ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2020 | 20:43

Αγγλικά μόνη...

Παράτησα τα αγγλικά μια τάξη πρίν από το lower και από τότε δεν ασχολήθηκα καθόλου με αυτά.Μπορώ να πω πως τα πολύ βασικά τα θυμάμαι και μπορώ να τα μιλήσω αλλά θα ήθελα να τα βελτιώσω και να πάρω και το lower. Είμαι 22 οικονομική δυνατότητα για να πληρώσω είτε καθηγητή για ιδιαίτερα είτε φροντιστήριο δεν εχω και τα άρχισα μόνη μου γιατί τα βιβλία τα έχω . Εσείς τι πιστεύετε αν διαβάζω σε καθημερινή βάση και σοβαρά θα μπορούσα να το πάρω και μόνη μου.Έχει κανείς από εσάς ανάλογη εμπειρία; Είναι ρεαλιστικός αυτός ο στόχος ή θα κάνω άδικο κόπο;Έχετε να μου δώσετε καμία συμβουλή;Σας παρακαλώ βοηθήστε την κατάστασηηη είναι πολύ σημαντικό για εμένα να το παρωω. Πείτε μου την γνώμη σαας.
8
 
 
 
 
σχόλια
Τα βιβλια ειναι ενα βοήθημα ναι. Βλεπε βιντεάκια στο ιντερνετ (ειτε επεξηγηματικά σε σχεση πχ με τη γραμματική, ειτε ασχετα αρκει να εκτίθεσαι στη γλωσσα κ να εξασκεις το αυτι σου), διάβαζε αρθρα, βλεπε σειρές με αγγλικούς υπότιτλους (κ απο ενα σημειο κ επειτα χωρις υπότιτλους), επαναλάμβανε όσα ακους, παρε λογοτεχνικα στα Αγγλικα (ενα κλικ πανω απ το επιπεδο σου). Τα βιβλια εκμάθησης που εχεις ειναι δευτερο στη φαση που εισαι. Ολα τα αλλα θεωρω οτι ειναι πιο σημαντικα αρκει να δωσεις χρονο κ να εχεις θέληση. Καλη αρχη!
Φυσικά και είναι εύκολο να το πάρεις, ειδικά το πτυχίο τύπου michigan και άλλα παραπλήσια. Μπορείς να διαβάζεις από τα βιβλία που ήδη έχεις και συγχρόνως να εξοικειώνεσαι με την αγγλική από άρθρα, ταινίες, podcast.
Πού θα χρειαστεί το lower? Έχεις κάτι συγκεκριμένο στο νου σου; Επειδή δεν είναι κάποιο σοβαρό επίπεδο για να επαρκεί για δουλειά που χρειάζονται αγγλικά. Αν μετρούν σε μοριοδότηση, είναι άλλο.
Το lower απλά εξακριβώνει τυπικά βέβαια ότι έχεις μια καλή γνώση αγγλικών. Καλό είναι να υπάρχει όχι μόνο για λόγους μοριοδοτησης. Υπάρχουν δουλειές που δεν απαιτούν κάτι παραπάνω από αυτό. Εγώ πιστεύω πως καλά θα κάνει να το πάρει γιατί πλέον είναι απαραίτητο. Ότι έχεις καλό ειναι.
Ναι, δεν λέω. Ο λόγος που ρωτώ ειπναι επειδή όλη η Ελλάδα σκοτώνεται να το πάρει στα 15 και αν δεν συνεχίσει κάποιος μέχρι να του χρειαστεί για δουλειά στα 25 έχει ξεχάσει τα μισά. Για σπουδές δεν επαρκεί κ.ο.κ. Αλλά συμφωνώ ότι ό,τι έχει κάποιος κάτι ειπναι. Σε κάθε περίπτωση να συνεχίσει τα αγγλικά, είναι απαραίτητα. Σήμερα με τος ταινίες σε συνδρομητική, το Youtube, τα webinars κλπ είναι εύκολο να το κάνει.
Ναι πολύ σωστά. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Για αυτό κι εγώ διευκρίνισα ότι τυπικά εξακριβώνει ένα καλό επίπεδο. Πλέον το ότι κάποιος το έχει δεν λέει τίποτα. Μπορεί κάποιος που το έχει να είναι σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο από κάποιον που δεν το έχει πάρει λόγο αδιαφορίας ίσως

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ