ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.5.2020 | 23:22

Παρανομο Sms;?;?

Ημασταν σπιτι με το επι 4 χρονια αγορι μου, οταν χτυπησε το κινητο του κ μου λεει:Δες ποιος ειναι. Κοιταω το κινητο κ βλεπω ο αποστολεας ηταν ενας 5ψηφιος αριθμος!!! Κ στο μνμ εγραφε: Ειμαι η Κατια, ειδα το ψευδονυμο σου στο τσατ! Θελεις να μου πεις τι ακριβως ψαχνεις κ απο που εισαι; Εχασα τη γη κατω απ τα ποδια μου! Οταν ειδε οτι παγωσα, μου λεει τι επαθες. Του εδειξα το μνμ κ μου ειπε δεν ξερει περι τινος προκειται. Εγω δεν εχω καθολου social media κ ειμαι εντελώς ασχετη ως προς ολα αυτα! Σε ποιο chat αναφεροταν αυτη; Είναι δυνατον να εγινε καποιο λαθος; Πειτε μου παρακαλω γιατι δεν μπορω να ηρεμήσω μετα απο αυτο που εγινε σημερα...
13
 
 
 
 
σχόλια
κλαιω...και μενα μια φορα μου ειχε στειλει μια βαλεντινα καποτε οτι περασε ωραια κ θελει να βρεθουμε..χαχαχαχαχ οτι να ναι....ειναι δυνατον πενταψηφιο να ειναι οντως καποια κατια ?
αρχικα πενταψηφιος αριθμος δεν ειναι φυσιολογικο....μαλλον ειναι απλα διαφημισεις ωστε να απαντησει κ να τον χρεωσουν....μπορει να κανω κ λαθος αλλα πολλες φορες εχει συμβει αυτο ....παλια εστελναν σε ειδα στο ταδε καφε (σε κοπελες) και απαντησε μου να γνωριστουμε....κ γινεται απο χακερ η εταιρειες για να σε χρεωνουν....και το λεω αυτο γτ ο αριθμος ειναι 5 ψηφια οποτε φαινεται υποπτο απο εκει κ μονο....υποπτο με την εννοια χρεωσεων κλπ
Μην ανησυχείς ΚΑΘΟΛΟΥ. Το εν λόγω μήνυμα ήταν ξεκάθαρα spam η virus.Το ίδιο μήνυμα με γυναικείο όνομα έχει σταλεί και σε μένα όταν 1ον) δεν συμμετείχα σε κανένα date chat site 2) και παρεπιπτόντως είμαι & γκέι.
Μην ανησυχείς,έχει τύχει κ σε εμένα που είμαι κοπέλα και σε πολλούς άλλους...Μάλλον ψάχνουν θύματα για να χρεώνουν κόσμο, απατεώνες...Αθώος ο φίλος σου...;)
Μυρίζει scam από χιλιόμετρα....εάν είναι πενταψήφιος και στείλεις πίσω μήνυμα ή τηλεφωνήσεις εκεί, πολύ πιθανόν την χρέωση να τη θυμάσαι για καιρό.
Το πιο πιθανό πρόκειται περι απάτης. Ριχνουν το δόλωμα κ χακαρουν κινητά, λογαριασμούς κλπ. Εχει συμβεί σε πολλούς. Δεν απανταμε σε 5ψηφια νούμερα! Γκλουγκλαρε το
Αν googlαρεις τον αριθμό είναι πολύ πιθανό να σου δείξει ότι πρόκειται για απάτη που σκοπό έχει την απάντηση κι έπειτα την Χρέωση. Δεν μπορείς να μπαίνεις εδώ και να μην κάνεις μια έρευνα της προκοπής για να δεις ότι ψαρεύουν τυχαίους αριθμούς! Υ. Γ. Είχε έρθει τέτοιο μήνυμα στη μαμά μου και με ρώταγε τι είναι. Το αγόρι σου είναι αθωο, αλλα δε θα φταίει αν ενοχληθεί με την στάση σου.
Επειδή είπες πενταψήφιο αριθμό: μου έρχονται τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο τέτοια μηνύματα. Εναι από άσχετους που βρίσκουν τα τηλέφωνα σε λίστες και θέλουν να ψαρέψουν στοιχεία/λεφτά.Αρχίζουν πολύ προσωπικά για να νομίζουν κάποιοι ότι όντως απευθύνονται σε αυτούς. Μην ασχολείστε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ