ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.8.2020 | 11:59

Περί alpha males

Έχω κάνει άπειρες προσπάθειες για γνωριμία με το άλλο φύλο χωρίς αποτέλεσμα. Οπότε σαν τελευταία προσπάθεια αποφασίζω μετά από αρκετό ψάξιμο να γραφτώ σε μια ομάδα που ασχολείται επαγγελματικά με το "πέσιμο" και γενικά πως να γίνεις "γνήσιο αρσενικό" ότι και αν σημαίνει αυτό!! Μέσα στην συγκεκριμένη ομάδα είναι αρκετοί άντρες και 1-2 κοπέλες και αυτές και καλά "expert" στην προσέγγιση. Ολοι σχετικά μικροί ηλικιακά ο μεγαλύτερος κοντά στα 40. Τέλος πάντων στην αρχή μου ξεκαθαρισαν ότι δεν έχω και την καλύτερη εμφάνιση αλλά μου έδωσαν όμως να καταλάβω ότι δεν έχει σημασία η εμφάνιση αλλά ο τρόπος και διάφορες τέτοιες μπουρδες. Τουλάχιστον τους το αναγνωρίζω που είναι ειλικρινής όσον αφορά την εμφάνιση μου γιατί είμαι 1.73, πολύ λεπτός και με γλυκιά φάτσα. Εν ολίγοις καθόλου αρρενωπός. Επί 4 μήνες κάναμε πάνω από 300 προσεγγίσεις σε γυναίκες σε πάρα πολλά μέρη με διάφορες τεχνικές που μου έδειξαν αλλά δεν είχα κανένα αποτέλεσμα είτε μόνος μου είτε μαζί με κάποιον "έμπειρο". Στο τέλος αφού κάτσαμε και συζητήσαμε ομαδικά τι φταίει που δεν κατάφεραν να με κάνουν να βρω κοπέλα με οοοολες τους τις τεχνικές, πετάγεται η μία κοπέλα της ομάδας και λέει ότι τις περισσότερες φορές δεν παίζει ρόλο ο τρόπος προσέγγισης αλλά ποιος σε προσεγγίζει και οτι όσο έξυπνος και να είσαι αν την κοπέλα δεν την ελκύεις εμφανισιακά δεν πρόκειται να έχεις αποτέλεσμα. Και εκεί ακολουθεί ένας καυγάς μεταξύ των "alpha male" μελών της ομάδας τρικούβερτος μπροστά στον "πελάτη" κιόλας! Πάλι καλά μου έδωσαν τα λεφτά πίσω!!
10
 
 
 
 
σχόλια
Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι τόσο σχηματικές, ώστε να υπάρχει ένας ''τρόπος'' που αν τον ακολουθήσεις θα ''πέσει'' η άλλη στην αγκαλιά σου. Είναι μία συνισταμένη παραγόντων και μία πλειάδα συγκυριών που θα πρέπει να συντρέξει παράλληλα σε δεδομένη στιγμή. Λες για παράδειγμα ''κάναμε πέσιμο''. Για να έχει επιτυχία, θα πρέπει ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ η περί ης ο λόγος:-Να είναι διαθέσιμη για μία γνωριμία: μπορεί εσύ να την πέφτεις σε κάποια που μόλις βρήκε τον έρωτά της.-Να έχει διάθεση να κάνει ΕΚΕΙΝΗ την ώρα γνωριμία: μπορεί πριν μισή ώρα να την απέλυσαν από τη δουλειά της.-Να της ''πεις'' κάτι όταν σε δει. -Να μην έχει αλλεργία στο εν ψυχρώ πέσιμο.Κατά τα λοιπά, μην παραμυθιάζεσαι από κάθε είδους τσαρλατάνους που εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη ανάγκη για συντροφικότητα.
Απο αυτά που έγραψες νιώθω ότι πήρες περισσότερη ηδονή που τους ακυρώσες(ότι είσαι και καλά πιο έξυπνος) και λιγότερο σε ενδιέφερε να κάνεις μια γνωριμία.Αλλο είναι το θέμα σου και όχι η εμφάνιση σου.
Καλα, κι ο Baekhyun κι ο Lee Felix κλπ γύρω στο 1.72 είναι, αδύνατοι με γλυκές φάτσες, αλλά μια χαρά κούκλοι είναι και ήταν τόσες φορές στους ελκυστικότερους άνδρες στον κόσμο. Οπότε ύψος, βάρος και γλυκύτητα προσώπου είναι απλώς δικαιολογίες.
Πόσο λάθος ο διαχωρισμός alpha males και beta males. Οι πρώτοι θα είναι πάμπλουτοι ( αποσιωπώντας την δυστυχία του χρυσού αγγίγματος του Μίδα).Οι δεύτεροι θα είναι φτωχοί και άρα ( ανυπόστατα) κακομοίρηδες , δυστυχείς κ.α.Έτσι, ο υποψήφιος τους πρέπει να θελήσει να γίνει alpha male για να έχει στον ήλιο μοίρα.Μερικοί που "τρέχουν" τέτοια προγράμματα φαίνεται να ενστερνίζονται πραγματικά τις θεωρίες και είναι στενάχωρο.Υ.Γ Γλίτωσες
Ή απλούστατα οι γυναίκες δεν κάθονται σε πεσίματα έτσι στο παντελώς άσχετο από παντελώς αγνώστους! Ξυράφι του Όκκαμ κι όλα τα σχετικά. Κι αν ήταν να τους καθίσουν, λέμε τώρα, γιατί να μην το κάνουν για κάποιον που τις ελκύει πάρα μα πάρα πολύ; Δεν είναι και το λογικό; Είναι φοβερό τι τεχνασμάτων μετέρχεστε για να δικαιολογήσετε παγιωμένες απόψεις! Όχι ότι δεν υπάρχουν " επαγγελματίες", ως κι αφιέρωμα στον παρόντα ιστότοπο έγινε σε κάποιον...Όλοι οι 1.73μ, λεπτοί με γλυκιά φάτσα είναι αζευγάρωτοι δηλαδή; Πώς στο καλό εγώ ξέρω αρκετούς που περιμένουν το πρώτο ή το δεύτερό τους παιδί; Πού ζω, τέλος πάντων, στην Ανδρομέδα;
Καταλαβα και σε ποιους αναφερεσε.Κρατα τα θετικα. Πηρες τα λεφτα σου. Προσεγγισες τοσες πολλες κοπελες που μονος μπορει να μην το εκανες.Ασχετα με το αποτελεσμα το ψαχνεις. Πιστευω επισης οτι εσυ δεν το πιστευες και πολυ. Δηλαδη δεν ησουν πολυ φυσικος και αυτο βγαινει. Και ναι οταν προσεγγιζεις στο δρομο σαφως μετρα η εμφανιση γιατι δεν εχει το χρονο η αλλη να σε γνωρισει, να σε δει αλλιως. Επισης αυτο που γραφουμε σε πολλες κοπελες οτι ψαχνουν λαθος αγορια, ε και συ μπορει να ψαχνεις λαθος κοπελες.Δηλαδη σεβαζουν να μιλησεις στην καθε ακυρη χωρις να υπολογιζουν αν εσυ νιωθεις καποια ελξη για αυτην?
Αυτα τα περι alpha males και λοιπα ειναι τρελες μαλακιες.Δεν ζουμε σε αγελες ουτε ειμαστε λυκοι για να διαχωριζομασε σε alpha και beta.Απο εκει και περα το τι αρεσει στην καθε κοπελα επισης ειναι υποκειμενικο.Αλλες γουσταρουν αυτο που αυτοι οι ηλιθιοι οριζουν ως alpha male,αλλες γουσταρουν διανοουμενους,αλλες γουσταρουν ντροπαλους..... δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο.Μην μπλεκετε λοιπον με αυτες τις μπουρδες μονο για να σας παρουν τα λεφτα ειναι.Μεινετε ο εαυτος σας,εχετε το θαρρος να προσεγγιζετε αυτην που σας αρεσει και καποια στιγμη θα βρεθει εκεινη που θα ανταποκριθει γιατι της αρεσετε ως ειστε.