ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.8.2020 | 15:04

Αυτό που βλέπω

Εγώ ένα βλέπω.Ακόμα και τώρα παραμονές Δεκαπενταύγουστου, τα λεωφορεία είναι τίγκα κόσμο, τα τραμ το ίδιο, ο κόσμος δυσκολεύεται, ταλαιπωρείται, βλέπω γύρω μου λυπημένα πρόσωπα, στην αγορά , π.χ. στη Βαρβάκειο, όποιος πάει να ψωνίσει, μετράει και το ευρώ, στο σούπερ μάρκετ το ίδιο, κυνηγάμε προσφορές, αλλά κατά τα άλλα όποιος τολμήσει να μιλήσει για φτώχεια και δυσκολίες και μοναξιά θεωρείται μίζερος.Ζείτε στο ροζ συννεφάκι σας μερικοί, στον πλανήτη happy.
6
 
 
 
 
σχόλια
Ελευθερία είναι η επίγνωση της αναγκαιότητας» έλεγε ένας παλιός φιλόσοφος. Και σ' αυτό το πνεύμα εγώ προσωπικά, έχοντας επίγνωση της αναγκαιότητας αυτής της στέρησης, δεν την αισθάνομαι ως τέτοια. Είναι μια συνειδητή, άρα ελεύθερη επιλογή μου. Η υποταγή του «εγώ» μας σε έναν ευρύτερο σκοπό, τον οποίο οικειοθελώς ενστερνιζόμαστε, είναι μια μορφή ελευθερίας υψηλότερου επιπέδου απ' ό,τι μας έχει μάθει να πιστεύουμε ο ακραία ατομοκεντρικός πολιτισμός μας.https://www.google.com/amp/s/m.lifo.gr/articles/tech-sciences_articles/281097/stefanos-traxanas-erxontai-meres-avevaiotitas-alla-kai-megalis-epistimis%3famp
Αυτό συμβαίνει, ναι.Θα προτιμούσα όμως να ήταν ειλικρινείς και να μην κρύβονται πίσω από τη φαινομενική ζωάρα τους.Από την άλλη, ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, αρκεί να μην κάνει τους άλλους να νιώθουν μειονεκτικά.
Πού τα βλέπεις τα λυπημένα πρόσωπα;Εγώ αντίθετα μια χαρά τους βλέπω έξω τους περισσότερους,άνετοι,χαλαροί κτλ.Τώρα αν είναι όντως έτσι ή θέλουν να δείχνουν έτσι για να δίνονται αποδεκτοί στους άλλους,είναι άλλο καπέλο.
Έτσι σε βγάζουν τσιγγούνη και μίζερο αν είσαι σφιχτός. Οι μισοί έλληνες χρωστάνε στην εφορία πάρα ταύτα πάνε διακοπές και κυκλοφορούνε με αυτοκίνητο. Όλα θα πληρωθούν στην ώρα τους, θα δείς όταν θα τρέχουν στις εφορίες για διακανονισμούς τι ωραία που θα είναι και θα το παίζουν και αδικημένοι.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ