούνε αυτοί τις ανάγκες τους χωρίς να χρειαστεί να κουνήσουν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι.Θα στηνόμαστε στα φανάρια θα περνάνε και θα μας κάνουν νόημα φύγε εσύ έλα εσύ.Και όταν έρχεται η ώρα για κάτι μόνιμο αν μάθουν ότι η κοπέλα το έκανε με άγνωστους άντρες ξερνάνε και τις παρατάνε αι σιχτίρ μια ζωή όλα στα μέτρα τους βαρέθηκα.
16
 
 
 
 
σχόλια
Όπως το'πες: σε μερικούς. Όχι σε όλους. Υπάρχουν κι άνθρωποι που ξέρουν να συζητούν, να συνεννοούνται και να συναινούν. Τα μυαλά στο κεφάλι μας να έχουμε και το σώμα μας ν'αγαπάμε και να φροντίζουμε (και ναι, αυτό σημαίνει ΚΑΙ την σύναψη συναινετικής περιστασιακής σεξουαλικής σχέσης, αν αυτό είναι που αισθάνεται κάποιος/κάποια ότι χρειάζεται- κι αν προχωρήσει σε κάτι πιο ουσιαστικό, θα εξαρτηθεί από τα άτομα που απαρτίζουν την σχέση).Έχουμε γίνει έρμαια των άκρων: ή το ένα ή το άλλο. Απ'την ελευθεριότητα στο εξομολογητήρι. Απ'το "γλεντάω δίχως αύριο" στο "στοπ τώρα- τώρα είμαι μάνα/πατέρας". Ανοησίες. Υποκρισίες. Προσωπικότητα μηδέν. Προσωπική ευθύνη, επιθυμία και συνεννόηση μηδέν. Δυστυχώς, ως κοινωνία, δεν απελευθερωθήκαμε ποτέ πραγματικά- κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο φορτώνουμε την σεξουαλικότητα με ενοχικά σύνδρομα, φθόνο, υποκρισία, διάθεση εκμετάλλευσης κι έλλειψη γνωριμίας με το σώμα μας (διαταραχές εικόνας σώματος πάνε σύννεφο).Εγώ πιστεύω αυτό: ότι ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζεις (βασικά, αν την αποδέχεσαι ή δεν την αποδέχεσαι στον εαυτό σου ή/και στους άλλους) την σεξουαλικότητα (είτε ως άτομο είτε ως κοινωνία και πολιτισμός), αυτός ο τρόπος δείχνει το αν είσαι ελεύθερος ή ανελεύθερος άνθρωπος. Γεννιόμαστε εκ φύσεως ελεύθεροι αλλά γινόμαστε επίκτητα ανελεύθεροι. Αν δεν μπορούμε να αποδεχθούμε αυτό που είμαστε, αυτό που μένει δηλαδη, όταν όλες οι άλλες στρώσεις εαυτού έχουν γδυθεί, τότε το πρόβλημα βρίσκεται μέσα μας- και πρέπει να λυθεί.Αν δεν αισθάνεσαι καλά γυμνός (και να αποδέχεσαι και τον άλλον γυμνό), αυτό είναι σημάδι πως κάτι είναι κλειδωμένο ακόμα. Με τον κατάλληλο άνθρωπο, θα ξεκλειδωθεί- αυτό πιστεύω.
Ο καθενας ας κανει ο,τι του αρέσει. Σε άλλους δεν αρέσει η δέσμευση για πολλούς και διάφορους λόγους. Σημαντικό είναι να υπάρχει ξεκάθαρη θέση κι οχι να αφήνονται υπονοούμενα για κατι επιπλέον. Ακόμη πιο σημαντικό θεωρώ το να μην καταπιέζεται κάποιος να συμβιβαστεί με τα θέλω του άλλου, ελπίζοντας οτι κάποια στιγμή θα ικανοποιηθούν και οι δικές του ανάγκες.
Εξ. έχεις να κυκλοφορήσεις πάρα πολλά χρόνια έξω ή δεν έχεις γνωρίσει ποτέ άντρες. Προφανώς και το 90% θα ζητήσει σεξ όπως και το αντίστοιχο 90% των γυναικών. Αυτό συμβαίνει επειδή οι νέες γνωριμίες γίνονται για ερωτική σχέση και όχι για φιλική. Το θέμα είναι αν ένας άντρας σε θέλει ΜΌΝΟ για σεξ. Αυτό εξαρτάται από το τι του βγάζεις. Αν έχεις μόνο μια καλή εμφάνιση αλλά από μυαλό κουκούτσι και ξενέρωτη γενικά να μην κάνεις το κλικ μην περιμένεις κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες γυναίκες. Υπάρχουν γυναίκες που κάνουν κλικ και γυναίκες που δεν κάνουν. Αυτό με τους άγνωστους που είπες ασχολίαστο. Πιο στερεότυπο πεθαίνεις. Άλλο είναι το πρόβλημα σου που δεν μπορείς να βρεις άντρα. Πρέπει να το λύσεις μόνη σου
Αυτή η εξ. μου κάνει ως απάντηση στην παρακάτω εξ. ενός άντρα που δεν κορόιδεψε κανεναν,έδειξε τι ήθελε και αφότου συμφώνησαν με την κοπέλα ότι ζητούσαν το ίδιο, κάνανε σεξ.Γιατι,γιατί ρε κορίτσια εν έτη 2020 το περιστασιακό σεξ πρέπει να ενοχοποιείται και να θεωρείται ότι είναι επιθυμητο μόνο από τους άντρες?? Γιατί? Είναι πιο αποδεκτό το να παριστάνει ο άλλος ότι ενδιαφέρεται για το ιστορικό σας ενώ σε εκείνη τη φάση της ζωής του ζητάει κάτι άλλο? Ε λοιπόν αυτό συμβαίνει και στις γυναίκες!! Δε θέλουμε όλες πάντα σχέση!! Έχουμε τις ίδιες ανάγκες με τους κυρίους. Είναι κρίμα να διαβάζω τέτοιες απόψεις με τέτοιο επιθετικό τρόπο τη σήμερον ημέρα από μία γυναίκα. Το μέγα λάθος των αρσενικών (όχι όλων) είναι οι ταμπέλες που βάζουν μετέπειτα. Εξελίσσομαστε και πάντα ίδιοι μένουμε λέω εγώ. Κρίμα.
Αθεράπευτα Ρομαντική, να γειάσει το στόμα σου (ή το πληκτρολόγιό σου :p )Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν ότι υπάρχει και αυτή η συνθήκη, ειλικρινά. Επιμένουν στα στερεότυπα ή νομίζουν ότι η επικρατέστερη θεωρία είναι ό,τι συμβαίνει στο μικρόκοσμό τους.
Καταρχας δε φταινε μονο οι αντρες που δε συμπεριφερονται σωστα, φταινε και οι γυναικες που το δεχονται..προσφατα μια γνωστη που ηταν στη θαλασσα γνωρισε εναν τουρίστα που ηρθε ελλαδα για δουλειες και εκει που κανανε μπανιο διπλα διπλα στις ξαπλωστρες ανεβηκε στο δωματιο του για τα σχετικα και μετα στεναχωριοταν γιατι δεν την ειδε σοβαρα..μετα οι αντρες φταινε οταν και εμεις εχουμε γινει τοσο ευκολες?Οσο για το τελευταιο, δε χρειαζεται μια γυναικα να μιλαει για το παρελθον της, ειδικα οταν επιμενει ενας αντρας..ειναι λαθος να ανακατευομαστε με το παρελθον ενος αντρα η μιας γυναικας απο τη στιγμη που επιλεγουμε να ειμαστε το παρον του/της. Και αυτο που κανουν οι περισσότεροι, να εξεφτελιζουν τις γυναικες και να πανε με τη μια και με την αλλη και ξαφνικα τη γυναικα που θελουν για σχεση να τη θελουν θεουσα, ειναι υποκριτικό. Ας κοιταξουμε να προσεχουμε την υγεια μας με τη συχνη αλλαγη συντροφων και κατα τ αλλα το τι κανουμε ανηκει σε εμας και σε κανεναν αλλον, ουτε σε πρωην ουτε σε νυν.
Αυτη η θεωρια επικρατει οποτε τι να πω και γω Αριαδνη? Και δυστυχως το εχω δει πολλες φορες...δεν καταλαβαινω βεβαια γιατι ο αντρας που παει αβερτα με πολλες θεωρειται γοης η δεν ξερω και γω τι αλλο ενω η γυναικα που κανει κατι αναλογο θεωρειται ευκολη εφοσον και στις 2 περιπτωσεις και οι μεν και οι δε κανουν ο.τι θελουν με το κορμι τους...απλα αυτο που δε μπορω ειναι οταν κατι τετοιες κοπελες πανε με 5 λεπτα γνωριμιας στο δωματοο του αλλου και μετα στεναχωριουνται που δεν θελουν συνεχεια...
Μπράβο στη φίλη σου.Φαντάζομαι από έναν Έλληνα άντρα θα απαιτεί να τη βγάλει έξω,να την κεράσει και στο τέλος μπορεί να τον στείλει κιόλας.Αλλά στον τουρίστα στο πιάτο κατευθείαν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ