ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2020 | 18:23

Γέλιο μέχρι κλάματος

Συνειδητοποιώ ότι έχω να γελάσω με την ψυχή μου χρόνια. Απ όταν πήγαινα σχολείο. Και πλέον είμαι 24. Λίγες φορές που έχει τύχει να γελάσω κάπως παραπάνω απ ότι μ ένα απλό αστείο μου φαίνεται σαν να νιώθω κάτι εξωπραγματικό και όμορφο ταυτόχρονα! Στο σχολείο θυμάμαι γελούσαμε με τις ώρες με την κολλητή μου που πλέον δεν είμαστε φίλες. Τώρα έχω κάποιες λίγες παρέες αλλά δεν έχουμε την ίδια άνεση. Μακάρι να ξανανιωσω έτσι κάποτε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Απλα πρεπει να εισαι με τα ατομα εκεινα που σε κανουν να περνας καλα και αρα να γελας.Μπορεις και μονη να γελας με αστεια κλπ αλλα αυτο δεν μοιαζει με το να γελας με φιλους.Καμια φορα ειναι και το ποσο ανοιχτοι ή οχι ειμαστε στο χιουμορ,αν εχουμε μια μιζερια για παραδειγμα καθημερινη,ε ειναι λιγακι δυσκολο να σου βγαινει ευκολα το γελιο θελω να πω.Βρες το τι ειναι,για ποιο λογο γελουσες τοτε και τωρα οχι πια.Ουτε και με κωμωδιες?

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ