Έγκλημα στην Κηφισιά: Ο αστυνομικός είχε στήσει «ενέδρα θανάτου» στο πάρκινγκ

Έγκλημα στην Κηφισιά: Ο αστυνομικός είχε στήσει «ενέδρα θανάτου» στο πάρκινγκ Facebook Twitter
5

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την εν ψυχρώ δολοφονία δύο γυναικών από αστυνομικό, έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά χθες το απόγευμα. 

Ο 35χρονος ένστολος και πρώην σύζυγος μίας εκ των δύο γυναικών, περίμενε τα θύματά του έξω από το υπαίθριο πάρκινγκ της επιχείρησης. Γνώριζε πως οι δύο φίλες θα έβγαιναν για διάλειμμα από τη δουλειά τους. Λίγο μετά τις 6μ.μ, οι γυναίκες βγήκαν ανυποψίαστες από το σούπερ μάρκετ και μπήκαν σε ένα μικρό αυτοκίνητο για να ξεκουραστούν. Μόλις τις είδε, πλησίασε και τις σκότωσε με το υπηρεσιακό του όπλο. 

Έγκλημα στην Κηφισιά: Ο αστυνομικός είχε στήσει «ενέδρα θανάτου» στο πάρκινγκ Facebook Twitter
Έγκλημα στην Κηφισιά: Ο αστυνομικός είχε στήσει «ενέδρα θανάτου» στο πάρκινγκ Facebook Twitter

Μετά το διπλό φονικό, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα η ΕΛ.ΑΣ να υποθέσει αρχικά πως επρόκειτο για υπόθεση ληστείας μετά φόνου. Το ίδιο υπέθεσαν και οι πελάτες του καταστήματος, με ορισμένους από αυτούς να φωνάζουν έντρομοι «ληστεία», σύμφωνα με μαρτυρίες. Στις 6:35μ.μ, μοτοσικλεσιστές της ΔΙ.ΑΣ έλαβαν σήμα και, μέσα σε λίγα λεπτά, εντόπισαν και σταμάτησαν το μαύρο Suzuki Vitara. Στον έλεγχο που ακολούθησε βρήκαν το όπλο και αφού πέρασαν χειροπέδες στον συνάδελφό τους, τον οδήγησαν στην Ασφάλεια.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο δράστης επιχειρούσε να επανασυνδεθεί με τον θύμα του αλλά η γυναίκα είχε απορρίψει κατηγορηματικά τις «κρούσεις του». Ο συλληφθείς, που υπηρετούσε σε τμήμα της Βορειοανατολικής Αττικής, όταν συνελήφθη από τους συναδέλφους του φέρεται να είπε: «Χωρίσαμε. Πήρε τα παιδιά, τα πήγε στους γονείς της στη Θήβα, τα άφησε και αυτή έκανε τη ζωή της». Ο συζυγοκτόνος είχε αποκτήσει με το θύμα του ένα αγόρι ηλικίας 8 ετών και ένα κορίτσι 5 ετών. Υπηρετούσε στην αστυνομία από το 2007. 

 
Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Θερμή παράκληση, για το δικό σας καλό: όσοι ψάχνετε περισσότερα για τη συγκεκριμένη είδηση στο Διαδίκτυο, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΥΤΑ.Θα σας βγουν τα μάτια με το πόσα εμετικά σχόλια υπάρχουν, που δίνουν δίκιο στο δολοφόνο και κατηγορούν την άτυχη γυναίκα (και όλες τις γυναίκες που χωρίζουν) ότι έφερε ευθύνη για την ίδια της τη δολοφονία!Ελλάς Ελλήνων Μισογύνηδων...
Τι να πω, σε ένα άλλο άρθρο που κοίταξα αναφερόταν ότι ο "κος" είχε εξωσυζυγική, παρενοχλούσε συχνά τη γυναίκα στη δουλειά της και ήταν επιθετικός. Όταν σκοτώνεις αυτ@ που δεν μπορείς να κατ-έχεις είσαι κάθαρμα.-
Oταν διαβάζεις τέτοιες ειδήσεις υπάρχει συχνά η φωνή του θύτη : "είχε πάρει τα παιδιά, είχε φύγει, έκανε τη ζωή της" "προσπάθησε να επανασυνδεθεί αλλά απέρριπτε τις κρούσεις της". Αλλά τα θύματα δεν έχουν φωνή, γιατί δεν υπάρχουν.
' Εκανε την ζωή της ' Κατόπιν διαζυγίου (το ίδιο ειναι βρε παιδί μου ) Ανεπίτρεπτο τελείως ,καθότι αι γυναίκαι είναι κτήματα μας ,όπως οι σκύλοι μας ένα πράγμα .Δυό παιδάκια ορφανά ,καθότι και τα παιδιά ειναι κτήματα μας . Πάντως παγκοσμίως ,οι αστυνομικοί που έχουν πρόσβαση στο όπλο ,κάνουν θραύση σκοτώνοντας τις γυναίκες και τις συντρόφους τους .Σκέψου να είχαν και οι άλλοι άνδρες όπλο .Μακελειό
Δυστυχώς, είναι τρία τα ορφανά παιδάκια. Ηταν και το άλλο θύμα μητέρα και πλήρωσε με τη ζωή της τη συμπαράστασή της στη φίλη της. Διπλή γυναικοκτονία.