ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2020 | 10:48

Μπαμπάς

Ο μπαμπάς μου έχει καρκίνο. Είναι νέος, 55 ετών και δυνατός. Φοβάμαι πάρα πολύ μήπως πάθει κάτι, μήπως δεν καταφέρει να νικήσει αυτό το τέρας, μήπως δεν αντέξει.Τον είδα μέσα σε μερικές εβδομάδες να μετατρέπεται από έναν δυνατό, γεροδεμένο και με πλούσια μαλλιά άνδρα, σε έναν άνδρα χωρίς μαλλιά, αδύνατο, σχεδόν ανήμπορο. Θέλω να γίνει καλά!Ξέρω πως δεν είμαι η μόνη κόρη που βλέπει τον πατέρα της να αρρωσταίνει και να αλλάζει τόσο έντονα, αλλά αυτή τη στιγμή έτσι νιώθω, εντελώς μόνη!
3
 
 
 
 
σχόλια
Βγάλε θετικότητα οσο δυσκολο κι αν δίχνει τιποτα δεν είναι ακατόρθωτο σε αυτή τη ζωή!Πές του μπαμπά σου ποσο τον αγαπάς και πιστευεις στις δυνάμεις του.. δεν φανταζεσαι ποσο δύναμη πέρνει απο αυτο!Να εχεται θετικη ενέργεια αισιοδοξία πως σίγουρα ολα θα φτίαξουν ολα θα γινουν οσο καλύτερα να χαμογελάτε να του φτίαχνεται τη δίαθεση...οχι ανχος και μιζέρια Και το κυριοτερο να προσεύχεστε !!!Ολα θα πάνε καλα κιαν δεν πάνε δεν είναι το τέλος! Την αγάπη μου τα φιλία μου stay strong ♡♡♡
Ειναι οι χημειοθεραπειες και τα φαρμακα που προκαλουν αυτες τις αλαγες που ειδες.Ευχομαι να το ξεπερασει,ειναι δυνατος να μη χασει τη θετικη του διαθεση.Ξερω ατομα που νοσησαν και καποια το ξεπερασαν εντελως και καποια το μετετρεψαν σε χρονια παθηση,δηλ πανε μια φορα το χρονο και κανουν μια ενεση.Επιβιωσαν ομως.Ευχομαι να το ξεπερασει και εσεις να του συμπαρασταθειτε δινοντας του δυναμη και κουραγιο.Ευχομαι να πανε ολα καλα.Δυναμη και κουραγιο και σε σενα και στους γυρω του .
Περαστικα στο μπαμπα σου. Πρεπει να το θελει και ο ιδιος. Δωσε του δυναμη. Ειναι δυσκολο.Οσο ζορικο να ειναι για σενα μπροστα του πρεπει να εισαι δυνατη. Θα ξαναγινει ο ιδιος ανθρωπος με τα πλουσια μαλλια και την δυναμη. Μια ανηφορα ειναι και θα την ανεβειτε. Να ειστε ολοι καλα..

Απεργία την Πρωτομαγιά