ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο Σάκης Τανιμανίδης «θετικός» στον κορωνοϊό - Κόλλησε από την Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης «θετικός» στον κορωνοϊό - Κόλλησε από την Μπόμπα Facebook Twitter
Και ο Σάκης Τανιμανίδης κόλλησε τον κορωνοϊό
6

Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται πως δεν γλίτωσε από τον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το Facebook.

Λίγες μέρες νωρίτερα, η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, είχε ανακοινώσει και αυτή πως είναι θετική στον κορωνοϊό και ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωνε πως μένει προληπτικά σε καραντίνα καθώς ήταν αρνητικός. Τελικά φαίνεται πως η καραντίνα και η μεταξύ τους απομόνωση δεν ήταν αρκετή και κόλλησε και αυτός.

Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για τα συμπτώματα του κορωνοϊού που παρουσιάζει:

«BAD NEWS: Δεν τη γλίτωσα ούτε εγω απ'ότι φαίνεται...
GOOD NEWS : Είμαστε και πάλι αγκαλιά και δεν χρειάζεται να παίζουμε κρυφτό μέσα στο ίδιο μας το σπίτι!


Εδώ και 2 μέρες έχω κι εγώ όλα τα συμπτώματα (πυρετό, βήχα, ελαφριά δύσπνοια). Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με γιατρούς πήραμε το "οκ" για να κινούμαστε επιτέλους ελεύθερα στο σπίτι. Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση και τα μηνύματα. Σας αγαπάμε με όλη μας την καρδιά! 

Καταλαβαίνω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει φόβος για το μέλλον...για το ποιά είναι η επόμενη μέρα. "Θα είναι καλά οι δικοί μου άνθρωποι, τι θα γίνει με τη δουλειά μου, θα επιβιώσει από αυτή την κρίση η επιχείρησή μου, τι θα γίνει με το σχολείο και τις πανελλήνιες, πότε θα κυκλοφορήσουμε και πάλι ελέυθερα"?


Θέλω όμως να θυμάστε ότι η γη δε θα σταματήσει ποτέ να γυρίζει, κι ότι αργά η γρήγορα η ζωή θα επανέλθει στο κανονικό. Αυτό το PAUSE που πατήσαμε όλοι στην κανονική μας ζωή για αυτό το διάστημα, σαν ταινία που την κόψαμε στη μέση για διάλειμμα, δεν είναι STOP...είναι PAUSE. Και κάποια στιγμή η ταινία θα συνεχίσει κι εσείς θα είστε έτοιμοι να τη ζήσετε, να την αλλάξετε και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας!

"Πότε θα γίνουν αυτά" θα μου πεις? Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΙΟΣ! 

Και για να περιοριστεί ο ιός πρέπει να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ, όπως ακριβώς λένε οι επίσημες οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και τόσοι επιστήμονες. Είναι ο μόνος τρόπος για να επανέλθει η ζωή στο κανονικό, αλλά και για να προστατέψουμε τους ηλικιωμένους μας.
Μέχρι τότε απολαύστε τον ποιοτικό χρόνο στο σπίτι σας, που τόσο αναπάντεχα κερδίσατε...και όλα θα πάνε καλά!»

Πολιτισμός
6

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM
I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Πολιτισμός / I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η διάσημη μουσικός και εικαστικός δηλώνει ότι έχει πάθει εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη, την οποία χρησιμοποιεί για να συνομιλεί και να γράφει μουσική με τον αείμνηστο σύντροφό της.
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Θέλουν να το παίζουν ως δημόσια πρόσωπα που είναι, σοβαροί απέναντι στην πανδημία και να αποτελούν το σωστό πρότυπο συμπεριφοράς αλλά το μόνο που κάνουν είναι να εκμεταλλευονται τον ιό για δημοσιότητα. Τελείως λανθασμένες κινήσεις, σχεδόν γελοιοποιούν τον εαυτο τους και το κυριότερο στην ουσία εμπορευματοποιούν την ασθένεια με πρώτη και καλύτερη την Μπόμπα που δίνει δεξιά και αριστερά συνεντεύξεις για το πως τα βγάζει πέρα με την ασθένεια. Είναι δυνατόν ο Τανιμανίδης να μην κολλούσε?! Στο πρώτο βίντεο της Μπόμπας καθόταν ακριβώς δίπλα της και γενικά την ακουμπούσε (έχοντας πάρει βέβαια και το κατάλληλο ύφος στο βλέμμα του για την κάμερα, έτσι λίγο στενάχωρο) μη και χαθεί δημοσιότητα!!! Φυσικό και επόμενο να αποτελέσει κρούσμα και αυτός. Κιάλλοι διάσημοι έχουν ανακοινώσει ότι αποτελούν κρούσματα αλλά οι συγκεκριμένοι δύο έχουν τραβήξει αρνητικά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους. Δεν είναι τυχαίο το κράξιμο που ακούνε αυτοί και όχι για παράδειγμα ξέρω γω ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που η γυναίκα του επίσης κόλλησε και μπήκε και αυτός σε περιορισμό σπίτι. Ή κάτι άλλοι ηθοποιοι. Τέλος πάντων, καλή ανάρρωση τώρα έτσι πως τα κάνανε.