ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2020 | 12:26

Στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζω;

Μέχρι σήμερα στα 53 μου το μόνο που ηξερα να κάνω καλά ήταν επιχειρήσεις και..συλλογή χρημάτων. Προσωπική ζωή πάντα σε δευτερη μοίρα!Εχω κάνει και συνεχίζω να κάνω πολλά ταξίδια, αλλά το κενο μέσα μου πάντα εκεί!Γνωριμίες πολλές, απο χωρο δουλειας,ωραίες εμφανισιακά γυναίκες(με το χώρο της γυναικείας ομορφιάς ασχολούμουν) αλλά αφού ερχοντουσαν για για τα «λεφτά μου» εγώ γιατί να πηγαίνω με την ίδια και όχι με διαφορετικες; Έτσι ενα ωραίο πρωί τα παράτησα όλα!Δέν εχω οικονομικό πρόβλημα, δεν εχω ανάγκη επιβίωσης και το μόνο που θέλω να βρώ μια σύντροφο μιας και απέτυχα να κάνω οικογένεια και γενικά να περάσω τα υπόλοιπα χρ´νια μου όσο καλύτερα μπορώ! Εχω ενα ελαττωματάκι ομως:Απεχθάνομαι τους ανθρώπους της μόστρας ,του εφέ και του φαινεσθαι.Αναρωτιέμαι, δεν υπάρχουν πλέον γυναίκες-ανθρωποι που θα κρίνουν τον άλλον απο το χαρακτήρα του τη συμπεριφορά του την εμφάνισή του γενικά και όχι απο το πορτοφόλι του;Έχει αλλάξει τόσο πολύ ο κόσμος και εγω ειμαι ενας γερο-παράξενος;Εγω που δεν μου αρέσει να μοστράρω και να μοστράρομαι καμία τύχη δηλαδη; Καλή «δύναμη» σε όλους μας...!
10
 
 
 
 
σχόλια
Με άλλα λόγια, "Πότε θα βρω το θύμα που θα δεχτεί το αδιάφορο του χαρακτήρα μου, θα μου κάνει παιδί, και θα με γηροκομήσει;"Γιατί μη νομίζεις πως έκανες και τίποτα σπουδαίο. Λεφτά μάζεψες και πηδήματα.
Βρε παιδιά όλες οι εξομολογήσεις τα ίδια "φλέγοντα" ερωτήματα, εμφάνιση vs χαρακτήρα, πορτοφόλι vs τίμιος μερικαματιάρης, σχέση vs σεξ, καλά παιδια vs κακά παιδιά, άντρες ιππότες vs κορίτσια μαύρες κότες. Σαν φωτοτυπία φροντιστηριακού μαθήματος έκθεσης Α' λυκείου (ούτε καν παραπάνω), συνομιλίες κνιτών που μόλις έβγαλαν τις πάνες, ή μεθυσμένη κουβέντα λαϊκών παρεών στο Χαιδάρι στις 4 τα ξημερώματα. Παπαρ-κους-κους δηλαδή.Νοσταλγώ κάτι συμπαντικές αναρτήσεις που έβαζε ένας, κάτι ερωτήσεις για το πώς το τρίβουν το πιπέρι με έξτρα λεπτομέρειες, ακόμη και το αγόρι-σαμπουάν-19 θα με κάνετε να νοσταλγήσω...
Εγώ λέω να το πάρεις απόφαση και αραξεις στα κυβικά σου πλέον, μη κρίνεις από το Βουτσά που έκανε παιδί στα ογδόντα, αυτός είναι μια στο εκατομμύριο και δε συμφωνώ έτσι και αλλιώς, να μην είσαι μόνος όμως ναι, πρέπει να βρεις μια σύντροφο...!
Φυσικά και υπάρχουν! Απλώς εσύ δεν έχεις εκπαιδευτεί ούτε να τις αναζητάς, ούτε να τις αναγνωρίζεις. Για αυτό και έχεις την εντύπωση πως αποτελούν σπάνιο είδος.
Μα, ο ίδιος λες ότι οι μέχρι πρότινος επιλογές σου σε ερωτικούς συντρόφους ήταν ακριβώς απ' αυτήν την κατηγορία γυναικών που ελκύονται από την ισχύ και την οικονομική επιφάνεια. Μετά την στροφή στην "καριέρα" σου, πιστεύεις ότι έχεις την, έστω και ελάχιστη, εμπειρία να ξεχωρίσεις αντικειμενικά και αξιοκρατικά την γυναίκα με τα εκ διαμέτρου αντίθετα χαρακτηριστικά των ως τώρα επιλογών σου; Από την άλλη, όλοι μας πάμε στα τυφλά στις σχέσεις μας, φίλε μου, ελπίζοντας για το καλύτερο. Ούτε η ηλικία, ούτε η εμπειρία, ούτε ο χαρακτήρας, ούτε οι προθέσεις, μας προφυλάσσουν από τις κακοτοπιές. Σκάμε και κολυμπάμε!
Εντοπισα κατι,απο τη μια μας λες οτι βαρεθηκες τους ανθρωπους του φαινεσθαι κλπ απο την αλλη ομως επειδη ειχες την οικονομικη κλπ δυνατοτητα,εκανες σχεσεις/γνωριμιες/πηδηματα τελωσπαντων με οσες σε πλησιαζαν για το ωραιο πορτοφολακι σου και μονο. "αφού ερχοντουσαν για για τα «λεφτά μου» εγώ γιατί να πηγαίνω με την ίδια και όχι με διαφορετικες?" Ελα μου ντε,γιατι αληθεια?Αφου αυτο το "προιον" πλασαρες ως αντρας στις γυναικες,σε ρωτω πως ηθελες να σε δουν περα απο το πορτοφολι σου?Να σε δουν ως χαρακτηρα τη στιγμη που εσυ τις εβλεπες για ενα ακομα πηδημα ελέω χρηματων κλπ?Μην τα θελεις ολα φιλε μου δικα σου.Χορτασες,επαιξες,καιρος να φας και τη μουντζα της ζωης.Δεν πιστευω οσο ησουν στα χάι σου που λεμε,και δε λεω μονο για ηλικια,μιλαω και για χρημα,να μην ηρθαν διπλα σου ατομα/γυναικες που να αξιζαν.Δεν μπορει θα ηρθαν.Αλλα εσυ διαλεγες παντα τις "ωραίες εμφανισιακά γυναίκες",παρε και τα ρεστα τωρα που δεν περναει η μπογια σου προφανως και απλα δεν εχεις τις ιδιες με τοτε επιτυχιες.Και βρηκες ενα αλλοθι -θελω να κανω οικογενεια και δεν υπαρχει ανθρωπος σωστος= πιο μαλακία άλλοθι πεθαινεις.Οχι δεν παει ετσι.Οταν μας τα φερνει η ζωη ωραια να εχουμε και το μυαλο μεσα στο κεφαλι μας και να σκεφτουμε,να μην βλεπουμε τους ανθρωπους συμφεροντολογικα,γιατι ερχεται καποια στιγμη που το πληρωνουμε.Ευχομαι να βρεις αυτο που ψαχνεις,αν και η ζωη σε ανταμειψε νομιζω πρωτη.Φιλουρες!
Ο επαγγελματικός τομέας του καθένα, ο χώρος όπου δηλαδή συγχρωτίζεται περισσότερο, τον επηρεάζει.Δούλευες σε έναν χώρο του "φαίνεσθαι". Η μόδα αυτό κάνει. Ασχολείται με την εξωτερική εικόνα ενός εκάστου.Από την άλλη, ένα γερό πορτοφόλι είναι πολύ καλό αφροδισιακό για τη σημερινή κοινωνία και αγορά εργασίας.Μήπως στα 53 δεν έχεις όρεξη να ψάξεις σαν καψουράκος μετέφηβος; Εξάλλου, όπως λέει κι ο Γιωσαφάτ, ο έρωτας είναι για τους ανώριμους. Κι εσύ ρε φίλε ακούγεσαι πολύ ώριμος.Καλή τύχη στην ευτυχία σου αδερφέ.
Φυσικά και υπάρχουν τέτοιες γυναίκες και άνθρωποι γενικότερα. Απλώς δεν φαίνονται πάντα με ευκολία, λόγω του φαίνεσθαι που έχει επικρατήσει, όπως σωστά παρατηρείς. Εύχομαι να τους εντοπίσεις και να πορευτείς ευτυχισμένος! :-)