ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2020 | 19:28

Μετα σου λεει ζωη

Ειμαι 23 χρονων, ζω σε ενα μικρο ,σχετικα μη τουριστικο νησι . Σπουδασα σε μια κωμοπολη, ομορφα, χρονια δεν λεω. Εμενα στις εστιες και αφου τελειωσα εφυγα. Ειμαι σχεδον ενα χρονο πισω στον τοπο μου καθως δεν εβρισκα εκει δουλεια, μικρη πολη και εκει. Μενω με τη μανα μου , δουλευω μεσω λαπτοπ και παιρνω 420 ευρω το μηνα. Στο μερος μου σχεδον ολα ειναι οικογενειακες επιχειρησεις και οταν ζηταω δουλεια σκαει ενα ευγενικο χαμογελο ΄ναι καλη μου αν προκυψει κατι θα σου πουμε΄. Δεν με παιρνει κανεις γιατι ο πατερας μου ηταν ρεμαλι και αλκοολικος, μας εγκατελειψε εδω και 8 χρονια. Σε πολλους εφαγε χρηματα και σε εμας αφησε χρεη που παλευουμε να τα κανουμε κουμαντα και στα μικρα μερη η ρετσινια σου μενει και ας μην ευθυνεσαι εσυ για αυτη.Η μανα μου υποαπασχολειται και βγαζει δυομισηκατοσταρικα, εχει και θεματα υγειας εδω και κατι χρονια. Τι ζωη ειναι αυτη ρε γαμωτο μου. Ατομα της ηλικιας μου δεν εχει εδω και οσοι ελαχιστοι εμειναν πισω η γυρισαν ειναι βολεμενοι με μυαλα 80αρηδων. Σχεση πως να κανεις οταν δεν υπαρχει κοσμος να γνωρισεις;Μοναξια , φτωχια και καμια διεξοδος.Ολη μερα πανω απο ενα λαπτοπ. Τουλαχιστον εχω τη θαλασσα να με συντροφευει χειμωνα - καλοκαιρι.Στα 23 μου να ξυπναω , να δουλευω , μετα μια βουτια στη θαλασσα και καθε βραδυ στην αυλιτσα με μια μπιρα να καιγομαι σε καμια χαζοσειρα να ξεχνιεμαι. Να μην μπορω να κοιμηθω γιατι σκεφτομαι πως θα αλλαξω ζωη και να ειμαι με τεσσερις ωρες υπνο.Η μερα της μαρμοτας και της μοναξιας να ανταλλαζεις κουβεντες μονο με τη μανα σου και να μετρας τα στο τελος του μηνα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Επιλογές πάντα θα υπάρχουν,τώρα εαν προς το παρών δεν έχεις,σίγουρα κάποια στιγμή θα βρείς,Εφόσον δουλευεις και μέσω νετ,ψάξε για δουλειά αλλού,ευκαιρίες υπάρχουν,αρκει να μπορείς να τις εκμεταλλευτείς.
Σου στέλνω επειδή είδα να σε συμβουλεύουν να πας στην Αθήνα. Αν μπορείς, μην το κάνεις. Αυτό που ανέφερες για τη θάλασσα, θα σου λείψει τόσο πολύ στην πόλη... Έζησα σε νησί για κάποιο διάστημα της ζωής μου και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου λείπει. Δυστυχώς η δουλειά με κρατά στην πόλη αφενός, αφετέρου δεν έχω κάτι να με τραβήξει σε κάποιο νησί :(Καταλαβαίνω πόσο αδιάφορη και βαρετή σου φαίνεται η ζωή σου, είσαι νέος άνθρωπος άλλωστε. Αν μπορείς όμως, προσπάθησε να κάνεις κάτι καλύτερο εκεί, στο νησί. Το πολύ πολύ βρες έναν αθηναίο αλλά πείσε τον να ζήσετε εκεί! Θα 'ρχόμουν εγώ, αλλά σου πέφτω μεγαλούτσικος!
Κοριτσι μου εσυ παιρνεις και 420 απο λαπτοπ,αλλοι δεν εχουν καν αυτο που εχεις εσυ.Μπορει να ειναι βαρετα,μπορει να εισαι μονη,να εχετε χρεη,δεν υπαρχει καποιο πλανο?Θελω να πω να δοκιμασετε καποιο σχεδιο,μπας και αλλαξει η κατασταση σας.Εσυ μας το παρουσιαζεις ολο αυτο σαν να ειναι η καταδικη σου ενα πραγμα.Εχεις δυνατοτητες μια χαρα ατομο σε βρισκω,απλα ψαχνεις και αλλου.Ισως ειναι καλυτερα,ισως εχει ολα αυτα που δεν υπαρχουν εκει.Να ψαξεις για αλλο μερος?Δεν ξερω και σε τι δουλευεις πανω,πιστευω οτι μπορεις να βρεις,τουλαχιστον θα ειναι αλλο το μερος,να κανεις γνωριμιες κλπ.Δεν ξερω σε νιωθω σα να ζεις στην Σπιναλογκα ενα πραγμα.Απλα χαλαρωσε και βρες μια λυση.Βρες μια δουλεια αλλου σε αλλο μερος,τουλαχιστον δεν θα ειναι ολα αυτα που μας περιγραφεις.
Ψάξε δουλειά στην Αθήνα(γενικά σε μια μεγαλούπολη) δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι όσο μένεις εκεί(ειδικά πλέον με το δημογραφικό και με τα παιδιά που δεν γεννιούνται δεν υπάρχουν ούτε ευκαιρίες ούτε δουλειές). Ψάξε δουλειά από το internet που να ζητάνε σε μια πόλη και πήγαινε ενώ προσπάθησε να κρατήσεις και την δουλειά που κάνεις μέσω laptop. Αυτά.
Ποιο νησί? Από την ιστορια ξέρω ότι για αιώνες όλα τα νησιά (του Αιγαίου) ήταν τόποι εξορίας, δεν μπορείς να φύγεις από εκεί? Από τη στιγμή που δουλεύεις από το σπίτι μια χαρά τη κάνεις από όπου ναναι, σε μια γκαρσονιέρα στην αρχή κάπου στην Αθήνα μια χαρά θα βολευτείς, ξεκολλα