ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2020 | 15:37

Αποδεχτείτε το κι εσείς.

Είμαστε κι εμείς που ξενερώνουμε όταν μιλάει κάποια σαν μεσήλικας που ψάχνει μια σίγουρη αγκαλιά και χαμομήλι. "Είδαμε και οι έρωτες που έβγαλαν", τσιτάτα του κώλου. Δεν έχουμε όλοι τη διάθεση να γίνουμε το ήσυχο λιμανάκι επειδή εσείς βαρεθήκατε να ερωτεύεστε λάθος πρόσωπα. "
7
 
 
 
 
σχόλια
Από πότε η βαθιά συναισθηματική επαφή είναι αναζήτηση του μεσήλικα; Τι ακούω; Αν προσωπικά δεν αντέχεις το βάρος του να γινεις κάτι σημαντικό για κάποιον είναι άλλο θέμα.
Γράψε άκυρο, δεν είχα δει το άλλο ποστ και κατάλαβα τελείως λάθος το νόημα. Συμφωνώ μαζί σου :Ρ Αν είναι να μας έχουν μόνο για ησυχο λιμανάκι, να μας αφήσουν σε κάποιον που μας γουσταρει πραγματικά.
Αποδεχτειτε τι αποδεχεται ο/η αλλος/η.Απο εκει ξεκιναμε.Ουτε αντιπαλα στρατοπεδα ειμαστε ουτε ζηταμε οι μεν να αναγνωρισουν τους δε.Αποδεχτειτε την ελευθερια του καθενος να κανει οτι θελει με την προσωπικη του ζωη,με τις επιλογες του,απο κει και περα μενει ενας απλετος χωρος να κινουμαστε ολοι ελευθερα χωρις καποιος να περιοριζει καποιον αλλον.Απλο?Κατανοητο?