ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.8.2020 | 20:00

Λοιπόν για να τελειώνουμε

Με τους ναυτικούς επειδή τυχαίνει να είναι ο πατέρας μου και δεν είμαι καθόλου περήφανος για αυτό που θα πω. Οι ναυτικοί έχουν θεό το χρήμα όπως το ακούς. Όποιος λέει ότι κάνει αυτό το επάγγελμα επειδή το αγαπάει ή επειδή του αρέσει η θάλασσα είναι ψεύτης. Για τον πατέρα μου το μόνο που μετράγε ήταν αυτό μέχρι που έπαθε τα αναπνευστικά του και το έπιασε το νόημα της ζωής σου. Σταματήστε να λέτε για τα λεφτά των ναυτικών ο λόγος που τα παίρνουν είναι επειδή ρισκάρουν τα πάντα όταν εσύ κοιμάσαι στο σπίτι σου αυτοί κοιμούνται με πειρατές και εισπνέουν από χάλυβα μέχρι καθαρό πετρέλαιο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ποιος μίλησε για τα λεφτά των ναυτικών; Οι ναυτικοί, όσοι εργάζονται σε ποντοπόρα πλοία, παίρνουν υψηλότατες αμοιβές, αυτό είναι κάτι αναντίρρητο. Από την άλλη, κατά κανόνα δεν εργάζονται όλο το χρόνο, συνήθως δουλεύουν 8 μήνες και κάθονται 4, άρα ο μέρος όρος των αποδοχών τους εξ αυτού του λόγου μειώνεται σε μηνιαία βάση. Κατά τα λοιπά, δε νομίζω ότι πολλοί μπορούν να κάνουν τη ζωή των ναυτικών: ζούνε μέσα σε λαμαρίνες, κάνουν μέρες να δούνε στεριά πολλές φορές, πλέον οι προσεγγίσεις σε λιμένες δε διαρκούν πολύ, κάνουν τη μέρα νύχτα και τη νύχτα μέρα λόγω των ωραρίων τους. Τέλος, δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να είσαι ναυτικός και να έχεις οικογένεια.