ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.8.2020 | 02:24

Ραντεβού

Μου αρεσει καποιος που ειναι λιγο πιο μελαμψος απο το "κανονικο".Που η εθνικοτητα του ειναι λιγο υποτιμημενη απο εμας.Καποιος που αμα βγω για ποτο μαζι του θα δω περιεργα βλεμματα.Αυτος που προχτες, οταν μου ζητησε να βγουμε, ενω μου αρεσει παρα πολυ, ειναι σαν να μου εβαλε μαχαιρι στο λαιμο. Σαν ανθρωπος δεν ειμαι ρατσιστρια.Προσπαθω συνεχεια να διωξω τις πεποιθησεις απο το μυαλο μου.Στην θεωρια. Στην πραξη ομως?Ηρθε η στιγμη που πρεπει να βγω σε ενα μπαρ μαζι του και ακομα εχω αμφιβολιες. Πως θα το αντιμετωπίζατε? Θα το κανω.Θα παω. Αλλα αυτες οι σκεψεις με τρωνε χωρις λογο..
8
 
 
 
 
σχόλια
Κατά λάθος πάτησα καταχώρηση.Μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία στα επικριτικά σχόλια. Άλλωστε, δεν είσαι υποχρεωμένη να αναφέρεις κάτι σε κάποιον. Όταν με το καλό δεις ότι πάτε μία χαρά τότε, εντάξει μπορείς να το ανακοινώσεις σε κοντινούς φίλους και οικογένεια. Αν πάλι δεν προχωρήσει τότε δεν θα γνωρίζει κανείς κάτι. Δεν εννοώ ότι το κρατάς κρυφό. Έτσι κι αλλιώς είτε Έλληνας είτε ξένος, συνήθως το ανακοινώνουμε εφόσον υπάρξει κάποια εξέλιξη.
"Αυτος που προχτες, οταν μου ζητησε να βγουμε, ενω μου αρεσει παρα πολυ, ειναι σαν να μου εβαλε μαχαιρι στο λαιμο".Σε αυτή την φράση διακρίνω μία είδους πίεσης / εξαναγκασμού ;;!! Δηλαδή, σου ζητάει να βγείτε αλλιώς... ενώ δεν σου δίνει και την δυνατότητα να αρνηθείς ; Γιατί αν πράγματι ισχύει ο ισχυρισμός μου, τότε θα ήταν καλύτερα να απομακρυνθείς από αυτόν τον άνθρωπο άμεσα, χθες, όσο λες κι αν σου αρέσει.Παρόλα αυτά, αν κάνω λάθος, διορθώστε με.Κατά τα άλλα, αν σαφώς δεν ισχύουν αυτά που αναφέρω, εννοείται μπορείς να βγεις μαζί του και μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία στα σχόλια. Άλλωστε, μπο
Δεν υπαρχει "κανονικο" . Υπαρχει σκετο μελαμψο. Αμα σαρεσει εσενα βγες. Ο μονος μου ενδοιασμος μεταξυ interracial ειναι παντα η συγκρουση κουλτουρων. Αν δεν υπαρχει τετοιο θεμα κανε οτι γουσταρεις.
Ρομά είναι το παιδί; :) Αφού σου αρέσει πολύ, βγείτε μαζί. Κρίνε τον από την συμπεριφορά του. Το τι λένε οι άλλοι δεν σε αφορά. Άλλωστε για ένα ποτό θα πάτε, δεν καταστρώνεις πλάνο δεκαετίας.
Μέσα οι μετανάστριες! Έξω οι μετανάστες! Θα μας φαν' τα γκομενάκια τα εξωτικά αρσενικά!Μετά χιούμορ κι άνευ ρατσιστικών διαθέσεων, άλλωστε πιθανόν να είμαι μελαμψότερος του φίλου σου. Η καταγωγή από παραθαλάσιο ηλιόλουστο μέρος συν τα μπάνια κι εγκαγκάνιασε ο Έλλην ο γνήσιος!