ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2020 | 18:11

Τι να πω δεν ξέρω!

Εχω σταματήσει στο δρόμο ,να πάρω ένα καφέ.Στο κατάστημα τη στιγμή που περιμένω το καφέ μου,παραδιπλα μου ερχετε μια κοπελίτσα -την οποια δεν είχα προσέξει από πριν-.Κάποια στιγμή ρωτάω ,με ουδέτερο ευγενικο ύφος,απλα -αν περιμένει καφέ- μήπως άθελα μου της πηρα τη σειρά.(τι πιο ανθρώπινο)Να πω εδώ ότι δεν ήταν του γούστου μου...αλλα ποιος ξέρει τι μπορεί να έβαλε με το μυαλό της.Εκείνη με μια στάση άμυνας,και ένα στυλ 100 καρδιναλιων αλλα κ λες και της είχα σκοτώσει μανα -πατερα κ αδερφό.Με ένα υποτιμητικό βλέμμα/υφος που απαντάει με ένα ξέρο "τσου".Με "ενόχλησε" κάπως γιατί ,ασχετα με το πως διαβάζετε ,τι στιγμή εκείνη φάνηκε κάπως αγενές.(κάποιος τώρα μπορεί να σκεφτεί ,οτι μπορεί να είμαι κάνενας πεντασχημος και για αυτό να ανταποκρίθηκε ίσως έτσι-ειλικρινά χωρίς να θέλω να φανεί ψωνιστικο-είμαι μια χαρα...)Σκέφτηκα για ένα λεπτό να της "απαντήσω",λεγοντας λίγο αστεία λίγο σοβαρά:"τι θα πει το "τσου" γιατί δεν καταλαβαίνω..."Ομως σκέφτηκα ότι κ αξια θα της έδινα ,και δεν την αξίζει. (τουλαχιστων για την ανατροφή της...).....Όχι κοπέλα "μου" δεν στην έπεφτα,απλως μια ερώτηση σου έκανα.
12
 
 
 
 
σχόλια
Υπεραναλυεις χωρίς λόγο. Τέτοιοι χαρακτήρες υπήρχαν και θα υπάρχουν. Δεν έχει να κανει με εσένα, αλλα με τη συμπεριφορά της κοπέλας. Ειναι απλά "οχι και τόσο κοινωνική". Κάποιοι δεν έμαθαν ποτε τρόπους και δεν μπορούν να υιοθετήσουν μια standard συμπεριφορά.
Θα εκπλαγείς από το γεγονός ότι τέτοια συμπεριφορά μπορεί να υιοθετούν κοπέλες οι οποίες κάθε άλλο παρά άσχημο σε βρίσκουν. Αλλά πέραν τούτου, δε νομίζω ότι είναι καν θέμα εμφάνισης.Απλά έπεσες σε αγενή. Υπάρχουν κι αυτές. Δεν έχει να κάνει με σένα απαραίτητα.
Κλασσικη συμπεριφορά Ελληνίδας. Ακόμη και στη συμπεριφορά είμαστε βόδια.2 χρονια σε Αγγλία αυτό το πράγμα δεν το είδα πουθενά σε γυναίκα.Όλες ήταν πρόσχαρες,και ακομπλεξαριστες να σου μιλήσουν(και το κυριότερο όταν τους αρέσες το δείχναν κάθαρα)Και ύστερα παραπονιούνται και μιζεριάζουν ,γιατι δεν τις πλησιάζουμε.Η ότι δεν υπάρχουμε κτλ.Αφού σας μάθαμε πλέον κυριες μου!!!Φυσικά δεν φταίνε οι ίδιες τους(να το πούμε αυτό) ,αλλα αυτό ωφειλετε στους άνδρες.Που οι περισσότεροι "στην αγορα"είναι γιαουργια ,γλειωδης τύποι,που τις γλείφουν,τις πειράζουν ,και τις κοπλιμεντάρουν με το παραμικρό.Έτσι ακόμη και η πιο μέτρια χτίζει αυτοπεποίθηση ως το ταβάνι,αλλα πολύ περισσότερο χτίζει ένα τείχος προστασίας για τους μαλακες. (ως πολύ μαλακες.)Και την πληρώνουν κ κάποιοι που μπορεί να είναι και "κύριοι",καμια φορα...
Καλα χαχαχα :D απλα δεν ασχολεισαι μωρεεεε. . . Εγω αυτο το εχω παθει στο μετρο,και αλλες φορες αλλου.Λοιπον ρωταω κοπελα που καθεται διπλα μου για ενα σταθμο,δεν λειτουργουσε η ηχητικη ειδοποιηση και νομιζα οτι μπηκα σε λαθος συρμο,και αυτη ειχε χαντς φρι στα αυτια,ε λοιπον γυρισε με ενα υφος λες και της ειπα τη χειροτερη βρισια.Μετα λεμε γιατι ειμαι μονος?Γιατι δε μου μιλαει κανεις?Εμ πως να σου μιλησει αμα εσυ στην πιο απλη ερωτηση ενος ανθρωπου κανεις λες και εφαγες δεκα λεμονια μαζι?Κι εμενα με εχουν ρωτησει στο δρομο ασχετοι,αγνωστοι οτι θες.Ποτε δε γυρισα με ενα τετοιο υφος που λες.Απεναντιας απαντω στον καθενα αναλογα με το υφος που μου απευθυνεται και την ερωτηση φυσικα,λεω "συγνωμη τι θελετε?" και ετσι διαχωριζω και τη θεση μου και φυσικα αφηνω και τον αλλον να μου πει.Ειναι ανθρωποι και ανθρωποι μωρε. . . απλα δεν ασχολεισαι. . .