ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2020 | 22:32

Οικογένεια.

Λατρεύω τα μικρά παιδιά ( ιδίως τα κοριτσάκια) , με αρέσουν οι σπιτικές δουλειές , έχω εργασία και το κυριότερο απο όλα μεγάλωσα σε οικογένεια που με έκανε να θέλω να δημιουργήσω δική μου οικογένεια Όμως για να λέμε την πάσα αλήθεια ήταν που ήταν δύσκολο να βρεις σύντροφο χωρίς τον Κορονοιο τώρα έγινε πάρα πολύ δύσκολο.Διότι οικογένεια δεν την κάνεις με το σκεπτικό " Εντάξει σε είδα- με είδες με αρέσεις σε αρέσω σαν εμφάνιση αϊντε ας παντρευτούμε " . Οικογένεια είναι ΚΑΙ αυτο αλλα είναι ΚΥΡΙΩΣ αλλα πραγματα : Όπως η δοτικότητα- υπευθυνότητα προς τα παιδιά που θα κάνεις πίστη στην σύντροφο σου η στοργή φροντίδα για το αύριο των παιδιών,αγάπη. Για αυτο εξομολογούμαι ότι αν και είμαι νέος άνδρας 40 ετων παρέες- κολλητούς δεν έχω για να βρω κοπέλα .Για τους παραπάνω λόγους σκέφτομαι να παω σε γραφείο συνοικεσίων και θα ήθελα την γνώμη όσων έχουν εμπειρία πάνω σε αυτο το ζήτημα με γραφεία γνωριμιών - συνοικεσίων (Υστερόγραφο : To θέμα το ξαναβαλα για να παρω όσες περισσότερες μπορώ σοβαρές απαντησεις διότι είναι ενα θέμα που με καίει.)
4
 
 
 
 
σχόλια
Εμπειρία από γραφεία συνοικεσίων δεν έχω, αλλά πιο πολύ δελεάζεις για βοηθητικό προσωπικό, παρά για σύντροφος. Πουθενά δεν αναφέρεις την ΚΑΛΉ επικοινωνία καλέ μου και δεν είσαι μωρό παιδί για να μην το βλέπεις. :)
Δε βλέπω τον λόγο που δε στηρίζεις την απόφασή σου και ζητάς εδώ επιβεβαίωση. Φαίνεται πως ξέρεις τι θέλεις. Κάνε ότι νομίζεις καλύτερο, λοιπόν, για να το βρεις. Ακόμα κ κάποιος που έχει πάει σε γραφείο συνοικεσίων να σου απαντήσει εδώ, η εμπειρία του δεν ξέρω πώς μπορεί να σε βοηθήσει. Δοκίμασε. Μόνο έτσι θα μάθεις αν αξίζει τον κόπο ή όχι. Ταπεινή μου γνώμη.
Τόσες φορές που έχεις βάλει την εξομολόγηση,θα είχες πάει και ίσως να είχες βρει και ταίρι.Αν θεωρείς πως είναι ύστατη λύση καν το και άσε τις γνώμες των άλλων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ