ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.8.2020 | 16:15

Πω ρε φίλε

Τι κυκλοφορεί εκεί έξω και υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που σου λένε ότι ζητάς πολλά αν απαιτείς το βασικό πακέτο από μεγάλους ανθρώπους. Εννοείται ότι το διαθέτεις κι εσύ αλλά πάντα βρίσκονται κάποιοι που σου λένε ότι έχεις υπερβολικές απαιτήσεις.Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει τα απολύτως αυτονόητα, κοινωνική άνεση συναισθηματική ευφυία και αυτονομία. Δηλαδή εσείς που δε ζητάτε πολλά παίρνετε ότι κάτσει να φανταστώ και ας μη ξέρει η άλλη τι θα πει συναναστροφή και ας μη ξέρει να επικοινωνεί και να μιλάει.
5
 
 
 
 
σχόλια
Το να μην ξέρει η άλλη τι θα πει συναναστροφή και ας μη ξέρει να επικοινωνεί και να μιλάει, αυτό δηλαδή που γράφεις στο τέλος της εξομολόγησής σου για κάποιους δεν είναι αρνητικό. Είναι μια ανθρώπινη αδυναμία που για κάποιους μπορεί να είναι κι αξιολάτρευτη και συμπαθητική. Επίσης παίζει ρόλο και το αν έχεις κοινά στοιχεία με τον άλλο. Αν συμβεί αυτό, μπορεί άτομα που ίσως να φαίνονται ότι δεν ξέρουν από συναναστροφή, αν βρεθούν με το κατάλληλο άτομο, να ξεκλειδώσουν και να αποδειχθούν ικανοί συζητητές, συνοδοιπόροι, φίλοι, σύντροφοι, κτλ...Χειρότερο είναι να ξέρει να μιλάει ή τι θα πει συναναστροφή με τον τρόπο που το θέτεις εσύ και να είναι αγενέστατη, ειρωνική, επικριτική και να μιλάει για ρηχά θέματα.Για όλους ισχύει το παραπάνω, είτε πρόκειται για γυναίκες είτε για άνδρες.Διαφέρουν τα βασικά πακέτα, δεν είναι για όλους τα ίδια, κατάλαβες;Μιλάς για βασικό πακέτο που περιλαμβάνει κοινωνική άνεση, συναισθηματική ευφυϊα και αυτονομία.OK, αυτά είναι στα λόγια. Στην πράξη δε βλέπω κάτι τέτοιο γύρω μου.

TΩΡΑ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ