ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2020 | 16:18

Θέλω....

Να γελάσω αλλά και να κλάψω.... Όλα πάνε στραβά..... απώλεια αγαπημένου προσώπου..... πρόβλημα υγείας στην οικογένεια.... ανεργία... , μοναξιά..Κάποιος μου κάνει πλάκα ...τα ζω όλα αυτά????Πάντα σε όλα έβαζα πλάτη.....Χαρές και λύπες.....και τώρα είναι η μόνη φορά που δεν ξέρω από που να το πιάσω και κυρίως πως να διορθώσω....Στο τέλος θα τα καταφέρω ....το ξέρω.... αλλά μέχρι τότε ΠΙΚΡΑ!!!! Στείλτε λίγη θετική ενέργεια παιδιά!!!!!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Καλή υπομονή! Ένα θα σου πω μη φύγεις έξω κάτσε Ελλάδα. Το κλίμα στις βόρειες χώρες δεν παλεύεται ο καύσωνας μπροστά στο σιχαμένο κλίμα των βορείων χωρών είναι παιδική χαρά!
Συλυπητήρια, να ζήσετε να το θυμάστε. Είναι η περιοδος που δεν έχεις βρει ακόμα το κουράγιο ενώ ξέρεις ότι θα το βρείς. Σε καταλαβαίνω. Θα έρθει η μέρα που θα βρεις τη δυναμη και θα προχωρήσεις. Απ ότι κατάλαβα είναι προσφατο. Θα χρειαστει να παρεις το χρόνο σου, μην πιεζεσαι. Στο ίδιο σκοτεινό σημείο βρισκόμαστε πολλοι. Δεν το λέω για απλή παρηγορια. Πίστεψε με ξέρω. Υπομονή και θα βρεις τη δυναμη στη πορεια.
Ξεκινα απο εκείνα που πιάνονται ευκολότερα, εγω αυτο εκανα και λίγο λίγο προσπαθούσα να συμμαζεψω και τα υπολοιπα. Κάπως ετσι. Απλα αφήνεις το χρόνο να κανει τη δουλεια του που λέμε προσπαθώντας να μαζέψεις οτι μαζεύεται. Υπομονη ;) και δύναμη! Και να σαι καλα να θυμάσαι το αγαπημένο πρόσωπο που έφυγε! Στέλνω θετική ενέργεια! ;)