ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2020 | 16:33

Πρόβλημα με την κόρη μας.

Καλησπέρα σας!!! Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ με τη σειρά μου το πρόβλημα με τη διαπαιδαγώγηση αν θέλετε να το πούμε έτσι, του δικού μου παιδιού!!! Γνώρισα τον άντρα μου όταν αυτός ήταν στο τελευταίο έτος στο Πολυτεχνείο!!! Σπούδαζε στην πόλη μου!!! Είχα ζήσει τη ζωή μου, δεν είχα απωθημένα κι έτσι αποφάσισα να κάνω έναν σταθερό δεσμό και δημιουργία οικογένειας εφόσον ήταν εφικτό!!! Ο άντρας μου ήταν ήσυχος, πνευματώδης, καλλιεργημένος, χαμηλών τόνων!!! Τον πλησίασα μέσω της κοινής μας παρέας κι έτσι η όλη κατάσταση εξελίχθηκε σε φλογερό ειδύλλιο και σύντομα σε γάμο!!! Από αυτόν το γάμο αποκτήσαμε την κόρη μας!!! Με το σύζυγό μου έχουμε 3 χρόνια διαφορά ηλικίας, είμαι 3 χρόνια μεγαλύτερή του. Το πρόβλημά μου φίλες και φίλοι είναι ότι έχει φτάσει 20 ετών, δεν είχε ποτέ της αγόρι και δεν έχει φιληθεί καν, από όσα μου έχει πει. Όποτε της λέω άντε βρε κορίτσι μου, πότε θα χαρείς μου λέει να μην ανακατεύομαι στη ζωή της και πως αυτή τη στιγμή κοιτά τις σπουδές της, καθώς θέλει να αναλάβει το τεχνικό γραφείο του πατέρα της. Η κόρη μου είναι όμορφη, θηλυκή, της αρέσει το πιο casual ντύσιμο, όχι υπερβολές αλλά δεν είναι παράξενο να έχει φτάσει 20 ετών και να μην έχει φιληθεί καν; Το χειρότερο από όλα είναι ότι έχουμε αρχίσει και μαλώνουμε άσχημα με τον άντρα μου, τον οποίο κατηγορώ ότι του έμοιασε και την έκανε σαν τον εαυτό του και το δραματικότερο όλων είναι πως στον πρόσφατο καβγά μας μου είπε "Αλοίμονο, τί να γίνει το παιδί, σαν εσένα;" Σκέφτομαι να πλησιάσω τις φίλες της κρυφά από τον άντρα μου, μιας και σπουδάζει στην πόλη που μένουμε και τις γνωρίζω (νοικιάζει διαμέρισμα η κόρη μου) και να τις ρωτήσω για τα προσωπικά του παιδιού μου. Εσείς, τί θα με συμβουλεύατε; Δεκτή η όποια συμβουλή.
9
 
 
 
 
σχόλια
Αλλοι πιεζουν τα παιδια να μην εχουν σχεσεις κ αλλοι να εχουν..αβυσσος η ψυχη του γονεα..Να αφησετε το κοριτσι να αποφασισει μονο του ποτε θα βρει τον καταλληλο και ποτε θα κρινει αυτο οτι θελει να το κανει..Αλλωστε το παιδι μπορει να το μπλοκαρεις ετσι που σκετεσαι. Το χεις σκεφτει αυτο?
Είναι δικαίωμά της να κάνει ότι θέλει αρκεί να μην βλάπτει τον εαυτό της ή να πληγώνει τους γύρω της. Για εμέ το πρόβλημα δεν είναι το φιλί.Ειναι 20 και ενήλικη μεν αλλά δεν της εχει δοθεί η ελευθερία ουτε κάν να σπουδάσει κάτι άλλο απο κατι που θα οδηγήσει στη στρωμένη δουλειά. Δεν εχει φύγει απο την οικογενειακή προστασία και μιας και θα δουλευει και σε οικογενειακή επιχειρηση ουτε πρόκειται. (δεν διαφωνώ με τη στρωμένη δουλεια ωστόσο) αλλα θελει γερά νευρα και ωριμότητα να μην ανακατευουμε τα προσωπικά -οικογενειακά)Δεν εχεις άδικο να προβληματίζεσαι αλλα το να πλησιάσεις φίλες να τις "ψαρέψεις" είναι απαράδεκτο. Δεν είναι 8 ετών, είναι ενήλικη πιά. Οσο κι αν ζαχαρώνουμε το χάπι, αυτό σκέφτεσαι να κάνεις.
οχι διαφωνω σε αυτο. Δεν χρειαζεται να μαθεις τα προσωπικα του ιδιου του παιδιου σου μεσω αλλων ανθρωπων. Ειναι επιλογη της αν θελει να στα πει και επισης δεν ειναι κατι αφυσικο αν οντως δεν εχει φιληθει. Μην εισαι προκατελλημενη, ζουμε στο 2020. Μπορει ακομα και να μην ειναι σιγουρη για τις σεξουαλικες τις προτιμησεις, μπορει να μην θελει ακομα να εχει σχεση κτλ, μπορει το οτιδηποτε.. εσυ οφειλεις να την στηριζεις οπως ειναι και με τις επιλογες που κανει, αγνοωντας τα στερεοτυπα. Ειναι η δικη της ζωη, εκεινη επιλεγει τι θα μοιραστει μαζι σου και τι οχι καθως και τι θα κανει και ποτε.
Ελπίζω να είναι τρολ, σε βλέπω για διαζύγιο έτσι όπως πας και θα βγει υπερ του συζύγου σου. Η κόρη σου δεν είναι εσύ, δεν μπορείς να την κάνεις όπως θες επιπλέον τι περίμενες; Να έχει ήδη αρραβωνιαστικό; Θα στο πω λαϊκά, κάτσε στα αυγά σου και βρες κάτι για να ασχοληθείς επειδή μάλλον η ζωή σου έχει γίνει τόσο βαρετή που προσπαθείς να ξανά νιώσεις τις δόξες σου μέσα από την κόρη σου.
Να πας για μπάνιο στη θάλασσα και να μην τρολάρεις αναπαράγοντας παρόμοια θέματα. Κάτι σχετικό διαβάσαμε και χθες με την "ώριμη" μητέρα η οποία προκάλεσε σχόλια αντιδράσεων. So boring. Bye.