Κικίλιας: Καμία χαλάρωση στα μέτρα - Στις 15 Απριλίου θα δούμε αν απέδωσαν

Κικίλιας: Καμία χαλάρωση στα μέτρα - Στις 15 Απριλίου θα δούμε αν απέδωσαν Facebook Twitter
Φωτό: Eurokinissi.
2

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παράταση του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας και τον Απρίλιο, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Στις 15 Απριλίου θα έχουμε μια εικόνα σχετικά με το αν τα μέτρα που έχουμε ληφθεί για τον κορωνοϊό, από το κλείσιμο των σχολείων μέχρι τα μέτρα καραντίνας, θα αποδώσουν, τόνισε ο υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

«Καταλαβαίνω ότι αυτό εμπεριέχει υπομονή και πειθαρχία, αλλά κανένας πιστεύω δεν θέλει να διακινδυνεύσει την υγεία του ίδιου της οικογένειά του», πρόσθεσε.

Σχετικά με την πορεία εξάπλωσης του ιού μέχρι τώρα, ο Βασίλης Κικίλιας είπε ότι η χώρα μας βρίσκεται εντός της καμπύλης δηλαδή η νόσος επεκτείνεται αλλά με τέτοιο ρυθμό που επιτρέπει στα νοσοκομεία και στο δημόσιο σύστημα υγείας να ανταποκρίνεται.

Ταυτόχρονα προειδοποίησε ότι ο Απρίλιος είναι μήνας «πάρα πολύ κρίσιμος» και δεν πρέπει να υπάρξει καμιά χαλάρωση γιατί είναι πάρα πολύ εύκολο να πάμε σε σενάρια καταστροφής αν δεν καταλάβουμε ότι πρέπει να μείνουμε σπίτι μας. «Να μην χαλαρώσει κανείς», σημείωσε ο κ. Κικίλιας λέγοντας ότι αυτό, είναι ο νέος πατριωτισμός.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η καραντίνα αντέχεται αν είσαι μέσα σε ένα σπίτι που έχει ρεύμα, πετρέλαιο, τηλέφωνο, αν έχεις τρόφιμα και τα φάρμακα σου. Α, και το πιο σημαντικό: αν έχεις σπίτι για να είσαι σε καραντίνα, δηλαδή αν έχεις να πληρώσεις το νοίκι ή αν δεν σε έχουν πετάξει στον δρόμο λόγω μη προστασίας της πρώτης κατοικίας.
Και φυσικά, όλα αυτά τα άσκημα προέκυψαν σωρευτικά από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι σήμερα. Το μάθαμε από το χθεσινό σας αξιόπιστο σχόλιο για τις δηλώσεις Σταϊκούρα. Και να σας βοηθήσω να αποκτήσετε λίγη ακόμη ...αξιοπιστία :Η μη προστασία της α' κατοικίας ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ 1η ΜΑΪΟΥ 2020. Δεν σας τα έμαθαν καλά φαίνεται...