ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.2.2020 | 01:06

Αν η χαρμολυπη είχε πρόσωπο, θα είχε το δικό μου

Παιδιά...Χοη χοη! Με πήρανε αναπληρώτρια τελικα.Αναπληρώτρια κυρα δασκάλα.
17
 
 
 
 
σχόλια
Πραγματικά κανένας μας δεν αντέδρασε έτσι! Η μάνα μου κι ο πατέρας μου στεναχωρηθηκαν πολύ, εγώ χτες έκλαιγα. Τα αδέρφια μου ήταν προβληματισμενα και το boy μου ήταν σε φάση "Μην μου αγχώνεσαι, όλα θα γίνουν", όσο εγώ άφηνα τη μάσκαρα μου στάμπα στην μπλούζα του. Πέθανα στο γέλιο με το σούπερ! Υπό άλλες συνθήκες κι εμείς θα ψηναμε κάνα κατσίκι στην αυλή.
Έχω αποφύγει μέχρι σήμερα να σου ευχηθώ κάτι, όχι από αρνητικά συναισθήματα εμφορούμενος αλλά διότι νιώθω πως άνθρωποι με προβλήματα της δικής σου κλίμακας χρειάζονται έμπρακτη συμπαράσταση και όχι ευχές από μακριά που δίδονται ανέξοδα. Ελλείψει όμως άλλης δυνατότητας, εύχομαι καλή δύναμη να έχεις και κάθε καλό. Οι καταστάσεις τις οποίες περιγράφεις είναι αγώνες μαραθωνίου, και όχι σπριντ ταχύτητας. Και εύχομαι ο Θεός να σου δίνει δύναμη, τη χρειάζεσαι πραγματικά.
Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Καθετί θετικό ειναι καλοδεχουμενο από μέρους μου. Βασικά, να σας πω κάτι...Σας είδα γράψει πριν λίγες μέρες, ότι το σώμα μου αρχίζει και τα παρατάει. Σα να ήρθε την κατάλληλη στιγμή αυτή η αλλαγή για να αναγκαστεί να κινητοποιηθει και κανένας άλλος πριν βαρέσω διάλυση εντελώς.
:) Δεν τα λεγα εγώ ότι οι καλοί δε χάνονται; :ΡΕμένα πάντως αυτό που με βοήθησε σε εντελώς διαφορετικές φύσεως δυσκολιων που είχα και τώρα έχω σε μικρότερο βαθμό, να πάρω τα πάνω και να νιώσω πιο δυνατή ήταν η επαφή μου με τα παιδιά. Όταν ειδικά είμαι με πολλά παιδιά ξεχνουσα όλες μου τις έγνοιες και ήμουν εκεί, ήταν φοβερό, κατάλαβα που πρέπει να είμαι, που νιώθω πλήρης και αυτό με βοηθησε να ορθωσω ψυχικό ανάστημα. Θέλω να πω, ότι αν δεν το δεις ενοχικά το πράγμα ετοιμάσου για πολλή κούραση, σπαζοκεφαλιες και εκτός ωρών εργασίας αλλά και χαράς. Κάθε φορά που πάω να ξεχαστω, μου υπενθυμίζουν την ενδεδειγμένη στάση για τη ζωή και είναι τόσο πρόθυμα να σε βάλουν στον κόσμο τους. :)Καλή αρχή κι από μένα χωρίς να ξεχνάς να προσέχεις και τον εαυτό σου. Να μας είσαι καλά αγαπημένη δασκάλα. :)
Ναι ε; Τι ωραία! Εγώ θα είμαι υπεύθυνη για ένα παιδάκι (αν όχι σπαστό σε δύο σχολεία, οπότε δύο τα παιδάκια). Αλλά μου φαίνεται μεγάλη πρόκληση η παράλληλη στήριξη, ό,τι και να λέμε τώρα. Πάντα τη φοβόμουν, γι αυτό δεν τη δήλωνα, αλλά φέτος έκανα την πατάτα και τη δήλωσα μη πιστεύοντας πως θα με πάρουν. Και φέτος βρήκε να τους διορίσει όλους! Δεν πίστευα οτι έχω τη δύναμη να βοηθήσω ένα ΑΜΕΑ μαθητή ή μαθήτρια. Βέβαια, τώρα που τα είδα όλα, αναθεωρώ λίγο το θέμα των δυνάμεων μου. Ωστόσο, νιώθω τόσο μεγάλο το βάρος της ευθύνης μου που θα τεντωθω για να βοηθήσω το παιδί στο μάξιμουμ. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!