ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2020 | 18:56

Μόνο εδώ μπορώ

Είμαι γυναίκα,και μου αρέσει μία συνάδελφός μου.Εννοείται πως δεν πρόκειται να της δείξω ούτε να της πώ τίποτα,για τους λόγους που όλοι καταλαβαίνετε.Το θέμα είναι πως επειδή είναι όμορφη αντικειμενικά (όχι μόνο στα δικά μου τα μάτια),έχω αρχίσει να ζηλεύω! Προχθές βγήκαμε με άλλους συναδέλφους,κι ένας απ'το διπλανό τραπέζι την είχε καρφώσει με τα μάτια του,και μου ερχόταν να του φέρω το ποτήρι στο κεφάλι.Ζηλεύω ακόμα και τις άλλες γυναίκες που την κοιτάζουν.Θα με κράξετε και θα 'χετε δίκιο,αλλά είμαι ερωτευμένη και δεν μπορώ να το ελέγξω! Είμαι 27,απόλυτα λογική σε όλα τ'άλλα,αλλά τώρα νιώθω πως χάνω το μυαλό μου.
6
 
 
 
 
σχόλια
"Εννοείται πως δεν πρόκειται να της δείξω ούτε να της πώ τίποτα,για τους λόγους που όλοι καταλαβαίνετε."...Μεσαίωνας... Λυπάμαι που είμαστε τόσο πίσω σαν χώρα στις αντιλήψεις και στον τρόπο σκέψης. Κι εννοώ την εξομολογητρια φυσικά. Αν δεν εκφραστείς ούτε εσύ ή ίδια τότε συμβάλεις να γίνονται αυτά που και καλά δε σου αρέσουν. Και δεν αρέσουν σε κανένα νορμαλ νου κατά τη γνώμη μου. Τι φοβάσαι , μην πουν ότι είσαι ομοφυλοφιλη; το θεωρείς ντροπη; Όταν υποκρίνεσαι δε σέβεσαι ούτε τον εαυτό σου κι ούτε την κοπέλα που σου αρέσει κι ούτε τους γύρω σου. Έχει δείξει κάποιος συνάδελφος σου ομοφοβικες τάσεις ; μόνο έτσι το καταλαβαίνω αλλά και πάλι εσύ θα πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Αλλιώς πας τον κόσμο ένα βήμα πιο πίσω.