ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

Κικίλιας: Καμία χαλάρωση στα μέτρα - Στις 15 Απριλίου θα δούμε αν απέδωσαν

Κικίλιας: Καμία χαλάρωση στα μέτρα - Στις 15 Απριλίου θα δούμε αν απέδωσαν Facebook Twitter
Φωτό: Eurokinissi.
2

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παράταση του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας και τον Απρίλιο, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Στις 15 Απριλίου θα έχουμε μια εικόνα σχετικά με το αν τα μέτρα που έχουμε ληφθεί για τον κορωνοϊό, από το κλείσιμο των σχολείων μέχρι τα μέτρα καραντίνας, θα αποδώσουν, τόνισε ο υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

«Καταλαβαίνω ότι αυτό εμπεριέχει υπομονή και πειθαρχία, αλλά κανένας πιστεύω δεν θέλει να διακινδυνεύσει την υγεία του ίδιου της οικογένειά του», πρόσθεσε.

Σχετικά με την πορεία εξάπλωσης του ιού μέχρι τώρα, ο Βασίλης Κικίλιας είπε ότι η χώρα μας βρίσκεται εντός της καμπύλης δηλαδή η νόσος επεκτείνεται αλλά με τέτοιο ρυθμό που επιτρέπει στα νοσοκομεία και στο δημόσιο σύστημα υγείας να ανταποκρίνεται.

Ταυτόχρονα προειδοποίησε ότι ο Απρίλιος είναι μήνας «πάρα πολύ κρίσιμος» και δεν πρέπει να υπάρξει καμιά χαλάρωση γιατί είναι πάρα πολύ εύκολο να πάμε σε σενάρια καταστροφής αν δεν καταλάβουμε ότι πρέπει να μείνουμε σπίτι μας. «Να μην χαλαρώσει κανείς», σημείωσε ο κ. Κικίλιας λέγοντας ότι αυτό, είναι ο νέος πατριωτισμός.

Πολιτική
2

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΑΣΟΚ ΕΛΑΣ

Πολιτική / Υπέρ της συμπόρευσης ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ η Λούκα Κατσέλη: «Αργά ή γρήγορα θα υπάρξει ανάγκη μίας συνεργασίας»

«Δεν προλαμβάνουμε καταστάσεις και διαχειριζόμαστε τις κρίσεις όταν ξεσπάνε. Γιατί να μην προετοιμαστεί αυτή η προσέγγιση νωρίς;», σχολίασε σε δηλώσεις της η πρώην υπουργός
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALCO ΝΔ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ, στο 14,2% η ΕΛ.Α.Σ. - Πώς αξιολογούν οι πολίτες την υπόθεση Γιωτόπουλου

και το 51% των πολιτών δηλώνει αντίθετο με την αποφυλάκιση του Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το προβάδισμά της, η ΕΛ.Α.Σ. εδραιώνεται στη δεύτερη θέση και το ΠΑΣΟΚ καταγράφει νέες απώλειες
THE LIFO TEAM
ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΣΤΙΓΜΑ ΤΑΜΠΟΥ

Πολιτική / Ειρήνη Αγαπηδάκη: Όταν σπάσει το στίγμα και το ταμπού, μπορούν να υπάρχουν πολιτικές

Υποστήριξε, στο πλαίσιο του The Upfront Initiative, ότι «η ψυχική υγεία δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίζεται ως ατομική υπόθεση, αλλά ως ζήτημα δημόσιας υγείας και δημόσιας πολιτικής»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Η καραντίνα αντέχεται αν είσαι μέσα σε ένα σπίτι που έχει ρεύμα, πετρέλαιο, τηλέφωνο, αν έχεις τρόφιμα και τα φάρμακα σου. Α, και το πιο σημαντικό: αν έχεις σπίτι για να είσαι σε καραντίνα, δηλαδή αν έχεις να πληρώσεις το νοίκι ή αν δεν σε έχουν πετάξει στον δρόμο λόγω μη προστασίας της πρώτης κατοικίας.
Και φυσικά, όλα αυτά τα άσκημα προέκυψαν σωρευτικά από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι σήμερα. Το μάθαμε από το χθεσινό σας αξιόπιστο σχόλιο για τις δηλώσεις Σταϊκούρα. Και να σας βοηθήσω να αποκτήσετε λίγη ακόμη ...αξιοπιστία :Η μη προστασία της α' κατοικίας ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ 1η ΜΑΪΟΥ 2020. Δεν σας τα έμαθαν καλά φαίνεται...