ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Πλατεία Ομονοίας: Δοκιμές στο νέο συντριβάνι- Το βίντεο που δημοσίευσε ο Μπακογιάννης

Πλατεία Ομονοίας: Δοκιμές στο νέο συντριβάνι- Το βίντεο που δημοσίευσε ο Μπακογιάννης Facebook Twitter
Δοκιμές στο συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας
5

Ένα βίντεο, από τις δοκιμές στο συντριβάνι στην πλατεία Ομονοίας, δημοσίευσε στα social media ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Πλέον, η ανακατασκευή της πλατείας Ομονοίας έχει ολοκληρωθεί και τις επόμενες εβδομάδες θα παραδοθεί στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αθήνας. Το συντριβάνι, με διάμετρο 30 μέτρα, γέμισε νερό, ενώ ξεκίνησαν και οι δοκιμές.

«Δοκιμές στην Ομόνοια. Πλατεία ξανά! Έρχεται...», ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης δημοσιεύοντας το σχετικό βίντεο. Το συντριβάνι έχει 13 πίδακες, 188 δέσμες νερού και 90 υποβρύχιους προβολής. Στο βίντεο, ο χρωματισμός εναλλάσσεται, σε πράσινο, μπλε, κόκκινο και μοβ. Σε πλήρη λειτουργία, o κεντρικός πίδακας του συντριβανιού θα εκτινάσσει το νερό σε ύψος 20 μέτρων.

Ελλάδα
5

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Συμπαθητικό. Τα χρώματα είναι λίγο έντονα και κιτς όμως. Ίσως λευκό να έδειχνε πιο όμορφο και σοφιστικέ. Επίσης. Για αυτό το απαίσια φωτισμένο ξενοδοχείο δεν θα μιλήσει κανεις;; Πέρασα σήμερα βράδυ από την πλατεία και είναι το μόνο κτήριο που ξεχωρίζει έντονα από όλα τα υπόλοιπα που περιβάλλουν την πλατεία. Νομίζω πως κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο όριο στο πόσο φωτεινή μπορεί να είναι η πρόσοψη. Ιδίως όταν αυτή καταλαμβάνει τόσο μεγάλο εμβαδόν...
Εχεις δικιο Al, λευκο και μονο λευκο θα εδινε βαρυτητα και αισθητικη αξια στην απλοτητα του νεου σχεδιου. Θα το εκανε ουδετερα επιβλητικο και για την ομορφια του και για την αναγκη να διατηρηθει καθαρο. Ευχομαι να υπαρξει διακριτικη αστυνομευση τα πρωτα ενα-δυο χρονια για να κατανοηθουν οι τασεις παραβατικοτητας οποιων τολμησουν να κανουν κατι παρανομο. Επισης ενα κιοσκι του Δημου με δωρεαν πληροφοριες για την πολη της Αθηνας, θα ειναι μια ευχαριστη νοτα για τα εκατομμυρια τουριστων που περνανε απο κει ( Εθνικο Μουσειο, Πλακα, Κεραμεικος, Θεατρα, Ακροπολη, Λοντρι υπηρεσιες, καλες ταβερνες με τιμες αναρτημενες σε μπροσουρα και την προφορα στα αγγλικα καθε πιατου, τηλεφωνα αστυνομιας, νοσοκομεια, Πειραια, ενα σωρο πραγματα μπορουν να γινουν με μια απλη εκδοση που θα ανανεωνεται καθε χρονο ).