ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.8.2020 | 23:35

2020

Λοιπόν... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το 2020 είναι κακη χρονιά; ( Δεν μιλάω για αυτούς που έχασαν τους ανθρώπους τους) αλλά όλους τους υπόλοιπους που απλά γκρινιάζουμε και μιζεριαζουμε που ήμασταν σε καραντίνα και πολύ πιθανόν να ξανά είμαστε. Καταλαβαίνω ότι ζούμε σε δύσκολες στιγμές αλλά ρε παιδιά έχουμε την υγεία μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό στις μερες μας. Ας είμαστε Τουλάχιστον ευγνώμονες για την υγεία και για το φαγητό και την στέγη που έχουμε. Δεν γυρίζουν όλα γύρω από την πάρτη μας. Να λέτε ευχαριστω για αυτά που έχετε και όχι επειδή για 2 μήνες δεν πήγατε για ποτό με την παρέα σας. Υπάρχουν ποιο σημαντικά πράγματα στην ζωή από την καλοπέραση και την ψεύτικη χλιδή που προβάλουμε στα social media.
7
 
 
 
 
σχόλια
Αν έχεις κάνει την καβάντζα σου οικονομικά, μια χαρά είναι η καραντίνα ή αν σε θρέφουν και σε ζουν άλλοι.Ειλικρινά πιστεύεις πως η καραντίνα, κι αν ξαναγίνει , δεν θα έχει επιπτώσεις στην υγεία, την τροφή και τη στέγη μας;Εκτός από τους βολεμένους, που είτε με είτε χωρίς καραντίνα, απλώς αράζουν και τρώνε απ' τα έτοιμα.
Δεν ειναι μονο η εξοδος για ποτο που στερηθηκαμε. Δεν μπορεις να ξερεις για την υγεια του καθενος.Η ψυχολογια ειναι επισης σημαντικη για την υγεια. Τον να νιωθεις οτι σε ελεγχουν σε επιρεαζει.Το να μην μπορεις να δεις τους παππουδες σου σε επιρεαζει.Να βλεπεις φοβισμενους τους γονεις σου μπροστα σε μια τηλεοραση σε επιρεαζει.Να μην μπορεις να κοινωνικοποιηθεις, και αλλα πολλα. Βεβαια βγηκαν και παρα πολλα καλα απο αυτην την υποθεση.Αλλα δεν μπορει να αναρωτιεσαι γιατι το 2020 ειναι κακη χρονια.
Ναι απλα το οτι μιλαμε για κακη χρονια, το κρινουμε γενικά... Το ελα μωρε εχουμε την υγεια μας, δε λεει κατι γιατι εχουν συμβει παρα πολλά που οδηγησαν καποιους στο να να μην την εχουν...Και μην ξεχνας, με ολα αυτα που βλεπουμε καθε μερα, δεν ξερουμε αν καποια στιγμη δεν θα την εχουμε ουτε εμεις...
Είναι γιατί υγεία,φαγητό και στέγη σχεδόν όλοι τα έχουν δεδομένα.Και όταν αυτά τα έχεις δεδομένα,προφανώς σε νοιάζουν άλλα.Ειδικά την υγεία,οι πιο πολλοί την έχουν γραμμένη μέχρι να πάθουν κάτι και οι ίδιοι.
Για καποιους ειναι οπως τα λες. Για πολυ κοσμο ομως ,ιδιως οσοι δουλευουν σεζον(και ειναι παααρα πολλοι αυτοι) ειναι καταστροφικο ολο αυτο. Και ο χειμωνας θα ειναι πιο δυσκολος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ