ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2020 | 21:00

Ψυχολογική υποστήριξη

Παιδιά sos Θα ήθελα να μου πείτε κάποιο τηλέφωνο για δωρεαν ψυχολογική υποστήριξη. Γενικά πάσχω από αγχωδη διαταραχή και κρίσεις πανικού και μετά από ένα επαγγελματικό χαστούκι που έφαγα είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση εδώ και κάποιο καιρο. Σας παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι ας γράψει από κάτω. Σας ευχαριστω.
10
 
 
 
 
σχόλια
μην ανγχώνεσε για το ότι σου συμπεριφέρθηκαν άσχημα στην τελευταία σου επαγγελματική εμπειρία. προσπάθησε να κάνεις μια επανεκίνηση επαγγελματική με αισιοδοξία. Δυστυχως στην σημερινή Ελλάδα στους εργασιακούς χώρους συνταντάς τεράστια διαφθορία και ανήθηκα πράγματα να συμβαίνουν σε επίπεδο βδομάδας και βάλε. Απλά φρόντισε στην επόμενη εργασία σου να δουλέψεις κάπου που θα υπάρχει πολλή νομιμότητα ώστε να ευχαριστιέσαι άσχετα με το πόσα λεφτά θα παίρνεις.
Δωρεάν υπηρεσίες ψυχικής υγείας κατόπιν ραντεβού από το τηλέφωνο στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο στην Αθήνα. Υπάρχει το τηλέφωνο στο διαδίκτυο.Καλή τύχη και καλή δύναμη!
Λοιποοον. Έχω πάει εγώ σε ψυχολόγους ουυυ 3 έχω αλλάξει. Κοίτα αρχικά θα σου πρότεινα να δεις από κοντά έναν ψυχολόγο. Αν δεν διαθέτεις το οικονομικό. Καθώς είναι πολυτέλεια την σήμερον εποχή. Μπορείς να πας στο δημόσιο. Ανάλογα με την περιοχή στην οποία ζεις έχει και τα αντίστοιχα τηλ επικοινωνίας. Με μια αναζήτηση στο ίντερνετ θα το βρεις.