Ανάρπαστα τα sex toys στους Δανούς, μετά τα έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό

Ανάρπαστα τα sex toys στους Δανούς, μετά τα έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό Facebook Twitter
Ανάρπαστα τα sex toys στους Δανούς, μετά τα έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό
1

Οι πωλήσεις των sex toys στη Δανία έχουν υπερδιπλασιαστεί από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα έκτακτα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοΐού.

Σύμφωνα με τον μεγαλύτερο έμπορο λιανικής που επικαλείται το Reuters, «Με χαροποιεί που κάνουμε κάτι καλό κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης εποχής, που οι άνθρωποι αισθάνονται ευάλωτοι» δήλωσε η Ματίλντε Μακόφσκι, συνιδιοκτήτρια της Sinful, της μεγαλύτερης εταιρείας λιανικής πώληση sex toys στη Σκανδιναβία.

Κατά την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 110%, ποσοστό που υπολογίζεται ότι αντανακλά τα τρία τέταρτα της συνολικής αγοράς.

Ο μεγαλύτερος ιστότοπος για τα ερωτικά είδη στη χώρα, το Eroti.dk δήλωσε ότι η κυκλοφορία έχει τριπλασιαστεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Συγκεκριμένα, η ζήτηση σε σεξουαλικά παιχνίδια για ζευγάρια έχει ενισχυθεί άνευ προηγουμένου.

«Νομίζω ότι είναι φυσικό ότι όταν περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί θέλουμε να έχουμε λίγη επιπλέον διασκέδαση», δήλωσε η Μακόφσκι.

«Σε αυτή τη δύσκολη εποχή φροντίζουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και αυτό αντανακλάται επίσης στη σεξουαλική μας ζωή», ανέφερε.

Καθημερινά η Sinful αποστέλλει περίπου 1.500 πακέτα σε πελάτες στη Δανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία και τη Φινλανδία. Σε όλη την περιοχή, οι πωλήσεις διπλασιάστηκαν την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Οι Δανοί γνωστοί για το «hygge» τους - μια λέξη που σημαίνει περίπου «οικειότητα», θεωρούνται από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον κόσμο, με τους πιο προοδευτικούς νόμους, μεταξύ των οποίων και η νομιμοποίηση της πορνογραφίας, ήδη από το 1969.

«Η άνοδος στις πωλήσεις ενδεχομένως να οφείλεται στο γεγονός ότι πανικοβληθήκαμε λίγο, όπως όταν προσπαθούσαμε να αγοράζουμε χαρτί υγείας και οδοντόκρεμα και τέτοια είδη», δήλωσε η Μακόφσκι.

Ωστόσο, ήδη από χθες η Δανή πρωθυπουργός, Μέτε Φρέντρικσεν , ανακοίνωσε ότι εάν οι αριθμοί σε κρούσματα και θύματα του κορωνοϊού, παραμείνουν σταθεροί θα ανοίξουν τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί στις 15 Απριλίου.

Με πληροφορίες του Reuters/ Dr.dk

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΕ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ

Διεθνή / Βρετανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι θα συζητήσουν το ενδεχόμενο ελεύθερης μετακίνησης μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και ΕΕ

Ο Βρετανός υπουργός Επιχειρήσεων, Τζόναθαν Ρέινολντς, ανέφερε ότι δεν θα ληφθεί κάποια απόφαση χωρίς να δοθεί ο λόγος στους ψηφοφόρους
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Διεθνή / «Ο Νετανιάχου προκάλεσε μίσος μεταξύ μας»: Ισραηλινοί μιλούν στον Guardian για το διακύβευμα των εκλογών

Από την απαίτηση να αναλάβει ο Νετανιάχου την ευθύνη για την 7η Οκτωβρίου έως τις εκκλήσεις για εκδίωξη των Παλαιστινίων από τη Γάζα - Η οργή κατά του Bibi και οι ακραίες δηλώσεις που καταγράφει ο Guardian
THE LIFO TEAM
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Διεθνή / Εκλογές στο Ισραήλ: Πότε κλείνουν οι κάλπες, πότε θα υπάρχει αποτέλεσμα και πώς σχηματίζεται κυβέρνηση

Οι πρώτες εκλογές μετά την 7η Οκτωβρίου, η μάχη για τις 120 έδρες της Κνεσέτ και το ενδεχόμενο νέου αδιεξόδου - Οδηγός για τα exit polls, τα αποτελέσματα και τις εντολές σχηματισμού κυβέρνησης στο Ισραήλ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια